27

БГ Медии 2023

преди 1 месец

Ама как бе !!! Нали Украйна печели войната ??

26

Хаоус оф пеин

преди 1 месец

Като приемат Украйна в ЕС същите тези отцепници ще се редят пред посолствата за украински паспорти заедно с още 50 милиона руснаци , които ще твърдят , че са с украински произход... като наще 200 хиляди "българи" от Македония с Бг паспорти дето при приброяването в македония едва 1000 посочиха , че са българи, другите 199 хиляди са само за паспорта...

25

Анонимен

преди 1 месец

СВО ще постигне целите си днеска се навършват десет години от бомардирането на центъра на горловка десет години от убийството на една млада жена с бебето и

24

Анонимен

преди 1 месец

25, над 1 милион са! В това число и ранени и осакатени за цял живот! Над 1 милион!

23

Родолюбец

преди 1 месец

То и щатите от 100 години се разпадат, НАТО от поне 50... А любимата им *** колко пъти се разпадна от 1917г. до сега, изобщо не помнят!

22

Анонимен

преди 1 месец

Хаха,на руснаците все нещо не им стига според урките и западните "експерти" и затова напредва всеки ден и троши западна техника, досега над 680 000 урки сдадоха фира

21

Анонимен

преди 1 месец

Русия не окупира , а освобождава породени руснаци

20

До 19

преди 1 месец

Е на мен пък един ми разправяше как НАТО,щяло да отиде в Украйна да я защитава.И аз го питам, ами и България е в НАТО ,как си представяш ти да лежиш на плажа,а аз да ходя да воювам с Русия за твоята Урколандия и взе да гледа като жаба в нафтова печка

19

Анонимен

преди 1 месец

Как така Русия планира, а Сирски казва???? Нещо се объркахте

18

Христо Христов

преди 1 месец

Изречението, че руската армия е отслабнала е изчезнало от тазгодишния доклад на японското разузнаване. Факт.

17

Анонимен

преди 1 месец

12, вече писах, но ще повторя: не вярвай на наглосакс. Наглосаксът подло предлага уж защита на рускоезичните в Украйна срещу наглосаксонски подарък за Путин "Възможност за връщане към времената на респектабелното партньорство на Русия с Г8 и НАТО". Борко подло предлага на Путин да върне РФ към времето на продажбата на руски ресурси на половин цена и към колониалната зависимост на Русия от колективния Запад.

16

Анонимен

преди 1 месец

Eдин украинец дето живее в България и се крие от фронта ми вика: "Ако Путин нападне България, заедно с теб ще хванем автомата и ще я защитаваме." Аз му викам: "Ти избяга от родната си Украйна, скри се като мишок тук, пък ми разправяш смешки, че България ще защитаваш." Оня се разсърди и повече не ми говори.

15

До 14

преди 1 месец

Ами кажи им го на украинските копейки стига са просили и без това не им дават оръжия,ами и толкова си могат

14

Христо Христов

преди 1 месец

Възрастта за мобилизация вече е 18 години. Практикува се 22. Самотните родители вече подлежат на мобилизация, за разлика от работещите в казина и западни нпо-та. Факти.

13

Анонимен

преди 1 месец

С този Сирский и oще един, вече има дузина колажи с глупостите им, които бълват през няколко месеца, мъчейки се да отгатнат нещо. Общо взето безполезна статия, хабяща ценни килобайти...

12

Ватник Нагъл

преди 1 месец

Копейки, няма нужда да чакате дълго червената армия да ни освободи! Още сега можете да вземете руско гражданство по опростена процедура! Възползвайте се! Далаверата е голяма!

11

Анонимен

преди 1 месец

1, до Покровск остават 14 км, а съседният Мирноград преди хунтата се казваше Димитров. Надявам се, че се сещате в чия чест е кръстен Димитров?

10

Анонимен

преди 1 месец

Борис Джонсън заговори за отдаване на Крим и Донбас на руснаците в името на мира. Не е ли тоя същия, дето навиваше укрите да се бият? Честно казано, с такива съюзници като западните лицемери, изобщо не ти трябват врагове.

9

Анонимен

преди 1 месец

Джеендърменската мечта 2022 г. "Подкрепа до край за Киев до тоталното стратегически поражение на Русия" :) Май не стана изобщо така.

8

Анонимен

преди 1 месец

А вярно ко става на фронта ??? Руснаците ли напредват към границите ни или евроатлантиците с техните чудо оръжия ги изтласкват към Москва ??? Как се движи фронтовата линия ??? Евроатлантиците нали имат джавалини хаймарси абрамси бредлита атакамс пейтриът за мнооооого милиарди ? Не ги ли превзеха с всички тия супер дупер хипер успешни оръжия с които нато *** на пази ??????????? :))))) Дали на пази нато ааа ??? Или пък на използва да дразни Русия ???