43

anonimen

преди 15 години

отдавна трябваше да се вдигнат на протест , някой служби и градове са облагодетелствани за сметка на други.не се заплаща нощния труд нито извънредните часове,само те не бяха протестирали,така че е време.

42

преди 15 години

Заплатите на полицаите не са ниски! За сравнение- научен сътрудник от БАН започва с 260 ***, а полицаите са с над 700лева, плюс ранно пенсиониране, плюс освободени са от плащане на осигуровки, плюс безплатна карта за градски транспорт, плюс евтини ведомствени апартаменти. Учените от БАН живеят 10 пъти по зле от полицаите! Много ще се радвам, ако на учен се плаща същата заплата като на полицай, но това няма да стане! На полицай със средно образование се плаща три пъти повече, отколкото на учен с докторска степен

41

GB

преди 15 години

Ако това стане, започвам да изпитвам за пръв път уважение към нащите полицаи! За пръв път да се поставят на мястото на честни служещи или работещи и да прозрат, че това е истинският *** кум благополучие, а не набавянето на насъщния, чрез подкупи, рекет и т.н. корупционни методи. За да се види най-после, че генезисвът на корупцията у нас са не хората, а правителството и неговата политика! Само така! На оръжие в свещената борба, за да ви подкрепят всички!

40

Хаджи

преди 15 години

епа ще слушат ГЕРБ . Нали оная вечер видяхте по БТВ убиеца,наркодилъра и рекетьора Дани Данкера кой стой зад него . Той работи за вашия Вожд и Учител бате ви Бойко . и се чуства все повече недосегаем. Утре тоя престъпник дето е отрепал толкова хора че язовира над града не може да ги побере ще стане депутат и така нататака . Мене лично в дискотеката Клеопатра ме смляха от бой неговите мутри щото ги видях как продадоха бял прах на едно 16 г. момиче. А полицайте ми казаха че нищо не смеят да им направят щото тия работят за тогавашния главен секретар Б. Борисов

39

преди 15 години

Толкова като няма пари не трябва да се дава на никой.Не е редно на едни да се дава , а на други не.Защото така възникват проблемите господа гласочакащи.

38

преди 15 години

pi4 parvo se zapoznay i togava govori,za6toto izglejda6 sme6en,kak si predstavq6 na 15 000 000 naselenie 33000 policai,po moq informaciq koqto sas sigornost e po dosroverna ot tvoqta policaite sa ne po malko ot 150000.a 6to se otnasq do korypciqta -o4evadno e 4e mn e namalqla,tq ne moje da iz4ezno napalno,no dosta e namalqla.

37

преди 15 години

Държавата е подпалена и разграбена от комунистите и тяхните деца.

36

преди 15 години

ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ ОТ ГЕРБ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА .

35

преди 15 години

полицайте са си прави и аз съм с тях,имам доста познати и като ми казват какво става ми става лошо,не казвам че няма и *** от онези с жълтите желетки който като те спрат казват сега какво праем,но за тези редовите където не се прибират и виждат какво ли не без коментар,в нашия район няма да чуете лоша дума за полицайте защото си вършат съвестно работатано започваме нагоре където техните началници са се така окопали с *** че си нямате представа и слава богу че миналата година го пенсионираха и пак неможаха да го уволнят защото е началник нали се сещате е как да работят редовите обяснете си го,и си представете още по нагоре как е,като *** при Галевци и пр.а този само уволнява няма лошо нека се изчистят от корумпираните но не всички са такива и да започне с чистката от горе и да помисли за подчинените си защото не си представям ако полицайте започнат стачка,и да не говори повече че колкото напускат толкова назначава защото не е така ,никой не му се работи за тея пари и вече няма кандидати младите напускат демотивирани а остават тези с малко години до пенсия,ТАКА ЧЕ СТИСКАМ ВИ ПАЛЦИ НА 13 И СИ ВЗЕМЕТЕ ПОВЕЧКО ЦИГАРИ и още нещо дано отидат всички а не мишоците да се изпокрияат УСПЕХ

