12

Анонимен

преди 1 месец

Шанс йок. Гретчен Уитмер, запишете си това име и после си запишете предстоящите бъдещи събития. .. .. Гретчен и Урсула влизат в бункера на Владолф Путин нарамили пенисколаните!

11

Анонимен

преди 1 месец

Много индийска кръв взе да има у американците . Това не е добра поличба . Америка а и запада потъват а България се качи на потъващият кораб . Следващите 10 години ще са доста бурни за запада .

10

Анонимен

преди 1 месец

Припомням ви заключението по дебата м/у байДжо и бай Дончо, дадено от Камала Харис. В интервю с нея ТV-водещият твърди, че цяла Америка видяла "Разочарованието на века, катастрофата", а Камала му отговаря: Хорицата могат да виждат и говорят каквото си искат. Байдън беше във феноменален контраст с Тръмп. Той беше бодър, остроумен и ерудиран, а Тръмп само лъжеше. Байдън е следващият президент. Затваряме темата, каза троснато Камала. Повече е тоталитарист, отколкото демократ.

9

Бидон с деменция

преди 1 месец

камала харис не съм забелязал да блести с интелект, явно преимуществото и е че е афроамериканка. ако беше и лгбт и определяща се като мъж, със сигурност щяха да я изберат.

8

Анонимен

преди 1 месец

ТАЯ е Л у д А за 100 човека! Слушали ли сте, как се смее и какви глупости ръси. Даже самите американци бяха направили видео от избрани абсурди в поведението й, и истеричните й смехове,

7

Анонимен

преди 1 месец

Кво ся и тая ли ще побеждава Путин ахахахахаа

6

Да

преди 1 месец

По измамна избирателна система няма в света.

5

Пол Пот

преди 1 месец

До Как съм го. А така моето момче, обърни и хастара.

4

До 2

преди 1 месец

Магарето си ти opk

3

ХедсСкин

преди 1 месец

Каква дискриминация бе? За да ни раздели Бог на отделни континенти има причина. Айде да не продължавам, че ще изтрият коментара като дискриминиращ.

2

Анонимен

преди 1 месец

Кой ви излъга, кой слуша и се съобразява с дементния Джо за номинацията :))) Кандидата на демократите ще е ясен след някакви социологически проучвания и миниизбори и едва ли ще е това корумпе. Ужасно много американци я мислят за по-лош избор и от робота румба

1

Ужас

преди 1 месец

С тази сбъркана и фалшива,избирателна система в сащ и магаре ще има шанс.