28

Анонимен

преди 2 месеца

До като в България има паметници като Альошата в Бургас, то комунистите са на власт. Тоест кражби, кражби и пак кражби!!!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Там не са ли малко объркани нещата, американската левица е за Украйна, а американската десница за Русия! В България и Европа са обратно нещата!

26

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Сатанистите тепърва започват с атентатите срещу Тръмп. В мафиотските години на Италия бяха сложили огромно количество взрив под една магистрала и буквално бяха анихилирали един прокурор. Тръмп обещава да спре войната, а това значи стотици милиарди по-малко в джобовете на кукловодите. А ударът му срещу глобалистие направо къса трилиони долари от далаверата. Много малка е вероятността да остане жив в следващите 5 години.

25

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Тръмп е Символ на САЩ - На Демокрацията и Свободата......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

24

Е,и?!

преди 2 месеца

Дончо Белината преди час си избра вице президен сенатор Ванс 39. Това означава ,че едно място в Сената се овакантява . Социологическите проучвания показват ,че да оранжевият бабуин ще спечели президенската надпревара ,а демократите ще спечелят и двете камери в конгреса което им дава мнози ство и могат да го импийчнат още преди да е положил клетва като президент.

23

до 23

преди 2 месеца

да Помним го Жан Виденов - имах пари дори Парното да си Плащам през Зимата, а не да Мръзна - щото Ток, Вода и Електричество - бяха практически без Пари, а сега Кубик вода е повече от Шише Белгийска Бира!

22

Анонимен

преди 2 месеца

До Историк Фактолог Ти си обикновен лъжец. Невиждана инфлация. А Жан Виденов помниш ли го?

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Тръмп стане президент се гответе или за мобилизация или да бъдете поделени между Гърция, Турция и Сърбия. Вече няма НАТО да ви пази.

20

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Тръм и да Умре- Байдън Пак Ще Загуби- Американците го Намразиха - Защото е Фаашшиистт.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

19

Историк Фактолог

преди 2 месеца

тая Снимка ще е Вечна докато Демонократите не Разпалят 3та Ядрена СВ и не Унищожат Човечеството! Голяма Разлика между този Умрук на Тръмп и нашете Умруче-Менте, което се покри и ни докара титаните кИкИ и денкУ, а на да не забравяме и к0к0 - заграбил милиарди, докарал невиждана инфлация и цени на храните 2-3 пъти по-високи от цяла Европа!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен пък шансовете му намаляха. Щом веднъж се опитаха да го убият (всъщност още преди да стане президент имаше и други опити срещу него), защо да не опитат пак? Не вярвам да оживее. Или пък ще измислят нещо друго, като фалшив атентат срещу Байдън. Враговете на Тръмп показаха, че са способни на всичко.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Веднага след стрелбата по него стана, изправи се, вдигна ръка свика в юмрук и извика на хората -Борете се! Борете се! Борете се!Просто е велик!

16

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Тръм и да Умре - Тръмпизма - Няма Да Умре ..Браво Тръмп - Мааччкай Фашшистите ....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

15

Анонимен

преди 2 месеца

Въпреки всичко kал,дела а сега и атентат срещу Тръмп,дните на дементиралият склеротик Байдън в Белият дом са преброени!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Черните пантери ще се погрижат за Тръмп. Представяте ли си колко милиона разочаровани афроамериканци си купуват оръжия сега в момента?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Каква е вероятността за втори атентат? При Хитлер са над 10!

12

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ще сложи край на войната в Украйна и Света ще му бъде благодарен. Склеротика Байдън не можа да застреля Тръмп.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ще стане интересно, ако излезне цялата истина за,, атентата"! Като при Митеран!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Явно прокуратурата на демократите покровителства езика на омразата срещу Тръмп а глобява ФОКС че каза истината .Също като гербавата прокуратура тук .Самолет който не отговаря на сделката я печели при мнооого по висока цена от нашия европейски самолет и прокуратурата не тредвижва сделката в съда .В друга държава скандала би бил огромен .А ми говорят за борба с ,,корупцията,,Те хората виждат по телевизора че има отказ за борба с корупцията от най високо ниво.Да не говори че шведите щяха да съдейст

9

Анонимен

преди 2 месеца

Писача знае ли значението на думата-многократно?