77

Анонимен

преди 2 месеца

До 73, пак едни и същи фейкове, повтаряни от копейките милион пъти, и все си мислят че ги пишат за първи път... Е как се включват на края на войната, като Великобритания е във война с Германия още от 1939г., т.е. 2 години преди СССР? А десанта в Нормандия е на 6.06.1944г., потърси информация къде са руските войски в този период - мнооого са далеч от Берлин, всъщност все още са на руска територия

76

Анонимен

преди 2 месеца

"Престанете с това НАТО! Сега е времето да излезем. Пълни глупости говори тоя кукундел." - Излизаме от НАТО и примерно Македония ни напада. Какво правим?... И 100 минуса да ми сложите няма да промените фактите, че излизане от НАТО за България означава ОГРОМНА ОПАСНОСТ да изчезнем от картата. Русофилите обаче са толкова "сложни", че не могат да мислят и половин ход напред. И не случайно са най-неуспелите в обществото ни. Не им се работи, не им се учи, но с ОГРОМНИ претенции хахаха У лево!!!

75

АНАЛОГОВИ ЕВРОИДИОТИ

преди 2 месеца

Какво става с енергетиката на Украйна, от крупен износител, вече са вносител..Скоро и у нас така...

74

Някой

преди 2 месеца

Омръзна ми от бивши комунисти, които си крият автобиографиите.,бивши комунисти, които пишеха характеристики, играеха си със съдбата на милиони българи, днес отново на първия ред да чертаят успоредната линия на партията. Велики евроатлантици. С такива като вас Русия няма нужда от пропаганда.

73

Анонимен

преди 2 месеца

До Петърчо, въпроси с повишена трудност за копейки (то за тях всички са такива де): щом Расиата е толкова силна, защо за 3 години война е превзела само няколко ниви в Донбас? Втори въпрос: защо като ще воюва с НАТО, до сега не го е направила, след като през Полша примерно, се вкарват огромни количества въоръжение за Украйна?

72

Анонимен

преди 2 месеца

Аиде друг бивш агент на ДС ся мине... чия на НАто и хазари от уса

71

Безаналогови мужици,

преди 2 месеца

какво става с Безаналоговия ви черноморски флот ? Минахте ли вече на Безаналогови канута, корита и салове ?

70

до 47

преди 2 месеца

САЩ и Англия се включиха накрая на войната,когато руснаците бяха до Берлин от страх Запада да не стане комунистически.На никой за нищо не помагат.Всичко притях се ръководи от интереса .Гледай документални филми,а не слушай пропаганда.Скоро ще кажат,че те са ни освободили ,а може и тези документални филми да изчезнат.Подменя се всичко.

69

Анонимен

преди 2 месеца

"Престанете с това НАТО! Сега е времето да излезем. Пълни глупости говори тоя кукундел." - Излизаме от НАТО и примерно Македония ни напада. Какво правим? Теб ли ще пращаме да ни пазиш? Между другото макетата са в НАТО. НАТО те пази от война - доказано! Дай ми пример за европейска НАТО-вска държава, където е имало война през последните 30-40 години. Аз мога да ти дам няколко примера за държави, където е имало война и не са в НАТО - Сърбия,Грузия,Армения,Украйна.Кипър до ден днешен не са в НАТО!!!

68

БГфорумни евроидиоти

преди 2 месеца

Нов ден, нови кухи опорки за евродебилите..Поредна година на упадък на Хегемона..

67

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е свръхдържава, така че ОТАН да си изчисли сметките отново!

66

Шефрет

преди 2 месеца

Тоя професор голям артист ,или по точно клоун) Видяхме производственият капацитет ,на НАТО и не НАТО за укро снаряди)) . НАТО си развява коня само където е безопасно за него и там и мародерства. Като са ербапи що не идат да нападнат Кимчо ,а той разполага с незначителен ядрен арсенал в сравнение с с Русия. НАТО са едни канални сиви гризачи

65

Петърчо

преди 2 месеца

Въпроси с повишена трудност за евроатлантици. Ако това което казва Кънчев е вярно защо тогава САЩ и ЕС не спряха да повтарят като папагали че след Украйна следващи на списъка на Путин били страни които са част от НАТО? Ако не е вярно защо Макрон говори за изпращане на войници в Украйна?

64

БГ форумни мужици

преди 2 месеца

Нов ден, нов безпомощен вой на копейките. Поредна година срам, провали и падение на руската локва.

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Информиран 62 : Достатъчно да им дуфнат високотехнологичните играчки в орбита и прехвалената им авиация остава сляпа и беззъба. Един единствен ядрен заряд в орбита може да измете всички сателити. Да си чувал за EMP?

62

НАТО

преди 2 месеца

е въздух под налягане..Един голям син балон, като Ален Делон...

61

Неинформиран

преди 2 месеца

Срещу авиацията отдавна има лек..с-С-300,400,500 и т.н.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Държавите-членки на НАТО са 32, доколкото знам. Що за детинска фукня е това, да се перчиш, че си по-силен от една-единствена държава?!

59

Информиран

преди 2 месеца

Копейки, съвременните войни се печелят с авиация, а авиацията на НАТО превъзхожда многократно руската и като количество, и като качество... От там нататък всякакви други дитирамби са излишни! Независимо дали ядрена или конвенционална война, никъде не можеш да мърдаш без авиация, защото авиацията на противника ще те парализира напълно!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахахаха Един по-надолу щял да излиза от НАТО! Жена му на кафе не го пуска да излезе, той от НАТО ще излиза!?! Хахахаха