28

Анонимен

преди 1 месец

Пожарът са го запалили украинците. Както видяхте пожара гореше отвътре.

27

промяна в плана

преди 1 месец

АЕЦ Курск за 2 дни... сто тай стана?

26

мдаа

преди 1 месец

Укрофашистите настъпиха мотиката.

25

Анонимен

преди 1 месец

Твърдо Не! Това са си " планове", на НАТО и Евреина!! Русия няма да допусне това! Въпреки че сега разбираме,че в Русия Няма " Комунизъм"! Там си живеят по добре от демокрацията! Това да нямаш армия на Границите си,означава че Не е както в Китай примерно!-:) Но ще се съвземат руснаците Споко!-:) По трудният начин ще се случат нещата,но Ще се Защитят! Гаранция!-:) Уравновесен и хладнокръвен е Путин!-:) Не " бърза" за нищо и никъде! Адмирации!!

24

Анонимен

преди 1 месец

3-дневната спец операция ще завърши с разпада на руската к0чина

23

Фъргай атома

преди 1 месец

...по Масква и конець фильма.

22

РУСороб вие на луна

преди 1 месец

За Зеленски е характерно, че всяко негово предложение е по-лошо от предишното, но по-добро от следващото.

21

Шеф

преди 1 месец

Ей к0пейки ще ви уволнявам ве майкавипростадаеба

20

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците тренират усърдно бягане с препятствия за състезанието Масква-Владивосток.Тик -Ток бойците Кадировци са фаворити

19

кримки

преди 1 месец

До До 11 "Украйна е силна и мачка" ------------ да, силна и мачка .(. на руснаците с гз. Започвам да си мисля, че хохалите са мазоохисти... тамън няколко пъти вече го ядоха с подобен род изпълнения и продължават да хвърлят мъжете си на сигурна смърт..

18

Не,

преди 1 месец

Не!

17

Малък Праз

преди 1 месец

Краткият отговор е НЕ!

16

Анонимен

преди 1 месец

Ето с това Путин ще влезе в история. Не с с това, че е възродил Русия, че е върнал нейното могъщество, че е направил страната привлекателно място за живеене, че е подобрил благосъстоянието на населението, нищо от това не се случи. А с това, че в 21 век започна война на територия на Европа, че остави в руини стотици градове и села в съседна страна, че изби стотици хиляди свои и чужди войници и мирни граждани.

15

Пригожин

преди 1 месец

Гледам и се радвам. Путин нищо не може да направи, нито пияните му генерали и фелдфебели. Играта загрубява и отива на капо при три без коз за Украйна.

14

Анонимен

преди 1 месец

Така ще стане. Украйна ще каже: Изтеглете се от Донбас и ние ще се изтеглим от Курск.

13

До 11

преди 1 месец

Унищожен е на дедо ти Ояя, щото са го изяли червеите в гробищата. Украйна е силна и мачка

12

Анонимен

преди 1 месец

Като заградят Укрите и нямат къде да бягат и ще станат пушечно месо. Самоубийствена мисия!

11

Анонимен

преди 1 месец

Не, няма да се превърне! Руснаците го казаха - край на всякакви преговори! Всичките 5 или 10 000 или там колкото са хохалите навлезли в Русия ще бъдат бавно, но сигурно утилизирани, а с тях и последната надежда на 404 да остане държава. Докато тече утилизацията, Русия ще продължи напредването по целият останал фронт. Вече бе пробита отбранителна линия от 2014, която е в пъти по-силна от всичко останало зад нея. Хохалите много добре знаят, че са обречени и го играят ва-банк.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Нова година украински войски ще маршируват на Цървения площад! А Путин ще бъде позорно обесен пред тях!

9

Анонимен

преди 1 месец

Само да ви светна че над 50% от влезлите в Русия са унищожени осталите няма да попаднат в плен или обкръжение защото за наемници франсета и поляци всички ще наторят руската земя. Целта им е била да завземат Курската Атомна елетроцентрала ана едни срочно служещи момчета граничари са им дали такъв отпор че ги задържат 12 часа .