31

Анал Лена

преди 2 седмици

Е по образование скакка на Тръмплин..

30

Анонимен

преди 2 седмици

Зеления ви изби. *** на САЩ.

29

Анонимен

преди 2 седмици

Тая с име на порно жанър не успя ли да схване че докато укрите крият войници в детска градина то тая детска градина ще бъде ударена с бомба или ркета.То тая работа не е като оная работа я я шнелер и дас ис фантастиш я я.

28

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 седмици

да де, ама таа Aнaлнa Бербок нали е онаа същата, дето разкриха, че дедо й е служил във Вермахта (германско-наци-Вермахта) по време на ВСВ и се е бил (до определено момент:) на Източния фронт (сигурно в самата Русия). Та затова таа много активно се изхoждa (някой би казал даже "лaeйеки") против Русия

27

Оооо

преди 2 седмици

Анал_Лена

26

Анонимен

преди 2 седмици

Тези жертви са на съвеста на Олаф Шулц и всички които отказват качествена подкрепа на Украйна.

25

Анонимен

преди 2 седмици

AНАЛенче, да не вземете да усъмнете с Т-14 "Армата" вместо Т-34 в Трептов парк?

24

Пенсионер

преди 2 седмици

До Мда 23 И това кефи ли те ? Мен НЕ.

23

Хора

преди 2 седмици

Погледнете политиците който унищожават Европа, как да не подкрепяш Русия и Путин?!

22

Аха

преди 2 седмици

Това дори не са наборници или мобилизирани , а кадети и офицерски състав , тоест професионални военни !!!

21

Мда

преди 2 седмици

Украински източници потвърждават информацията за този удар. По-специално този факт беше признат от депутата от Върховната Рада Маряна Безуглая, използвайки това като причина за по-нататъшни атаки срещу командването на въоръжените сили на Украйна."Полтава. Построяването в 128-а бригада не научи нищо, никой не беше наказан, Залужни, Сирски, Павлюк "решаваха всичко тогава. Има повторение и повторение на трагедиите. Къде е границата?, пита народният депутат.А в социалните мрежи украинските военни твърдят, че "в Полтава има голяма беда, "много убити и ранени.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Вар-вар-ин.

19

Мда

преди 2 седмици

Руските военни са нанесли ракетен удар по военното училище на украинските въоръжени сили в Полтава, което обучава специалисти по радарна система за насочване на артилерията и радиоелектронна борба (РЕБ) за украинската армия, предава Lenta.ru."Именно този персонал беше поразен от ракетен удар, заяви Владимир Рогов в Telegram.Според него ракетният удар е бил нанесен в момента на строй, когато на мястото на удара е имало над 500 войници от украинските въоръжени сили."Загубите на противника са стотици, заключи Рогов.

18

Анонимен

преди 2 седмици

Скачачката на батут дали е разбрала, че 4uFyтите убиват по 100 палестинеца с една бомба? Нarла, двулична твap.

17

Тиква

преди 2 седмици

Лицемерие по цялата увропа, лъжлива пропаганда,както в Сирия,Буча, усралас фох дер лайнер щтумбарфюрер, главния лидер на тоя союз.

16

Мда

преди 2 седмици

Военното училище е напълно легитимна военна цел по всички алинеи на международното право !

15

Анонимен

преди 2 седмици

Тая вместо да се изказва неподготвена, да вземе да чете историята на Германия и да благодари на Русия, че изобщо има такава държава.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Тая като говори за Полтава чувала ли е за полтавската битка ??? Тогава полтава е отвоювана от шведи . В битката на страната на Петър са повечето казаци астрахански татари и казаци власи (днешни румънци) На страната на шведите са поляци и част от казаците които се обръщат срещу Петър . Запорожки казаци . И тука се пита в задачата КЪДЕ СА БИЛИ УКРАИНЦИТЕ КОГАТО ТАЗИ ЗЕМЯ Е ОТВОЮВАНА С КРЪВ ??????? Полтава когато са отвоювали къде са били украинците ??? та да помогнат .

13

Да

преди 2 седмици

Явно в това военно училище е имало и немски военни който са загинали, затова тази лае на умряло.

12

Анонимен

преди 2 седмици

***, първо трябва да разгромите Русия и после да съдите, освен ако не стане обратното.