288

Анонимен

преди 1 месец

Над 15000 са на хранилка към чужди НПО-та. Защо само 7000 са се подписали? Българите са над 5 милиона в Бг! Очевидно е кой какво иска!

287

Normalen

преди 1 месец

Значи излиза, че 6 милиона трябва да се съобразяваме с глупостите на 6000 шантавели!

286

Цанчо

преди 1 месец

Дайте го тоя списък с тия 7000 нагли човечета ,,за да можем да ги плюем като ги видим ,,,,,къде се е виждало малцинството да налага норми освен в Западните общества ,така демократични и изгнили

285

СИЯЙНА

преди 1 месец

Православни християни!Не пазволявайте психично различните да налагат на децатанеориентираната си насока за живота!Президента да застане зад православието!Семейство е -татко/маж, мама/жена ,дете/момче или момиче!!!

284

Анонимен

преди 1 месец

А някой знае ли какъв е процента на самоубийства сред xoмocekcuaлните тинейджъри? Те не си избират какви да са. Не приемам смяната на пола, хормони и операции но не приемам и омразата която се насажда срещу различните. Никой не си е избрал да бъде такъв или онакъв. Но всички ние си избираме дали да сме добри или лоши, дали да обичаме или да мразим. И тъй като омразата е по-лесна - това и правим. Някой го беше казал за 80% лош материал. За съжаление за това живеем в мизерия. Тя ни е в главите.

283

Интересно ми е,

преди 1 месец

ако този закон мине (както е редно да се случи), какво наказание ще наложи ЕС срещу нас ?

282

Абе

преди 1 месец

Румба, ако ще ставаш политик - мисли. Българи ще те избират.

281

Долу ръцете

преди 1 месец

Престанете да ни натрапвате накакви извратени Комисари и други хора с перверзни идеали че това е нармалното Няма да позволим нашите момчета на 8 год. вместо да играят с топка на двора да играят с грим и червило в *** ,,тази ненормалност на Европа ще я докара до пълния и упадък

280

:kfhf

преди 1 месец

Много ми еврогейско. Знаете ли че този е бил ръкоположен за свещеник в римокатолическата църква през 1980 г. и е бил свещеник до 1992 г. Не, че намеквам нещо, но за тия изнесоха доста факти. И ссега вече е виден евро---едал.

279

73 НПО-та

преди 1 месец

6ати, то повече от държавните институции! :D

278

Наблюдател

преди 1 месец

Много се надявам президента да не се поддаде на ЛГБТ простотиите. Ако не иска да си подритва политическата кариера. Все повече ги намразвам тия животни. До преди да започнат толкова нагло и безпардонно да си налагат извратения мирголед не ми пречеха. Сега вече не мога да ги понасям. Това са пълни *** и душевно болни извратеняци!!!!!

277

Скептичен

преди 1 месец

За тези които са против закона да отиват да си направят ЛОБОТОМИЯПед,,ли долни.

276

Анонимен

преди 1 месец

Голям рев за комисионни! Този закон развали бизнеса на много тъpтeи живуращи в НПО-тата.

275

ВЪН

преди 1 месец

На извратените-като не им харесва-да си хващат пътя и към Париж-там ги чакат с отворени обятия-показаха го с Олимпиадата. Хлана на Джокович,че им развенча мита за васкини и ***-растии!Президента да се съобрази с българския народ, със Светия синод и с нормалните хора! ВЪН гнусарите от България!

274

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 305 - Освен над 6 милиона, живеещи в България, в чужбина има още над 2 милиона българи, родени и формирани като личности в България. Те също подкрепят този закон, защото не мислят да остават завинаги в чужбина.

273

Анонимен

преди 1 месец

Комисар и 7000 души са много по-малко от 6 милиона, които искат този закон!!! Сега ще видим истинското лице на Радев!

272

Анонимен

преди 1 месец

Гледайте си гейския съюз бил недоволен.....ало о,флейти ли си къв си, я си го начукайте

271

емо

преди 1 месец

най-сетне един адекватен и разумен закон да бъде приет от българския парламент и срещу него веднага скачат една шепа хора и забележете - еврокомисар, с алабализмите за защита правата на човека и репресиране на лгтб хората. и като нищо могат да осъдят българия в съда на лгтб-европа, каквато не ни е нужна.

270

Анонимен

преди 1 месец

Зад фасадата на демокрацията в България е създаден един диктаторски режим със система от закони и съдилища, задушаващи осеммилионния народ. Защо след като ръководителите на българското правителство са подписали Общата декларация за правата на човека в ООН на 10.XII.1948 г. и сега се чества Двадесетгодишнината от подписването й, не спазвате нито един от 30-те члена, залегнали в нея?"

269

Всичко е по план

преди 1 месец

Полуколонията демократична, евроатлантическа и независима България е най-бързо измиращата държава в света /заедно с Украйна/ според доклад на ООН. Това обаче не безпокои никой в ЕС и НАТО. А сега дружно: "Кой не скача е червен!", после "Комунизмът си отива, спете спокойно деца!" - за вас ще се грижат добри чичковци от Ге.йвропа и ще ви научат на много нови общочовешки ценности.