249

Анонимен

преди 1 месец

До Ядрен вампир Z - Не си разбрал , вече казват че са 76 населени пункта .

248

Анонимен

преди 1 месец

С нови загуби на личен състав и техника!

247

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Нато да се засрамят.Цяла седмица войски на нато се бият в Русия за 5 села и половина.Слоро ще бъдат изгонени.

246

Сълза и смях

преди 1 месец

Началото на края на един пишман диктатор и император :):)

245

Шпионин

преди 1 месец

Да не се окаже накрая, че Путин е най-добрата разработка на колегите от ЦРУ. Няма друг на хоризонта, който може да скапе федерацията по-добре от агент Путин. Нека продължава по пътя, дори и да пожертва себе си в името разпада на СеСеСеРе-2, наречен Рассия.

244

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 263 -Свършили са знамената на украинците на всяко кметство по флаг, не дай си боже да решат да кривнат към москва ще им трябват вагони с украинският флаг .

243

Дедо

преди 1 месец

Бабите в руските села викат : Бягайте монголите идват. Шойгу избяга с кон в гората. Медведев се напи от страх , Митрофанова от шубе иска да спи с Костя Копейкин, а Путин тича обезумял по коридорите в Кремъл и драска Z по стените.

242

Мда

преди 1 месец

Никак , зеленко и режима му ще се изправят пред правосьдието , дори и с леко забавянеИ да не забравяме , че е нелигитимен , избори не се проведоха тази година

241

Тео

преди 1 месец

"Засрами" не е подходящо определение, особено в заглавие. Ударили сте дъното. Преди много години имаше един проно вестник - куч-куч, и ние, 13 годишните си го купувахме от една баба, дето знаехме, че ще го даде, щото, беше незаконно да се продава на шиплигари. Та там имаше заглавие - как и каалайдисай шнудуферата ... Та, някак си подобно звучи! Днес, вие проно издание ли сте?!?

240

Другаре,

преди 1 месец

Ленин ви е учил, че враговете трябва да се уважават. Спомням си Пригожин с каска, автомат, бронежилетка на фронта. Смел и безстрашен човек. Кога джуджето ще нахлупи металната каска, турне бронежилетка и грабне Калашника, за да бъде редом с бойците. Отговорът е: "Никога", защото вси щатски памперси няма да му помогнат.

239

Анонимен

преди 1 месец

Киевска рус освобождава събратята си от монголската псевдо рус

238

защо?

преди 1 месец

Украинците умират, защото са руснаци - да не се лъжем, над 90% от населението на Украйна са етнически руснаци, генетично и на външен вид неразличими, говорят руски без акцент, еднаква религия, абе - всичко. Т.е. и от двете страни на фронта умират руснаци. Направо си е гражданска война. Всички казват, че Путин е постъпил правилно и това трябва да продължи. Тогава защо ние да сме против?

237

Фитока

преди 1 месец

Ако медиите воюваха още първия месец долара щеше да е хиляда рубли и Русия да се разпадне.Едно и също,но тези там няма кой да ги спаси от среща със Създателя или със Сатаната.

236

Анонимен

преди 1 месец

Пyтapанaта е в прединфарктно състояние, ръцете му се тресат като на епилептик, гласчето слабичко, уморено, той посърнал, състарен с няколко години за няколко дена

235

Анонимен

преди 1 месец

Как си ги насосвате само царе сте такива таланти са рядко , путин е във фризера

234

Хаха

преди 1 месец

За това ли измират украинците? За да засрамят Путин? Ха-ха

233

Фюрерът Зеленски

преди 1 месец

Изпрати украинския Вермахт на блицкриг в Курск

232

Анонимен

преди 1 месец

Вижте, няма никакво нападение и никакви украински войски на руска територия. Униформи всеки може да си купи от близкия супермаркет. Някаква териториална отбрана, курски опълченци и туарегски партизани устройват провокации, това е. Нито има война, нито има нападения. Няколко бомби пуснати от руски самолети са повредили няколко сгради.

231

Оплаквач

преди 1 месец

Русисти реват, че им триели мненията... Другаре, вестник ДНЕС е европейските масмедии. Даже много са ви отпуснали. Това да не ви е Путинвшка гъзета от рода на "Камсамольская правда"?

230

Анонимен

преди 1 месец

До 260 - Хамаз държава ли е? Кога я нападнаха? :)