165

НФБ

преди 15 години

Имам много и качествени приятели но , като им предложа се сковават..не им се занимава..Но аз не съм се отказал от идеята така че ако искате да опитаме заедно..Стига да имаме същите идеи и принципи за коректност..Ето поне един човек който иска да действа..С уважение и приятелски поздрави

164

:)-ko

преди 15 години

бсп има 15% само и единствено при 30% гласоподаваемост. Ако е 60% колко мислиш, че ще има ? Колко от тези допълнително 30% гласували ще пусне глас за БСП виждайки хала на който дойдохме при тяхното управление, според мен нито един.

163

преди 15 години

Davam oshte sedmica na pravitelstvoto na serGAY.Priemam zalaganiq :)

162

преди 15 години

а защо да не направим нещо по въпроса,толкова тъпо стадо ли сме?

161

преди 15 години

СТАНИШЕВ,ОТИВАЙ СИПЪТНИК СИ

160

преди 15 години

не се косете напразно.и да не бяха ги спряли,парите пак нямяше да дойдат до вас,които си пишете тук.щяха да бъдат излапани от вечно отворените усти на големци и олигарси.

159

преди 15 години

ЕВАЛАТА на 156!!!

158

hh

преди 15 години

българските данъкоплатци трябва да направят същото, няма друго спасение

157

Просветен

преди 15 години

... е да забраните на бабите/дядовците си да гласуват за БСП, и да разберете кой от вашите приятели роднините са му наследствени комунисти. Това е положението - в противен случай винаги БСП ще има над 15% и ще е поне 2-ра политическа сила! Кофти...

156

НФБ

преди 15 години

червените барони и кардиналите от ДС?Единствената страна със спрени еврофондове...!!!Да има осъден министър?Много се пише за червените олигарси ..и какво?Седите във форума и ръсите "бисери"..нали сте каймака..от всичко разбирате..критикувате...Все чакате Болен или мутрата Б.Б да ви оправи..да и ще ви оправят както и симеин ви оправи за 800дни...Къде е гражданскито ни общество като коректив..?къде са студентите..?ми то и в университетите ги няма!!!бягате от лекции и упражнения..и искате да бъдете бъдещето..колко от вас са си купили изпитите..?Ми така ще е с такива младежи и стакова подрастващо поколение възпитано в ПРОСТИТУЦИЯ ...РАКИЯ И ЧАЛГА..Вие нямате вяра в себе си , не разчитате на собствените си сили..а на Болен..серГей..червеният олигарх Хр.ковачки..на мутрата Б.Б.....Няма алтарнативна ПАРТИЯ в момента!а и ние форумците не можем да създадем, защото ни мързи..защото така ние по-лесно някой друг...'при това положение изхода е в ...стягаме куфарите и заминаваме ..дори и малко да получаваме и много да се работи поне живота е по-качествен..

155

безизходица

преди 15 години

да ве пич, така е, аз вече не се надявам. Просто си мислех че по-някакъв начин ще се опитат да регулират нещата, как са си мислели че няма да се осерем, как са ни повярвали изобщо за фда ни приемат в тяхната система? Още от 90-те съм бил убеден че ще е най-добре да си внесем управляващи от скандинавските страни например, там хората имат малко повече морал, ей такива едни плешиви бели чичковци с очила дето разбират от администрация и управление на икономика на европейска държава и дето няма да си помилсят да се изгаврят с доверието на хората. Обаче ще стане като с Краун Ейджънтс - неблагодарния и зъл българин ще каже - ай сиктир ще ме управляват тез чузденци мама им аз нали ги знам....

154

преди 15 години

След няколко години в речника да пише че комунист и социалист са обидни думи, синоними на корумпиран, мързелив, крадлив.

153

преди 15 години

не не,стига с тези глупости - забранете на бабите/дядовците си да гласуват за комунистете,може ли така?

152

преди 15 години

Червената върхушка са крадци и мошенници. Но има и хора които ги поддържат и те са достойни за презрение. Сега мълчат и чакат да отидат на партийно събрание и там партийния функционер да им обясни как лошите капиталисти са се наговорили да "прецакат" България. Те сега мълчат и гледат тъпо като животни, те нямат мозък и съзнанието им е промито. Виждат корупцията и разрухата, но говорят че някой друг им е виновен.

151

преди 15 години

Pak glasuvajte za 4ervenata mafia

150

do bezizhodica

преди 15 години

Няма да ти казвам за кого, защото ще почнеш да ми обясняваш как краде за нищо не става и т.н. освен това ти вече си ПОМИСЛИЛ и почти си взел решение, което за теб е правилно, кой съм аз за да те разубеждавам или насърчавам. Важното е, че мислиш и ще гласуваш

149

pepo

преди 15 години

Ами гена ни е такъ,това е истината.Винаги първата мисъл е да намерим лесният път,да излъжем,да 'направим далавера'...Какво да се оплакваме от държавата си-и в Германия да отидем ив Швеция да отидем,оак тия дето крадат ще си крадат и ще шмекеруват и ще търсят пукнатини в системата.Българското масово съзнание е брутално-нека на мен да ми е добре,другите да ***.Погледнете с какво отраснахме-приказките за хитър Петър и шопските пословици.Като вникне човек в тях ще разбере колко са диструктивни.Който от народа да се добре до власта,с малки изклучения,и той се омазва здраво с -какво да се прави-нямаме достойство и самоуважение.Няма да забравя как по времето на кризата 91-92 учителки ходеха до Турция да продават парцалки и болкуци и да се унижават.Глада се забравя,унижението-не!

148

GB

преди 15 години

Ти драги, какво очакваш от когото и да било, като помощ? Спирането на подаянията е най-добрата възможна помощ! И в Библията е писано "Помогни си сам, та иБог да ти помогне!" Този вид помощ показва все пак уважение към нас, като хора. ЕС не е СССР да нахлуе с войските си и да въдвори ред според както си желае! И ако ние стоим безпомощни, като дечица и се вайкаме как да се справим с неволята погледни и в природата, какво прави майката птица с малките си и неукрепнали пиленца за да ги научи да летят! Просто ги избутва от гнездото! И хич не ги пита дали се страхуват, защото иначе те никога няма да се научат да летят! И това, което сега ЕС прави веднага след "помпозния" конгрес на БСП, който отчете "големи успехи" е най-правилното за да видят всички добре за какви "успехи" става дума! Така, че поне засега все пак най-доброто е всички да гласуваме! До един! Всеки по съвест да гласува, не агитирам за никого. Но всеки добре да прецени, кое е най-голямото зло от което ТРЯБВЯА да се отървем, пък ако ще и за бостанско плашило да гласуваме, стига то да има шансове да ги изрита тия дето са сега! Защото това все пак СТЪПКА НАПРЕД И ВЪВ ВЯРНА ПОСОКА ще е, защото по-грешна от тази в която сме сега няма и не може да има! Пък после, като се отдалечим от мъртвата точка ще му мислим за по-нататък! Не може всичко отведнъж, магически решения няма! Те са илюзия!

147

преди 15 години

много е просто - отърваваме се от малцинствата (раз. "турци"+"***") и си внасяме от всяка европейска дърважа 5-10 нокорумпирани политици ...

146

преди 15 години

Довечера Станишев пак ще се изтъпани пред камерите да каже, че сме суперррр, всичко ни е наред, напредваме, развиваме се със страховити темпове, направо шашкаме света, останалото е само жалък опит на опозицията да си прави кампания преди изборите.