35

Преди 100 години

преди 2 месеца

Как кой? Застрелян е Ленин, ли?

34

Анонимен

преди 2 месеца

Някъв копейкaджия тук се е развихрил с поредица от антиСАЩ коментари :D

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Игра на половеНаистина, дойде ли Тръмп в Белия дом за 24 часа е спрял всякакво финансиране на режима на Зеленски в Киев.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е мошеник , лъжец и клеветник Край нямат измамите му

31

Анонимен

преди 2 месеца

Имаз подкрепям на Северна Корея да се дадат съвременни ракетни системи, да се въоръжи тази страна с оръжия, с които да се защитава от агресията на САЩ и Запада.

30

Игра на полове

преди 2 месеца

До 25. А защо не Зеленски да го е поръчал, защото знае, че чичо Тръмп ще му спре кранчето и оръжията и чичо Путин след нова ще го сгази за 5 дни? Зеленски стои зад атентата! Майтапя се с теб. Атентата е вътрешна работа на военно- промишления комплекс, който с идването на Тръмп на власт няма вече да получава всеки месец десетки милиарди.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До 25 Путин загази.Май Зеленски има най голяма полза от това.Хахахаха

28

Анонимен

преди 2 месеца

Хора като Кирил Петков в България също трябва да бъдат съдени за езика на омразата срещу нас нормалните българи, които просто искаме да отглеждаме децата си.Кирил Петков многократно е заявявал в медиите, че децата на българите не принадлежат на родителите им и това е едни остаряло схващане. Вече идвала промяната и те, децата щели да се еманципират от семействата си напълно като се откъснат от родителската забрана за смяна на пола.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ако стане гражданска война ситуацията може да стане непредсказуема, може и трета световна война да започнат. За това на Северна Корея трябва да се дадат високоточни системи, и при най-налък намек за война Русия, Китай и Северна Корея моментално да унищожат САЩ. Технически това е възможно да стане за няколко минути.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Вместо да дрънкате налудничави глупости изгледайте видеоклиповете и се пазете от слънцето.

25

Анонимен

преди 2 месеца

За САЩ нещата вървят на зле може и до гражданска война да стигнат. Ако стане нещо никой няма да им помогне. В целият свят мразят САЩ заради тяхното високомерие, арогантност към по-бедните и към тези които не мислят като тях. Само жалки васали като българите продължават да им целуват гьзовете.

24

КИМ ФИЛБИ..РУСИЯ

преди 2 месеца

ПУТИН ИМА СПЯЩИ КЛЕТКИ ОТ КИЛЪРИ ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА.... ПРОФЕСИОНАЛЕН КГБ ХОД....

23

Ще ще

преди 2 месеца

Бай Издън каза наскоро буквално: "Казвам с цялото си сърце - Тръмп е заплаха за нашата нация"

22

Путин загази

преди 2 месеца

Путин стигна твърде далеч. Прекрачи границата. Да поръчаш кандидат за американски президент с цел гражданска война и да планът ти да се провали означава че времето ти изтича.

21

Игра на полове

преди 2 месеца

Сега ЮЕСЕЙските българороби ще кажат, че Путин отново е помогнал на Тръмп да спечели изборите, като са направили умишлено неуспешен атентат срещу него.

20

Въпрос

преди 2 месеца

На срещата на НАТО защо обявиха Китай за главен враг на запада, заедно с Русия? За това че правят по-добри автомобили от немските? За това ли са врагове?

19

Вината на ДП

преди 2 месеца

Бог му помогна.Ще си довърши делото.А ДП сами са си виновни.Нима не можаха да изчакат 4 години, сега Тръмп при втори мандат нямеше право на трети и си отиваше.Можеха да поизчакат, а не да скандализират така света и да причинят с ковид 19 такава мъка на хората по света.Но ДП е истерична, радикализирана, ислямизирана вече и в крайна сметка си прилича от 19 век.Същата безпардонност към властта, ако това значи и гражданска война, веднъж вече я причиниха.Сега ще си го изкарат на горкия Байдън!

18

Бабо Маро,

преди 2 месеца

Юмрукът значи офанзива. Юмрукът може да носи символичен смисъл, като обединение на частите (пръстите) в единно цяло.Вдигнатият юмрук може да бъде символ на бунт, войнственост, съпротива и единство.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Едно е сигурно Тръмп ще е президент ако остане жив или не отменят изборите

16

Анонимен

преди 2 месеца

Реакцията му беше потресаваща, изобщо не се уплаши, а куршума му отнесе ухото, снимката обиколи целия свят.