9

Информационна война

преди 2 месеца

Срещу Русия.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Принца заплаши запада да не краде руските активи .Потреблението на петрол расте а шистите на американците се изхабяват .Картите са на страната на Русия . Според мен след войната в Украйна конфликта ще продължи с икономически и ресурсни средства и запада ще изгуби .Да няма да стане бързо но ще стане .Както каза и Медведев всъщност студената война никога не е завършвала . Отказа на нато да приеме Русия го доказва .И конфликта не е на идеологии както са на лъгали западняците а е за ресурси и пазари

7

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва незабавна чистка в България

6

Ясни са

преди 2 месеца

Плашат гаргите. През ден размахват ядреното, защото в конвенционалната ги няма никакви. Турция, като воювала многократно с тях, показа как да се действа. Сваляш ли самолета, подгонваш пилота, после пак, бой и пак бой да те уважават. Те от друго не разбират, монголоидите. След инцидента се зъбиха, едно лято не пуснаха руснаците на море, и после клекнаха. Докато им клякаш ти, те мачкат. Ако им се озъбиш, клякат те. Азиатци са така, всичките.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е е глупав човек,той знае,че нападне ли реално НАТО , Русия ще бъде разрушена в рамките на няколко дни.Общо взето всичко е уговорено и просто си въртят цирка вече 2 години,лошото е,че умират млади и невинни момчета от двете страни.

4

Анонимен

преди 2 месеца

И кой е тоя служител или не се знае

3

мисирките

преди 2 месеца

Предупреждението не е заплаха после да няма рев и сополи всички отиваме на кино.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Пусни 2-3 Сатанки на Урсула като Хирошима и Нагъзаки :)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

До 1 година почва войната!