37

една жена

преди 1 месец

Като гледам снимката, не само е мъж, ами е хетеросексуален - харесва жени.

36

Пази, Боже!

преди 1 месец

Как не се намери една държава да оттегли отбора си от тази абсурдна олимпиада?!? То не беше толерантност, то не беше изразяване на себе си, то не са чудеса... Как и къде са олимпийските принципи, къде е феърплея и спорта в тази вакханалия и парад на уродствата, жалко за идеята, за спорта! Закривай!

35

МНЕНИЕ

преди 1 месец

Военната Комисия е Най-Добра - има гола комисия - събличаш се чисто гол , гледат те отпред , после се навеждаш и си показваш дъто - да не са ти счупили саксията .Какви кръвни тестове , какви X и Y ?

34

До 27

преди 1 месец

НЕЗАВИСИМО, ЧЕ МОЖЕ СЕГА ЖЕНА ДА Е ПОБЕДИЛА МЪЖ, ТО НЕ Е ЧЕСТНО , НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ДВАТА ПОЛА ПОМЕЖДУ СИ, А НЕ МЪЖ С МЪЖ И ЖЕНА С ЖЕНА. ДОКАЗАНО МУСКУЛИТЕ НА МЪЖЕТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ТЕЗИ НА ЖЕНИТЕ, КОЛАГЕНЪТ И ЦЯЛАТА СЪЕДИНИТЕЛНА ТЪКАН - СЪЩО.

33

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантически ценности

32

Анонимен

преди 1 месец

Това не е ли против феър плея.

31

Анонимен

преди 1 месец

Имане халиф е мъжко момиче, също като в една песен.:)) мъжките момичета издържат на всичко.:))

30

Кръчматъ

преди 1 месец

Къде Изчезнаха световните Феменистки организации, бе, къде се изпокриха???

29

ДВОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 1 месец

Одеса. Полицаите и TCC продължават да тероризират местните жители. пълна цензура по въпроса

28

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм сигурен че ако това българско момиче не удряше толкова силно, никоя от битите боксьорки нямаше да протестира и нямаше да има скандали

27

Анонимен

преди 1 месец

Току-що ирландката победи боксьорката мъж Имане Халиф.

26

Анонимен

преди 1 месец

Не можете да ограничавате хората заради някакви хромозоми! Утре някой ще реши, че за да застанат спортистите един срещу друг, трябва да са равни във всичко - хромозоми, вируси, бактерии, микрофлора, кръвна група, резус фактур, холестерол, пулс, глюкоза, чернодробни ензими, ръст, тегло, цвят на очите и други органи - всичко! А трябва да е свободно - без категории, пол и изисквания, както в Древна Гърция! Който му държи - да излиза! Без ограничения!

25

Анонимен

преди 1 месец

И нагъл на всичкото отгоре!

24

Анонимен

преди 1 месец

Начи да биеш жените и да не те тормозят другите мъже. Или в спорта запалянковците и феновете на едния отбор, да не освиркват и ругаят другия... абе ти нещо си се объркал/а бре, нали психическата подоготовка е част от спорта. Затова и едната сти съперничка се отказа, защото реши че си големия страшен мъж...

23

Анонимен

преди 1 месец

Ами трябва да се приеме за правило, че който иска да играе при жените един от задължителните тестове за допинг е този за XY хромозома.Щом има чак пет хермафр0дита сред жените, то за какво говорим, пълна измама.

22

aaa

преди 1 месец

Тотална пародия е тази олимпиада.

21

Йо

преди 1 месец

Ами като знае, че е роден/а със сбъркани полови хромозоми и си има аномалия къде се бута?! Да беше станала шахматистка и нямаше никой да я тормози.

20

Куку

преди 1 месец

Он не било муж, било женска, немала чeп. XY хромозома нищо не значи, он нема чeп - женска е. Преди бил изключен от световното по бокс от некъв руснак, значи Путино е виновен, че он му излезло име на муж. У наше село на таквиз им казвахме хеpмaфpодити и не им давахме да се чифтосват.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен ЖЕНА Е НЕ Е МЪЖ. ЖЕНА Е.

18

Анонимен

преди 1 месец

Нагъл педа/\