150

Анонимен

преди 2 месеца

Тез, що се бориха за свобода, измряха, до свободата други доживяха - а тези други готвят ново време - пак шии във хомота да навреме. Българийо любезна, как хубава си ти! Където да излезна - зад мен стражар слухти.... Народни водачи, а гледаш: карй тях кордони джандари се вият и лазят - дали от народна любов ги е страх, дали пък народа от себе си пазят? Змей горянин

149

Анонимен

преди 2 месеца

До Същия, лъжеш :) Доктор си виждал само по телевизията. Знаеш ли кое те издава? Доктор НИКОГА няма да плюе по дисциплината си! Ти си просто самозванец, който дори не знае как се защитава докторантура :) Още по-малко си голям доктор :)

148

Анонимен

преди 2 месеца

До Хикса При всеки инвестиционен посредник. Само не трябва да надвишаваш 5000 дневно. Но доскоро и това ограничение го нямаше.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Симо Тека накоманапедофил щом го казва е така.

146

Бако

преди 2 месеца

Тая *** Симеон Милков е по зле и от Ивелин Михайлов ,как може да му давате трибуна на тоя незнам.Явно е платена новина

145

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 145, гласуващите за тази подметка не са достойни, а силно уредени в междуушното пространство!

144

Basles

преди 2 месеца

Трябваше да кръсти и едно Сводник

143

Хикса

преди 2 месеца

Освен в Исторически парк,къде на друго место мога да си купя акции с КЕШ

142

Анонимен

преди 2 месеца

Познавам хора и със 170 имота. Какъв е проблемът?

141

Анонимен

преди 2 месеца

И аз ще гласувам за това Величие, което се изправи само срещу тези и онези, но в защита на достойнството да си български гражданин.

140

Истинска история

преди 2 месеца

Човек от тоя парк, беше на събиране с много хора в фирма, там го попитаха за някой неуредици и съмнения за парка. След няколко дни, се получи анонимен сигнал срещу мястото където въпросния посети, тръгнаха проверки стана много неприятно, веднага си пролича кой е подателя. Добре че фирмата не е на случайни хора, та бързо потушиха всички тия лъжливи доностни проверки. Кофти доносници са и то за нищо!

139

Същия

преди 2 месеца

До 138 Зависи какво разбираш под достатъчна квалификация. Доктор на историческите науки съм. Ако си по-голям - сядам си.

138

Анонимен

преди 2 месеца

За исторически парк Ивелин не взел пари от европомощи или от държавата. Това е проблема. Не се вписва в кръга на успелите според Отворено общество. Не прави кросчета в парка по време на интервюта и не философства със заучени клишета по предавания. Начина по-който го засипват с въпроси когато е привикан от журналистки със слушалки в ушите издава зависимостта им и изнервеността им на техните зависими ментори.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Сектата на Сциентологията .. Прочетете за тази и ще ви настръхне козината

136

Анонимен

преди 2 месеца

Тез двамата са собственици на над 70 имота . От къде са парите ? Нали Исторически парк бил на загуба ????????? според самия Ивелин Михайлов измамата с кеша . Вземал е парите за Исторически парк а си е купувал имоти и парцели на свое име и на името на жена си . Вече всички разбраха че е мошеник . Защо не е опандизен още ?

135

простата истина

преди 2 месеца

Второ заседание не видях излъгани хора.Не видях окрадени и измамени.Не видях и някакви сериозни факти за престъпление.Но виждам лични нападки виждам неуравновесени хора които буквално съсипват целия бизнес и цялата община там.Аз твърдо вече съм за Величие защото утре за мен ще се събере подобен "народен" съд.Тези депутати са се самозабравили.Явно единствено този Ивелин може да ги стресне и затова искат да го линчуват

134

Анонимен

преди 2 месеца

Некви искаха да слагат вятърни перки във Ветрино. Тоя Ивелин организира местен референдум и не им даде. Дали за добро или за лошо - не взимам отношение. Ама явно същите организират тия циркове и му правят вендета.

133

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 135, предполагам нямаш достатъчно квалификация за да дискутираш историята и верността ѝ?

132

Анонимен

преди 2 месеца

Сега разбрах, че Ивелин Михайлов не е НПО спонсорирано от Русия. Как. Копейкин е председател на разследващата комисия и задава въпрос след въпрос и напада словестно Исторически парк и Ивелин. От ревност и завист и явно по нареждане от руска страна за както казват: для подавления болгарского патреотизма и духа. Они должни остатсья балхарами, а не Болгарами.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Симон - не е 'Симеон'