11

Анонимен

преди 1 седмица

Аз не познавам един украинец всички говорят на руски

10

Анонимен

преди 1 седмица

Не е ли по добре да работим да си върнем 3 милиона българи зад граница и да дигне доходите на тези които са тук центче

9

Нане

преди 1 седмица

индустанците в България и социално слабите, да се пишат укри, по големи помощи, ще започнат да вземат.... Сега колонията ги дискриминира спрямо укрите.... ===)))

8

а за бг бездомните?

преди 1 седмица

България има 60 220 души на хранилка и подслон от украйна

7

Копеизирана БГ

преди 1 седмица

Бежанците от Украйна бях шанс за България да увеличи изчезващото си население с братя славяни. Но благодарение на управляващите ми копейки го проспахме. И сега България може да бъде пристан само за индийци и непалци. Благодаря ви продажни управляващи копейки - Борисов и, Радевци, Главчовци, Гълъби и вся ето ***!

6

Анонимен

преди 1 седмица

От тия 60 000 у нас украняци поне 10 000 са мъже дезертьори между 18 и 60 годишна възраст и според закона който се въведе в Украйна иницииран от наркомана след началото на войната, те ако се върнат ги грози до 15 години затвор.

5

Анонимен

преди 1 седмица

"Най-голям брой лица получили временна закрила от Украйна има в Германия" - Значи живеят в Германия най-много лица, получили временна закрила от Украйна? Все си мислех, че закрилата е от Германия?

4

Киро Канадеца

преди 1 седмица

Най важни са украинците, брадатите бежанци и ромите, българите имат само заължение да работят и да плащат данъци. Слава Украине!

3

Анонимен

преди 1 седмица

2 милиарда вече за тези турсисти, за децата смс и за бедстващите българи помощ 500 лв и контейнер мухлясъл

2

Патриот

преди 1 седмица

По-добре да идват бели, руси, синеоки украинки с дълги, бели бедра, отколкото черни араби разгонени.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Няма проблем, при искаме от зеления ще ги екстрадират. Просто зеления се позовава, че били длъжни да умрат по тяхното право и съда на Шишо ги екстрадират. Не са попаднали в правова държава.