82

Анонимен

преди 1 месец

До всички лаещи герберисти: Що бе, има ли съд и прокуратура? Беше ли осъден убиецът на Милен Цветков, беше ли осъден Семерджиев, беше ли осъден Божанов? Осъдено ли е прасището за КТБ? Защо прокуратурата се ослушва за всички уличени от Магнитски? Законът в България работи избирателно. Който си плаща, с парите крадени от вас е прав. Всички останали под ножа. Пълен феодализъм. Господари и плебеи.

81

Реджо

преди 1 месец

Страшна прилика и близост с героя от "Кирчо пред съда"! Готов е за пускане по парапета!

80

до 75

преди 1 месец

А ти като си преписал дефиницията, по-компетентен ли ставаш? Този ефект е наистина разпространен в България, ама се огледай на други мяста, освен ако не са ти заповядали да работиш на тоя фронт.

79

Христо Христов

преди 1 месец

До 65 "От българите не става европейци ..." - българите са повече европейци от ВСИЧКИ държави без Гърция и наравно с Турция. Защото Европа Е ТУК, долното поречие на река Марица. Но де неграмотен и комплексиран про'с'так като ТЕБ да го вдене?!

78

ДО 77

преди 1 месец

Баба му е. Има я снимана в Гугъл ще я видите. Точно от махала е. Не се шегувам. Но той лъже като баба си. Баба му по бащина линия.

77

aZ-ът

преди 1 месец

тежки дни за либерастията. Тръмп оцеля. Зелето втасва все повече, ЦРУ търсят начин да го разкарат. Руснаците всеки ден трепят по 50-100 западни инструктори (на бати Искандера ей , голяма машинка пу-пу) . Сега и "реформата" отиде у киреча... Либерастията , чий е Крим бе ?

76

Анонимен

преди 1 месец

Намери се кой да критикува, след като съсипаха държавата !За съжаление в България няма нито ЕДИН ПОЛИТИК ,коййто да милее за НЕЯ! За това станахме колониална държава!

75

Христо Христов

преди 1 месец

До 65 "Кирчо е прав" - за кое без про'с'так неграмотен?!

74

Анонимен

преди 1 месец

Киро с това изказване доказа, че е поразен от Ефект на Дънинг-Крюгер - илюзия на превъзходството. Човекът има когнитивните проблеми. Ефектът представлява когнитивна склонност, при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво. Или с прости думи НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ НЕ РАЗБИРАТ КОЛКО СА НЕКОМПЕТЕНТНИ. Те вземат грешни решения за правилни поради незнание.

73

Христо Христов

преди 1 месец

На харвардския некадърник Конституцията все му пречи. ПП. Докладът на ЕК казва ясно, че в България проблеми с върховенството на закона у нас няма. Затова и Рюте вдигна ветото за Шенген без проблем. Факт

72

Анонимен

преди 1 месец

Като няма ала бала с президента е така, кръгла нула сте.

71

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е уникален ***. Знае си неговото и ням съд, закон, конституция. Киро знаем че си просто кат ***. След едно такова решение всеки който е гласувал за тези ви промени требва да се откаже от политика завинаги. Ама де във вас чест, морал и съвест. Дай ви кеш кеш кеш. Жалко за тия които ти се връзват и те слагат там където си. Не бих те държал три дена във фирмата ми като чистач на тоалетна.

70

Човек

преди 1 месец

Това нагло продажно паразитно същество защо е живо още,а народе?? Или по скоро ов че ста до!!!"Не народ, а м*рша..."Петко Рачев Славейков

69

Анонимен

преди 1 месец

Каза на Киро презетия от идиотщина "ум"...Изчезни, бе, ***!

68

Анонимен

преди 1 месец

"Краен резултат: 9-3 за бутона ENTER вместо за КИРО и АСЕН" !!! Боядисания е бесен,че пак няма да има "НАШИ ХОРА".

67

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо Ако всички гербаджии са като тебе, наистина сте много дооолна стока.

66

Анонимен

преди 1 месец

Умен човек ще си погледни грешките и ще седне да го напряви следващия път както трябва и няма да опява в интернет за собствения си провал като обвинява другите. Всичката ви работа на ПП е такава. Прибързана, импулсивна и не достатъчно обмислена. Слагате и грешните хора на важни места като Денков. Пропиляхте си възможностите. Сами се прецакахте. Народа шанс повече няма да даде.

65

Зозо

преди 1 месец

ППДБ-тата днес за пореден път бяха нае бани от Боко и Шиши :))))))))))))))))))))))) Ама направо ги разпориха днес :))))))))))))))) Хр.Бойкикев язък, че толкоз време лази пред Шиши :)))))))))))))) Денков като по-мек да не се обеси днес??? :)))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 1 месец

Кирчо е прав, но за съжаление хората тука са си такива: нагаждачи към силния (шефа) и страхливи да променят нещо за тяхно добро. От българите не става европейци на тоя етап. както и от турците - германци, макар че живеят от десетки години там. Както и от пакистанците не става лондончани... ОТ ХОРАТА Е.

63

стоян

преди 1 месец

Съд и прикриватура са инструментите на свинята Пеевски и Боко Тиквата.С които пък ППДБ бяха в братска коалиция.