38

Валерия

преди 2 месеца

Дори и превръзка на ухото няма като на този лудия художник с отряэаното ухо:-))) А и представяте ли си да е оглушял и да ни баламосват че нищо му нямало???? Тогава голям тандем ще бъдат с ония падащ по стълбите!!!:-))))

37

Анонимен

преди 2 месеца

Изводът е,че либералите са агресивни и ментално нестабилни. А Байдън може сега да разпъва локуми,но точно той призоваваше да бъде отстранен Тръмп и какъв да бъде начинът не е уточнявал. След Фицо това е втори случай и вече явно се превръща в тенденция

36

Звуци

преди 2 месеца

Звуците от изстрелите на атентатора и от изстрелите на службите бяха АБСОЛЮТНО ИДЕНТИЧНИ. Едни и същи пушки ли са имали?

35

Анонимен

преди 2 месеца

Heoлuбepaлuтe-rлoбaлucтu ca тepopucтu, вcuчkuтe ca зa Гyaнтaнaмo...

34

АнонимеН

преди 2 месеца

И НА КАДЪРА СИ ЛИЧИ, ЧЕ Е НА 10 МЕТРА РАЗСТОЯНИЕ КОЛКОТО Е И ДО УБИТИЯ СПРЯМО ТРЪМП! АБСОЛЮТНА ПОСТАНОВКА!

33

Българин

преди 2 месеца

Напълно възможно. Тези куршуми летят с между 500 до 1000 метра в секунда. При бърз затвор на блендата (в светло време), може да снимаш в 1/2500 или 1/4000 секунда. Т.е. това е точно дължината на "чертата", която се е получила - 40-50см.

32

Нещо не е на ред

преди 2 месеца

Едно не ми е ясно.Как няма право да пие до навършване на 21 години в бар,а има право на 20 да си купи бойна пушка?И какво е видял за крехките си 20 години живот,че да има мотив да стреля тоя кеелеш?!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Този кадър от 2 дни обикаля нета. Пак "навреме" се сетихте.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Струва ми се поредния холивудски сценарий, за да стане шоуто по интересно.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Стрелеца ако е бил снайперист е щял да оцели .Освен ако не се е целил в пожарникаря. Снайперист обаче е застрелял стрелеца но късно. За мен това е проблема. Че има пробив в системата за сигурност. И в Словакия беше така. Значи имат заподозряни лица но са пас. Не ги обезвреждат.

28

Анонимен

преди 2 месеца

На оранжадата му направили пиърсинг на дЕсното ухо.

27

Конспиратик

преди 2 месеца

Може да са казали на "убиеца", че трябват цивилни помощници за охрана на кандидата и да са му дали пушка с кабси, която гърми дистанционно. После го думкат без съд и присъда, за да не може да си каже, мда.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ми по Тръмп гърмим, то по Бай Йордан няма смисъл - сам се спъва, пада, *** и т. н.

25

стига бе

преди 2 месеца

До Анонимен -Вчера ви казах за тоя фалшификат. Куршума минава по-ниско.- Преди да пишете глупости е добре поне малко да се почете и след това да се опитате да асимилирате прочетеното. И така, без да броим ухото на Тръмп, имаме един убит и двама тежко ранени на трибуната, която се пада в дясно на Тръмп гледано отпред. Най-общо казано, стрелецът е произвел няколко изстрела. Ако си сигурен, че това е куршумът ударил Тръмп в ухото, значи си прав.Но може да е друг, убил или ранил хората на трибуната.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Ухо кърви много яко. Порязвал съм се при бръснене. Една лека драскотина един час не мога да я запиша.

23

Странна работа

преди 2 месеца

Странно тайните служби да не са видяли човек на покрив със снайпер, насочен към кандидата. Но може да са били запленени от феноменалната табличка, за която кандидата е разказвал.

22

До 8

преди 2 месеца

Вероятно почти всички репортери снимат в програма за движение. Иначе снимките биха станали по размазани. По голямо ISO по голям F и съответно по висока скорост на снимане

21

234

преди 2 месеца

Вчера гледах снимка много от близо на Тръмп с окървавеното ухо. Много много отблизо. Кръв по цялата ушна мида и нито една драскотина. Нещо ми е съмнително това. Изглежда ми Холивудско и по сценарий. После исках да сваля снимката, но нещо не я намерих повече - снимката изчезна???

20

Това е фейк?

преди 2 месеца

Нали е стреляно от покрив? Демек под ъгъл - Тръмпа уж е бил по-ниско, а този куршум е абсолютно хоризонтално спрямо главата му, а трябва да ходи леко надолу, за да може после да убие пожарникаря.

19

Моето мнение

преди 2 месеца

Тръмп имаше късмет . Медиите и демократите подготвиха почвата за този опит за убийство . Байдън и демократите умишлено сравняваха Тръмп с Хитлер че щял да унищожи демокрацията итн. Така лъгаха и в предишният му мандат че бил Руски агент