34

преди 15 години

Не може в правосъдното министердство, в армията , в Данс и в много други структури да вземат бонуси , а полицаите да се чудят как да свържат двата края след като нямат право на друга работа.Не може в същото време да искате от тях да ви пазят, да рискуват живота си, да изпълняват програми за присъединяване, да не допускат никакви грешки и т. н. , а пък в къщи на масата какво "опели" ли да нарежат и децата им какво голи ли да ходят а ? питам тези дето си правят сметки и ни надуха главите с незнам си колко милиарда излишък ами къде е тоя излишък а ?

33

Мечтател

преди 15 години

Ъъъ, само да попитам куките по пътищата, полицай ли се водят, щото ако и тях вземем да ожалваме...Че те за един ден докарват с "честен труд" месечната ми заплата - а аз не вземам малко.Абе то не, че и останалите полицай са стока, ама съм чувал, че някой чул, че някои му казал, че май някой чул за НЕкорумпирано ченге. Докато виж за КАТ-аджийте за изключения никой никога не е чул.

32

преди 15 години

be kvi sa tez maloumni smetkii da sa pove4e 4engetata v bgako si 4el pravilno se vkliu4vat vsi4kijandarmeriq pojarna i pro4ie slujbiv bg ne samo patrulkitea i kvo e tva sravnenies new yorkda napraim policaite kolkoto tama pyk na smqna 6e pravqt tegelimejdu sofiq i varna naprimerda patruliratkakto i benzin nqmat mnogo za kolite maimai i ministyra misli kato tebda ne ste u4ili v edno u4ili6te?

31

FEN

преди 15 години

POLICAITE SA SI PRAVI NEZNAM DALI ZNAETE NO TE SI KUPUVAT I DREHI ZA DA RABOTQT I V SLUJEBNITE KOLI BENZIN SI SIPVAT ZA DA RABOTQT ZA6TOTO IM OTPUSKAT 300 LITRA GORIVO ZA 3 MESECA

30

buhalkata

преди 15 години

cvetanov ne plach za prokuror,ti plchesh za buhalka po praznatati komunnisticheska glava.

29

Rosen

преди 15 години

Не ми се мисли какво ще стане, ако вземете властта - то ще са лъжения, мажения, некомпетентност ...

28

НФБ

преди 15 години

"Да виждам че тука има ..."...Справка в Ню Йорк при 15 мчилиона население има 33 000полицаи!У нас както пише номер 17 има 65 000!!!Питам къде е по трудно в Ню Йорк или в България?какво е съотношението там и тук на жител?къде е по сигурен живота..тук или в Ню Йорк?Да може би заплатите не са най-високи, както ви се иска , но в момента няма възможности за увеличение без съкращение и реорганизация на системата!Без да се обвърже с качеството и сигурността!Дайте ..покажете че сте за реда и сигурността пък после искайте пари иначе слагаме каруцата пред коня..

27

МВР

преди 15 години

Мисля че си объркал човека не съм мишок и винаги съм бил за това да си отстояваме правата ние хората в МВР. Ще има хора под полите на майките си но аз не съм от тях. Ако ме познаваше няма да говориш така.Ако си от МВР и не се криеш ти под полата на твоята майка ще се видим на протеста.

26

преди 15 години

На 13ти в 11.00 пред МВР, носете си цигари че ще се пуши доста. ;-)

25

преди 15 години

Ще скочат на майка си в шортите

24

Иво

преди 15 години

Не плачи за Костов.Той ще влезе в Парламента.Много бивши СДС-ари,които гласуваха за ГЕРБса разочаровани от неговата дейност като кмет на София. Нито един проблем на София не успя да реши,напротив -създаде други.Освен това идва и криза,а Костов има опит в подобни ситуации. Така,че разкарайте платените социалогически "проучвания" и Герб да му мисли с кой ще прави коалиция-по всяка вероятност с БКП,пардон БСП.