203

Анонимен

преди 1 месец

С англосаксонците от 9 милиона станахме 5 ! Явно е , че сме под англосаксонско робство и се извършва геноцид на българи.

202

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 190 Нещо малко си се объркал или си си сбъркан по определение, но да те насоча в правилната поска - това ще го направи не Русия, а Турция!!! Турция ще навлезе, ще заграби и ще избива българи, доато любимото ти НАТО ще се прави, че не вижда, както стана в Кипър.

201

Анонимен

преди 1 месец

И що да не съпоставяме? Щото като съпоставим, ще видим че дискриминирате българите заради украинците?

200

Алекса

преди 1 месец

Мирише ми скоро на нов Народен съд за Сглобкаджиите и натовците ! Ако оцелеем и не ни посети нещо с надпис СЛЕД МЕН Е ТИШИНА ! Имате нов шанс на новите избори...

199

СТРАНДЖАТА ЗА 193

преди 1 месец

До АнонименРазбира се, Русия никога няма да нападне България..... но Русия не е нападала и Украйна според руснаците... тя провежда там СВО... но избива мирни украинци нали

198

Анонимен

преди 1 месец

При комунизма когато бяхме със СССР нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

197

Анонимен

преди 1 месец

За всичко са виновни англосаксонците , които искат да ни унищожат. Отворете си очите!

196

Анонимен

преди 1 месец

ЯНУКОВИЧ СЪЩО НЕ ВЯРВАШЕ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ГО СВАЛИ ЗА ДА ПРОВОКИРА ВОЙНА НО...

195

Анонимен

преди 1 месец

Главчев! Тая ЧОВКА на лицето да не си я онаследил от ЧОВКАТА на сина на Цингурелата Маруца - Бай Тошо? Бай Тошо по времето на Соца с ЧОВКАТА си начовка много моми по българската кошара!

194

Анонимен

преди 1 месец

За всичко са виновни СССР и 45 години комунизъм и руско влияние.

193

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 188 Абе объркани човече, как успя да натресеш тук СССР, Сталин и т.н. .. мухлясали тъъъпотиии, с които ти е пълно мозъчето??? Какво общо има Сталин с пожарите и другите бедствия и пълното пренебрегване на собствените граждани от марионетното правителство, за сметка на чужди граждани и чужди интереси????

192

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се, Русия никога няма да напада българия и да започне да избива българи. Ако стане война Русия - НАТО и България е замесена, България просто ще изгори за минути, без никой да я напада и да избива българи.

191

Анонимен

преди 1 месец

ГЛАВЧЕВ И ГЕРБ СЕ УПОВАВАТ НА ГЕРМАНИЯ КАКТО МИНАЛИЯ ПЪТ, ПОСЛЕ ДОЙДЕ НАРОДНИЯ СЪД

190

Анонимен

преди 1 месец

Проблема е, че руските копейки вече 35 години пречат на САЩ и на ЕС да влезат в България, русктие копейки пуснаха САЩ и ЕС в България само на хартия, но иначе не ги пускат.

189

Анонимен

преди 1 месец

Когато Русия нападне България и започне да избива българи, българки и българчета, когато Русия започне да пали и бомбардира болници в България както прави в Украйна тогава българските политици ще реват с кървави сълзи както са ревали не веднъж и тогава ще им счупят усмивите за пореден път

188

до 177

преди 1 месец

"""""Главчев трябва да бъде отстранен заради с. Воден.""""""" ----- И как ще бъде отстранен??? Къде са масовите протести на българските граждани в защита на пострадалите от пожара им сънародниции, и против политиката на това правителство??? Тишина... Затова правят с нас каквото си поискат!!!

187

Анонимен

преди 1 месец

Защо в България ние Българите нямаме сила? Защото цялостно бяхме унищожени от инвазията на СССР на юдата Сталин и беше въведено Крепостническото Право - Цялостно Унищожаване на Българските Ковбой - Селяни. Изземване на Земите им и натиквани да работят в ТКЗС и тия които не си даваха земите ги нарекоха Кулаци и заедно с Българската Интелигенция, Аристокрация ги избиваха по Концлагерите в България! След Комунистическото Помрачение... Къде са Българите - Ами на оня Свят!

186

Анонимен

преди 1 месец

ГЛАВЧЕВ Е ЗАБРАВИЛ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ КОГАТО БЪЛГАРСКИТЕ БЕЖАНЦИ СТРАДАХА ГОЛИ И БОСИ ПО СВЕТА... ЕВРОПА ДАДЕ НА ГЕРБ МАЛКО ПАРИ И ТЕ СЕ ОЯДОХА ОТ ТРОХИ... ДОБРЕ ЧЕ НЕ ИМ ДАВА ПОВЕЧЕ И ГИ НАТИСКА ЧЕ СЪВСЕМ ЩЕ СЕ ОЗВЕРЯТ

185

Анонимен

преди 1 месец

БЪЛГАРИНЪТ РАЗБИРА САМО КОГАТО ПОСТРАДА

184

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - Обидите ти като "факт" са признак на лошо възпитание и още няколко също лоши качества.