30

Анонимен

преди 1 седмица

Шайката шарлатани озлобени ругаят клеветят с комунистически доноси България в Европа позор сте шайката

29

Избирател

преди 1 седмица

Не съм и фен на Захариева, но тая доносническа пакостническа култура на ПП-ДБ е отвратителна.

28

Анонимен

преди 1 седмица

ППДБ казаха, че ще са ефективна опозиция и няма да си мълчат за всякакви корупционни практики на управляващите , и ще ги рапортват. Ето правят го, за което респект.

27

Анонимен

преди 1 седмица

До 17 ДА започнат от Ицо Хазарта хохахаха този никакъв в Брюксел и тези дето гласуваха за него за никакви но Хазарта е милионер за нищоправене за простащина за ниска култура това е Срам ме е от този и от тези гласуващи за този да ни представлява в Брюксел

26

Възмутен

преди 1 седмица

Екатерина Захариева няма нищо общо с този скандал! Пак ли ще се плюем ние се типично по ганььовски? Казанът, казанът - няма такова долно племе.

25

До 23

преди 1 седмица

Я ми припомни как точно беше "доказано"?

24

Анонимен

преди 1 седмица

Минчев той и Лена много честен, най-честния Асен Василев, апартамент в София за 30к, палат в центъра на Чаталджа колкото панелка взел и няма пари.

23

Урси и Ердо

преди 1 седмица

и СиЖинПин и показаха Вратата: Ердо пак беше Мек и просто я Държа Права в Ълъла, но в Китай не само я Изгониха, ами си тръгна като Обикновен Човек - на Граждански Полет на Паспортна Проверка - Наредила се с Обикновените Китайски Туристи - Летящи към Европа! Тези Снимки - как се Реди на Паспорта Проверка - Изгонена от Китай - ще Останат - Завинаги!!

22

Анонимен

преди 1 седмица

Захариева няма нищо общо със случая и това беше изяснено и доказано! Но тъй като минаха няколко години обаче и това се забравя, сега е сгоден момент за интриги и мизерийки от страна на ПП-ДБ...

21

Анонимен

преди 1 седмица

Агентурата на Белград се задейства...

20

Майора

преди 1 седмица

Мичев забравя че по казуса Захариева няма нищо общо с казаното! С удобно замълчава как Юлиан Попов използва ВИП-а на летище София за пътуване до жилището си в Лондон!

19

Е,с тия

преди 1 седмица

Продажби на паспорти Каракачанов си купи жилище с пет тераси,а Михайлова застрои Алепу.

18

ЕС е ЕМ

преди 1 седмица

т.е. Европейска Мафия - ама НЕ ви Информираха Купените ни Медии, че Всичките Арестувани за КатарГейт - са вече не само на Свобода, а и на Старите си Топли Позиции в Брюксел! Не съм Вярвал, че Европейците ще Паднат Толкова - че да Търпят - това и да работят като Волове за да Плащат Данъци!!

17

Логично

преди 1 седмица

Все пак тя е депутат от ГЕРБ. Има ли там някой да не е замесен в престъпни схеми и далавери?! В България тези подкупи са все още нещо нормално, но в ЕС не минават. Ако продължат с разследванията на депутати от Герб ще останатт втрещени от нивото на корупцията.

16

Тая оФца

преди 1 седмица

Да каже как ВАС узакони Подпорната стена на Алепу и там ще има 90.лукдозни апартамента.

15

СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 1 седмица

Изненадани ли сте скъпи избиратели ........ винаги има надежда за нещо по-различно- Ивелин Михайлов ви го показва с дела, не с думи, както е казал ИДОЛЪТ на Народа!

14

Баронеса фон Дер Лай

преди 1 седмица

свърших Милиардите от Фазер - купих, Яхти, Имения, Офшорни Сметки, взимам такива - да Заработят и за мене!

13

Анонимен

преди 1 седмица

Жалки шарлатани с доноси с пари очерняте България в Европа

12

Анонимен

преди 1 седмица

От злоба от жлъч от алчност с изкривени уста лъжат шайката Свърши ви ала балата каквото и да правите Жалко за България но Държавата ни е на 1300 години ще премине успешно и през този етап шайката а вие ще оттечете в канала където ви е мястото

11

Анонимен

преди 1 седмица

За пореден път се изложихме пред чужденците