7

Анонимен

преди 1 месец

Така, значи Тръмп продрисна. Байдън в сегашното му състояние беше за него лесен съперник. За новият кандидат-президент не се знае.

6

Анонимен

преди 1 месец

България или трябва да създаде собствена армия или ще последва украинския сценарий (не казвам че точно Русия ще ни нападне, може и друг) защото Тръмп е антиНАТО

5

Анонимен

преди 1 месец

Харис е кукумицин като Урсула. Като нищо ще подпали III Световна война. Но трудно ще фалшифицират изборите. Нямат време. Една година по-рано започнаха предварителните избори. Всеки месец хора гласуваха в различните щати. В ЩАТА НЕВАДА не може да се подмени кандидата понеже срока беше последния петък на юни в 17 часа. Това са административни пречки, които са заложени в Конституцията на САЩ. Кандидата за Невада ще е Байдън. Името му ще е в списъците за гласуване, но гласовете няма да се броят.

4

Анонимен

преди 1 месец

Само, че Демократите нямат намерение да издигнат Камила Харис. Ако пък издигнат 20 години по-младите от Тръмп, сенатора Дийн Филипс или конгресмена Гавин Нюсън , ще отвеят Тръмп с голяма преднина.

3

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не се знае все още обратните в сащ имат много власт

2

Анонимен

преди 1 месец

Покушението героизира Тръмп и вдигна рейтинга му. Но върху него остана да тежи грехът срещу демокрацията, когато насърчи вандали да осквернят Капитолия. Освен това лъже най-безсрамно.

1

Българин

преди 1 месец

Сега нашенското Тръмп общество, бъкано с дърти кагебисти и ДС доносници, трескаво требе да мисли каква помия да приготви за заместника му в надпреварата! Лакейните *** вече са наострили пеленгаторите да слушат и са наточили пера да дращят!