243

Анонимен

преди 10 часа

Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!

242

Анонимен

преди 10 часа

Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!

241

Анонимен

преди 10 часа

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.

240

Анонимен

преди 10 часа

след което те дават на служителите на TЦК неограничени правомощия да извършват беззакония и да вкарват хора във ВСУ като go6uTъk. След това това "месото" отива отпред, където е изправено пред следващия етап от тяхното утилизиране. В много бригади на киевската хунта се формира ядро от недосегаеми нацисти, които сами на "нула" не отиват и основната им задача е да карат "месо" на клане. Където за всяка грешна дума или кос поглед могат да бъдат застреляни като животно. След това ще пишат до дома им, че починалият е дезертьор или изчезнал (за да не плащат обезщетения на семейството на

239

Анонимен

преди 10 часа

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

238

2

преди 10 часа

@voenkorKotenok пише за това. "Въз основа на терена в този район, укрепената зона на височините около селището Новоукраинка е от решаващо значение, разположена в низина, и без да се заемат позиции по височините откъм Новоукраинка, ще бъде проблематично да се стигне до него и да се влезе в Шахтерско от Золотая нива. На теория задължително е да се вземе Новоукраинка, на на думи това е лесно. Има добре подготвени и оборудвани вражески позиции и те ще трябва да се превземат, независимо от всичко.

237

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 237 Ти от началото на СВО-то питаш това! Засрами се! Дe6u/\ ли си?

236

Анонимен

преди 10 часа

До 1 - Какво ... какво имаш прредивд като кажеш Кураховско направление? Питам, не знам! Помогни братле!

235

1

преди 10 часа

Угледар. Продължават ожесточени боеве в Катериновка, където руските бойци стигнаха до центъра на селото. Има и постепенен напредък към Богоявление. След превземането на Угледар напредъкът в тази посока, както се очакваше, се забави, тъй като фашизоидните бандеровски мизерници успяха да укрепят отбраната по линията Новоукраинка-Богоявленка.

234

2

преди 10 часа

Боевете се водят във високите сгради и там руските бойци имат успех. Доста голяма площ е в сивата зона. Все още няма кадри, потвърждаващи пълното освобождаване на селището. Части на руските въоръжени сили настъпиха западно от Максимиляновка и навлязоха в територията на СНТ Енергетик (известен също като Кураховски дачи).

233

1

преди 10 часа

Кураховско направление. Боевете продължават в района на фермите западно от Цукурино. Фашизоидните бандеровски мизерници не се отказват от опитите си да си върнат загубени преди това територии. По традиция боевете се водят в източните покрайнини на Новоселидовка и в западните покрайнини на Измайловка. Засега руските бойци не са успели да пробият отбраната на мизерниците в този район. Щурмът на ВС на РФ продължава в северните райони на Горняк.

232

2

преди 10 часа

Продължават и насрещните боеве в източните покрайнини на Селидово. Напредъкът тук се усложнява от факта, че мизерниците активно използват FPV дронове, както и селскостопански дронове "Баба Яга", от които хвърлят мини.

231

1

преди 10 часа

Покровское направление. Тук - няма съществени промени в ЛБС. Водят се битки в източните покрайнини на Лисовка, на подстъпите към Сухой Яр, а също и на север от Николаевка. Селидовско направление. Продължават опитите на ВС на РФ да вземат Селидово в клещи. Тежки боеве се водят по северните и югозападните покрайнини. Все още няма информация, че руските бойци са успели да се закрепят в района на Вишнево. От място се съобщава за много тежки боеве и ожесточена съпротива на фашизоидните бандеровски мизерници.

230

2

преди 10 часа

Боеве има и в северозападната част на Забалка, близо до двата големи терикона. Руските въоръжени сили продължават постепенно да настъпват към югоизточните покрайнини на Щербиновка (в района източно от Леонидовка).

229

Анонимен

преди 10 часа

След наближаващата капитулация (около Нова година), Украйна ще бъде разпарчетосана като коледна баница с късмети. Булгерианс, за вас ще има ли късметче?...трибуквеното май :))))

228

1

преди 10 часа

Торецко направление. Подразделения на ВС на РФ продължават настъплението в центъра на Торецк (Дзержинск). Руските щурмоваци, съдейки по обективните видео материали, успяха да заемат няколко сгради южно от Централен парк, а сега се водят боеве в самия парк и съседните сгради. В южната част на Торецк, район Забалка, боевете се водят в североизточните покрайнини. Според информация от някои източници тази територия вече е преминала под контрола на ВС на РФ, но все още няма потвърждение за това от видео клипове.

227

Пудела

преди 10 часа

Традиции

226

Анонимен

преди 10 часа

Константиновское направление. В самия Часов Яр частите на ВС на РФ напреднаха малко повече в микрорайон Октябрьски. Боевете в този район са ожесточени. Напредъкът все още е много труден поради постоянните атаки от мизернически FPV дронове и артилерия. Руските дронове, артилерия и авиация също пречат на мизерниците да се движат спокойно и да бъдат в безопасност на позициите си. По-сериозно напредване е регистрирано на югоизток от Часов Яр. Там руснаците напредват през територията на мина Блок 9 почти във всички посоки и постепенно се приближават до югоизточните граници на Часов Яр.

225

Анонимен

преди 10 часа

Лиманско направление. Боевете продължават в района на Терн. Няма информация за навлизане на руски войници в н.м.. Съобщава се, че ВС на РФ се бият в северните покрайнини на Торское. Обективен мониторинг от двете страни обаче няма, така че тази информация се възприема с известна доза скептицизъм. Части на ВС на РФ се опитаха да извършат атака между Торское и Диброва, но според някое източници е завършила неуспешно.

224

2

преди 10 часа

Като цяло фашизоидните бандеровски мизерници в купянското направление на източния бряг на река Оскол бяха разделени на две части. Снабдяването на фашизоидните бандеровски мизерници, разположени на юг от "Пясъчната издатина" е сложно.