48

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не мога да се размина от диви селяни в магазина, значи са около 50%, тук-таме скача некой от мост, понеже си е пресрочоил кредита и го търсят :)))

47

БАНко

преди 2 месеца

А НЯМАШЕ БЕДНИ , НЯМАШЕ ВТОРА РЪКА ХОРА , НЯМАШЕ ВТОРА РЪКА ДРЕХИ , НЯМАШЕ ФАЛИТ НА БАНКИ , НЯМАШЕ РАБОТЕЩИ БЕДНИ , НЯМАШЕ ГЛАДНИ , НЯМАШЕ БОСИ , НЯМАШЕ НЕОБРАЗОВАНИ, ..................НЯМАШЕ БАНАНИ !!!

46

До 40

преди 2 месеца

А ти какъв си, сигурно някой офис мишoк с 5 диоптъра очила на 1800 лева заплата ама са ти обещали развитие и да ти вдигнат заплатата с 200 лева на четвъртата година ако си лоялен към великата им фирма, тръгнал да обижда таксиджиите дето хората работят по 12 часа и си изкарват 6-7 хиляди лева на месец. Защо да не почиват в Гърция?

45

Важното е да сме в

преди 2 месеца

Клуба на Богатите! Само, че богатите трудно оставят остатъци от яденето! Не е важно какво можеш да си купиш с една заплата, ама е важно да е висока (за да се фука) ! Ганьиа още не е разбрал, че като расте заплатата, расте и инфлацията и оттам следва, че още по-малко можеш да си купиш нещо! А за 30%-те процента са все още много много ниски, за да му влезе в главата на българина да избира истинските партия! Най свежия пример е Величие! Може би трябва да е 30% грандомани!

44

Хейт

преди 2 месеца

Сигурно са онези 30%, които са гласували за Баце. Статистиката съвсем се връзва.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Колко евроатлантическо

42

Анонимен

преди 2 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

41

Фед Красивия

преди 2 месеца

70%!!!

40

Анонимен

преди 2 месеца

Тази държава е построена при социализма . Има доказателства безброй .Това че не се говори за най-успешния период на държавта , не означава , че не е съществувал .

39

Анонимен

преди 2 месеца

И аз съм от тия

38

Анонимен

преди 2 месеца

А големият процент българи - къмто 60%, си живеят направо мизерно. Като извадим десетината, които крадат като за световно.

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 25, бях в Гърция за пръв път от 20 години. Изумих се, че в района на Кавала бъка от БГ таксиджии! Уж нямали пари! държавата им извивала ръцете... а са в Гърция на почивка. Жените им също се познават лесно. Шишкавки, с черни изсъхнали коси вързани на опашка. Говори на "сладур" и с дрехи от битака Щом тези могат да си позволят да пътуват до Гърция.... българите наистина са богати. Най-простоватата прослойка вече пътува за лятна ваканция! Просто обичат да мрънкат като ***.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно всички са застрашени от бедност, ама онези още се правят на вечни и елитни.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Учения пише в Днес, щото друго не може да прави, така и с "висшистите", дето после не могат да си намерят работа :)))

34

до 24-ти

преди 2 месеца

Та нали това е стандарта за света? Нали това ни се втрива в мозъците от сутрин до вечер? Ето, така едно нещо, което е най-нормалното нещо на света, се превръща в недостижим блян за 60-70% от населението. И не, не защото са глупави или некадърни. Просто системата е организирана по този начин, някой трябва да бъде ощетен, за да може 5 богаташа да се качат на пластмасова подводница, не за друго ами от скука и да станат на саздърма за милиони. Дефиницията на безсмислено.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Питайте оня свещеник Фори светулката .През соца нокй не го закачаше за нищо , а той най запаления демократ на новото време .Сега идете и го вижте къде и как живее и дали харесва новия строй .

32

Бай ви Тодор

преди 2 месеца

Да ви е честита демокрацията и евроатлантическите ценности!!!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Ко били учили, е какво да учат в държавата на мутрите :))

30

Анонимен

преди 2 месеца

Абе стига с тия имоти .Богат бил българина защото цените на имотие били високи и купувал . Богат ама на кредит , леко да залитне с вноската и се оказва , че ще повиши статистиката .

29

Анонимен

преди 2 месеца

20, приятел с 2 висши образования, двойно дипломиран специалист, живее на минимална пенсия. Няма вид на русофил, но либераст също не е.