190

Анонимен

преди 5 дни

Зеленски и шайката му ще бъдат обесени с главата надолу, както Мусолини и бандата му!

189

Джей Мей,

преди 5 дни

Остай тез глупости ,Ами дай тез далекобойните да видим ще ударят ли Москва и как ?

188

Анонимен

преди 5 дни

Някой знае ли колко точно щика има в ЮЕСЕЙ? Законни?

187

мак

преди 5 дни

Тази война е удобен повод за война ес и сащ срещу русия. Затова се въоръжават, въоръжават и украйна и нямат интерес тя да свърши. зеления е в центъра на вниманието, хората загиват, но получава пари и оръжия, поставен е на пиедестал като велик държавник, обещано му е възстановяване на украйна, така че и той не гори от желание за мир.

186

До 193

преди 5 дни

Да бе всички знаем Русия е виновна за всичко, така са хората с комплекси все други са им виновни

185

Анонимен

преди 5 дни

"Други просешки лозунги имаш ли или сега ривеш, че бавно те бият няма такава жалка картинка" Не Аз ве kAпека, вие и колхозниците ревете, че ако ставаше нещо от путинарко, кликата му и колхозническата армия всичко да беше приключило за 1-2 месеца и нямаше да има нито толкова жертви от двете страни и путинарко да беше поставил всички пред свършен факт ама то ако ставаше само в пиене ехе колхозниците да имаха сумата нобелови лауреати ама не

184

Анонимен

преди 5 дни

И който да спечели изборите в САЩ, изхода за Русия е един! Як лабут и крах на режима на Путин! Въпроса не е дали ще стане а кога ще стане!

183

Точно това очаквахме

преди 5 дни

Браво! Нека така да бъде и украинските туристи да се върнат и да си градят страната!

182

Анонимен

преди 5 дни

Не знам. Не знам... Като погледне човек какво се случва в самите щати .. още един опит за манипулиране на изборите ще е фатален. Много пушки са си закупили там всички... И всичко е законно...

181

Чудо!!!

преди 5 дни

Сняг в Алпите?

180

Анонимен

преди 5 дни

Америка е загнила,загнила,каза Путин и напълни гащите..

179

Анонимен

преди 5 дни

До До 183 ..."Е те си го казаха руснаците,че за тях е по-удобна Камала" .. точно заради това тя няма да спечели, защото руснаците я искат и вероятно ще обвинят Русия че се е намесила в изборите ако все пак спечели..

178

Анонимен

преди 5 дни

Блатни кокичета

177

Анонимен

преди 5 дни

Абе то хубаво ще разрешават проблема в Украине, но дали в самите стейтс ще в спокойно. Не са много добри изгледите.

176

Анонимен

преди 5 дни

тъъпите руснаци с войната в Украйна, подариха европейските енергийни пазари на САЩ, а сега чакат на Тръмп да им ги върне, ще има да чакате другаре, а тия приказки са чисто предизборно говорене, видиш ли ние в екипа на Тръмп имаме решение, това решение е неработещо, а Тръмп е бизнесмен ще продължи да прави това което е изгодно за американската икономика, а именно да продава енергоресурси в европа, за сметка на тъъппите руснаци, ТОВА Е !

175

Анонимен

преди 5 дни

Демек още много руснаци предстои да умрат.

174

Анонимен

преди 5 дни

Украйна след изборите отвъд локвата ще е последната грижа на америкън пипъл. Там се очертават проблеми от съвсем друг характер.

173

До 183

преди 5 дни

Е те си го казаха руснаците,че за тях е по-удобна Камала

172

Анонимен

преди 5 дни

Русия няма изгода да изрине окрите от Курск, защото там се разделят ценни ресурси и защитата на окрайна отслабва.. така руската армия хем дава по малко жертви, хем напредва по бързо.. между другото какво стана със сирски.. нещо не го виждаме напоследък..

171

До 176

преди 5 дни

Други просешки лозунги имаш ли или сега ривеш, че бавно те бият няма такава жалка картинка