39

Програмист

преди 2 седмици

Специалната военна операция върви по план а?

38

Ти да видиш!

преди 2 седмици

Украйна била още жива! На кислородно дишане и системи, но бомбардира. Зеленски е умрял кон, но хвърля последни къчове. УССР бе 52 милиона при комунизма, днес при демокрацията е под 20 милиона. По-малко население от тоталитарна КНДР - 27 милиона здрави комунисти. Киев, пенсионери - 10 милиона, останалите вдовици, сираци, инвалиди и психясали ветерани. В световната история само Парагвай е имал по-тежка демографска катастрофа.

37

Малък Праз

преди 2 седмици

Довчера Зеленски ривА, че нямат оръжия и снаряди. Днес, хоп зайчето от шапката на фокусника, нови разработки. Пан президента на Украйна е актьор - професионален лъжец. Въпросът е дали всичко е лъжа, или е прикритие за използване на американско оръжие, което уж не им е доставено.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Помнете ми приказката Русия и Украйна са в комбина Русия може да унищожи Украйна за часове но хвърля ракети без заряди даже един блок не може да, събори, Украйна от своя, страна изнудва запада за пари и оръжие стотици милиарди отиват за, там докато Европейския съюз изпада в, рецесия

35

Христо

преди 2 седмици

Браво,значи най накрая работата ще се опрай.....аш кол сун е днес бг...

34

Буда нудиста

преди 2 седмици

Зеленски-уж "Водолей", но има войнствените аспекти на Марс и Луна в Лъв, Уран в Скорпион(дето прави революциите) в 6-ти дом на враговете и работата. А асендетът му е двойствените "Близнаци" и там му планетата на късмета-Юпитер. Освен това, Слънцето и Луната му са в опозиция, което ще рече раздвояване на Съзнанието. Тази негова шизофрения се подсилва и с наркотиците, които му дават кукловодите му(както Хитлер са му давали опиати).

33

redordead

преди 2 седмици

до Ужас - Путин да изтегли войските си от Украйна, включително Крим и да се приключва с войната. Аз не съм чул Украйна или САЩ да са нападали Русия - реално - Русия нападна Украйна - ама това съветските поддлоги сте кухи като 100 хралупи...сигурен съм, че ако утре рушнята окупира България ще им дадете жените и дъщерите си да се задоволяват с тях, толкова сте изтракали съветофилите...

32

Анонимен

преди 2 седмици

34 дори и да е имало останали нещо, то отдавна е гръмнато. Виж какво стана с Мрия. Нали уж имали чертежи и щели да го възстсновяват? Имали те, тръцки. Както виждаш статийката е пропагандна плашлика за поробените българи. Контекста е - не се бунтувайте че ние англичаните и американците ще ви ударим с ракети правени уж в Полша примерно. А Русия още не ги е почнала тях.

31

Леле!

преди 2 седмици

Т'ва Украйна била страшилище бе! Като чета статията и се сещам за един друг наркоман (с мустаци) от миналия век който също вярваше в "оръжие на "възмездието " до последно... ама на края сам се гръмна. Чудя се това зельоно шмъркалниче няма да завърши по същият начин.

30

Цирк

преди 2 седмици

Колко са страшни ,като Ф 16 ли?!

29

Анонимен

преди 2 седмици

московските северно-монголци пък какви "славяни" са? Славянските племена са претопени, като последните такива са изчезнали след покръстването от Борис в България. в Русия за славянство се присещат към края на 19-ти век, преди това какви са били?

28

Факт

преди 2 седмици

Това са стари съветски ракети преработени с нови имена.

27

Стралните ракети или

преди 2 седмици

по-скоро грозните ракети? Нямате ли малко чусвство на вкус? Даже Кимчо прави по-красиви ракетки! Цяла нощ пропаганда!

26

Пак

преди 2 седмици

Глупости

25

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна беше третата ядренна сила след САЩ и Русия.По договорки с Горбачов,Елцин за да получи независимост трябваше да предаде стотиците ядренни бойни глави с които разполагаше.Голяма част от обслужващият ги персонал са в състояние да обслужват отново ако се наложи.Разработчици много и също не липсват.Части ,чертежи също стоят някъде и мухлясват.Така че тази война събуди Украйна и предаде голям творчески и градивен импулс.Един военен каза.След войната или се разпадаме или ставаме Супердържава.

24

пияница

преди 2 седмици

Паляница идва от смесването на *** и пияница - ракетите хем смешни хем криви

23

И затова

преди 2 седмици

До Бял БългаринРасист подкрепяш "*** лу ците от Галя които ни крадът и дават на ФАЩ нашите пари!"?

22

Анонимен

преди 2 седмици

Само се чудя,докъде и докога ще стигнат провокациите на киевската хунта,кога на руснаците ще им падне пердето и поне една дузина украински градове ще бъдат изтрити от лицето на земята?

21

Динозавър

преди 2 седмици

Колкотот помогна "Дебелата Берта" на Германия.

20

Бандераст камикадзе

преди 2 седмици

Куев изобщо НЕ в състояние да отговори симетрично, тъй като сви нерайх се превърнал в държава-камикадзе в името на хегемона. А наркофюрерът Зелкин НЕ е президент, а само изпълнител на волята на пендоса.