55

Немска мъдрост

преди 2 седмици

- Можете да ядосвате злите руснаци дълго време. Но дълго не е същото като безкрайно. Един ден на злите руснаци ще им омръзне да се ядосват напразно и ще ахнеш колко мили са били, когато си ги смятал за зли.... "Не воюйте с русскими"

54

дяконЪ

преди 2 седмици

2999:60 Скоро Одеса....виждали ли сте БТР уцелен от кумулативен ведно с каквото имало вътре...В Камбоджа имахме подобен случай и наши момчета поизмряха...., та сега също *** 10-ка за Серж. Бравос

53

Анонимен

преди 2 седмици

В така наречената страна украйна не достигат хора, които да правят протези, както и не достигат гробари да копаят гробове. Мобилизират хората, които работят в заводите. Така нар. украйна е гробище, демографска катастрова, фалирала отдавна и кара на вересия. Западните фашиски режими грабят от населението си във вид на данъци и инфлация за да спонсорира киевския нациски режим. Обратното броене за западняците, нацягите и русофобите започна. Времето ви се изчерпва бе!

52

Анонимен

преди 2 седмици

Колко инфантилност демонстрират путинистите - няакъв се възхищава на другия фюрер и неговия Пхенян. Естествено възниква въпросът - защо не се пресели в Пхенян, щом е толкова очарован. Същият въпрос е валиден за останалите путинисти - Москва е прекрасна столица, за фюрери и тяхната прислуга.

51

дяконЪ

преди 2 седмици

Серж увеличи бройката 2999:60 Скоро Одеса...*** то НАТО-ту много младолико вееееби пак мре...хем младо пъргаво рипа рипа па пририта....Днес ще празнуваме явно 3К още един само да падне....

50

Анонимен

преди 2 седмици

От статията се подразбира че Украйна е нападнала рашка .

49

Сата НАТО

преди 2 седмици

Тъжния кон май е изритал подковите....

48

дяконЪ

преди 2 седмици

ловът продължава със страшна сила....2988:60 ох котьо...Скоро Одеса...Вчера каква засада за учебник по военно дело....над 80 усромишоци зян и над 22 превозни ламарини....Лично 1 поляк, 1 румънец, 1 литовка (беше хубавка в оптиката, *** след това не е за гледане) и това нато-контингента...Муса колегата изпържи около 3-*** британски спец медици дето уж са медици ама стрелят и те сега вече торятбруската земя...

47

Анонимен

преди 2 седмици

Къде е тръгнал аборигена? То ако трябва да разчита на нашенските си памперси - все изцапан ще ходи

46

до 47

преди 2 седмици

До Напред братушки :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) гладна *** ур сънува! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

45

Анонимен

преди 2 седмици

Западните пропагандатори и укронацистите все по-често говорят за мир, защото започна много яко да им пари на дупетата. Няма оръжие, техника и хора майка! Русия сама произвежда повече снаряди и техника от 60 държави, които помагат на киевския нацистки режим. Ако се включи С. Корея да помага на Русия, оръжията ще станат практически неизчерпаеми. Има да ви бият от Донбас до Лондон цръвули!!!

44

Напред братушки

преди 2 седмици

В Курск братушките попиляха и направиха на дар-мадан укро-фашистките зомбита!!! Извозват убитите с Камази! А унищожените западни оръжия стърчат като купища железарии, безпомощни и строшени, както са и стопаните им! Пълен крах и тотален разгром!!!

43

...

преди 2 седмици

путин и продажната путинофилия разбраха, че те започнаха таз ... специална военна операция ама НАТО и САЩ ше решат кога и как тя да приключи! реално сега продажната путинофилия може само да лае по заповед на господарите си от кремъл! Инак ги пукт даже на тяхна територия!!! Та така!

42

дянков

преди 2 седмици

Руските олигарси и приятели на Путин -Мордашов,Абрамович,Милер,Чорни,Авен, Дерипаска,Ротенберг,Микелсон,Фридман са дълбоко загрижени за съдбата на руснака дето рови кошовете и се бие да кремльовска глупост в Украйна ха ха ха ха Путин похарчи 180 милиарда за война и погребе над половин милион млади руснаци. Ако Путин беше раздал тези пари на руснаците всички да милионери в долари и нямаше да има погребения а почивки по целия свят. Руснака нямаше да бъде мразен и гонен от всички по света.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Блатната империя на злото. И колко натовски войници има в Украйна?

40

Анонимен

преди 2 седмици

В Боливия, Чили и Аржентина има супер много литий. В тези страни се намира литиевия триъгълник. Руски и китайски фирми ще разработват литиевите залежи в тези страни. Краварите и еврогеiците вече не ги искат никъде.

39

Анонимен

преди 2 седмици

Всички нормални хора гледаме достоверни телеграм канали и не гледаме пропагандистките краваро-говнярски канали: 1, b и новата. Гледайте истината в телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК. Гледайте предаването "60 минут" и вести в smotrim.ru и различни канали в smotret.tv

38

Анонимен

преди 2 седмици

Путин е милосърден. До сега и пепел нямаше да остане от така нар. украйна

37

Анонимен

преди 2 седмици

Видяхте ли облика на Пхенян? Модерен, чист и подреден град с небостъргачи и огромни паркове, чудесни улици и булеварди. София прилича на една разбита, м.р.ъ.с.н.а, сива кл0ака в сравнение с Пхенян. Сф с тия тъжни, полуразрушени от времето панелки прилича на разбомбения Бахмут. Въздухът и Сф е със съдържание като въздуха на планетата Венера. За населението на Сф няма да говорим едни селски шопляци от контингента на канадския парапет, шиши ш0пара и банкянския нерез.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.