105

anonimen

преди 15 години

Браво 91 много си точен истината е това което ти ги пишеш а злобара 92(дебесара) да си говоди костов в къщи да му се радва егати промития и *** мозък.

104

manol

преди 15 години

всеки нормален мислещ българин естествено ще гласува за Костов, просто липсва алтернатива!...

103

преди 15 години

Говорите и плюете против Костов, но само той се доказа като европейски политик и ние не сме достойни да ни управляват такива.Свикнали сме си с комунистите и това си е, защото в България други освен *** няма!!!!!!!!!!!!!

102

Debora

преди 15 години

Ima logika v v dumite na Kostov, no za izpalnenieto sa heobhodimi podhodiashti uslovia, koito v Balgaria lipsvat. S tozi narod e dosta trudno. Zaa edin neuspeh, vinovnia nikoga ne e samo edin.

101

преди 15 години

Добър ден! Сидеров от години тръби, че ДПС е мафия. Някои май чуват нещата избирателно според това кой ги казва. Още много ще страдаме. Не сме пораснали за истината. Да я видим. А какво остава да се борим за нея и да жи5веем по нея.

100

преди 15 години

ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за КОСТОВ.( Лъчо, ти си гласувай за 47конгрес.Явно, че си "вътре в управлвнието,) НО НИЕ МИСЛИМ.

99

j

преди 15 години

toq cherniq li 6te mi govori za mafia.maikati da e*a i mangala.

98

Данчо на 63г.

преди 15 години

Драги ми пишешти,19 години не усетихтели на собствен г.ъз предимствата на "демокрацията".Незнаете ли за плана "Ран-Ът"?Та там е сценария, който ни клати до сега и за в бъдеще.Кои и как ни трапосаха за генерал-губернатори/управляващи/?Тотално ликвидиране на всякакво производство,олигофреняване на подрасващите,експорт на генофонд,на сиво "вещество" и свежа "плът"?Не виждате ли,че кап. страните застаряват и няма кой да им бърше л.айната?Че на власт са все същите 64г.,вече и техните внуци? Дърляте се и се с.ерете един друг дали"мавъра",***,рязяния или гея е по-по-най? "Всички са маскари"-написал го е Алеко,те го доказаха без грешка.Така че, следващите 64г.ще са все същите ***.Да му мислят младите кои ще ги клати.Олигофренията не е боллест на България,тя е СТАТУС.А от "октопода"-цикламена коалиция, няма оттърване.Запомнете,каквото и да плямпате.

97

къри

преди 15 години

Означава ли това,че искаш диктатура.

96

Свой

преди 15 години

78 ше се сетиш...................

95

GlobalAdmin

преди 15 години

Докато Костов не приеме ДОИП, не трябва да се връща във властта!

94

преди 15 години

В България има 99% ***.. 25% гласуват за мутри и червени ***, а 74% не ходят да гласуват и мислят, че са велики, че ще накривят шапката на някой! Това е истината скъпи съотечественици!Червените олигарси и кардиналите от ДС владеят медийното пространство и парата...в тях е кокала и тоягата...ще минат нови десетилетия докато се промени съзнанието на това "овче" стадо..То не иска да живее достойно, а иска някой да го направлява, да го ръководи...И 1000 овце не могат да се справят с един вълк...

93

преди 15 години

Бе гласувайте за който ви е по сърце и разум, но гласувайте.Само така може да изритаме Доган от властта

92

bulgarin v USA

преди 15 години

Bravo na brav o na kostov! zasto bulgarite sa tolkova glupavi? idete i glasuvaite vsi4kite - az 6te doida spezialno za da glasuvam za Kostov !!!!!!!

91

Десебар

преди 15 години

По времето на Костов, Доган беше в ъгъла. Дори и балансьор не беше, стана такъв по-късно.Изявлението ти че демокрацията била цирк няма да го коментирам.Само слабоумен може да мисли така.Това че някои искате обратно чл. 1 в конституцията си е лично ваш проблем.Ако искате ние може да го разрешим с една гражданска война например.Само дето ретроградните комуноиди като теб сте винаги анонимни - като бяхте и преди 10ти, такива сте и сега, а като опре ножа до кокала се мушите из Лидер, Бесенесета и разни умрели партии дето никой не ги знае.Костов бил пранги за ДСБ?Кой си ти бе льольо че да даваш такива съждения? Аз съм член на ДСБ и за мен не е никаква пранга.Това да не ви е дръгливия партиен пленум с замирисали на пръст старци и украински гей да лъже колко била успешна стратегията на БСП?Гледам квичите като недоклани нерези из всички форуми че човека ви го е казал право куме в очи - мафия сте, мафия си бяхте и като мафия трябва да си умрете - в раирани дрехи.

90

сиктер

преди 15 години

За смешника 81-84.Що се не разкараш с простотиите си. Още ли ще ни изнасяте цирка с "демокрацията" дето го гледаме почти 20 години. Едни и също клоуни ни изнасят сценки разигравайки ни, че са различни.Като горкия Желев. Седнал да ни обяснява, как се опасявал, че реки от кръв ще потекат, като си отивал комунизма. Дрън, дрън. Че то ДС си го направи. Тези хора и група комунистически Фамилии не са го пускали никога това управление. опитвайки да превърнат в еднородна затъпяла маса. И ни разиграват с всякакви скечове.. Костов, Костов. Е какво, с него ли ще ни промиете мозъците?Той се е провалил и си разкарайте глупостите по-долу, с които искате да зарибите тинейджърите в нета. просто много добре ни са ясни деянията му, видяхме ги. не пасем. И ако разполагахме с реално правосъдие, ситуацията за КОстов щеше да е плачевна. За ДСБ Костов представлява просто едни пранги.А че ДПС е мафия, нищо ново. Да си спомни кога и той си играеше с тях на политика.

89

преди 15 години

Mavara da ne lae,dosega xuy li ima6e v ustata

88

GlobalAdmin

преди 15 години

Аз това говоря от години. Край на политическия рекет на Доган - ДПС може да бъде забранена!

87

преди 15 години

СЪС СТАРИ НОВ БЪРДАК НЕ СЕ ПРАВИ....

86

преди 15 години

СЪС СТАРИ НОВ БЪРДАК НЕ СЕ ПРАВИ....