45

Хи хи

преди 2 месеца

Тва не може да е руска ракета, щото руските ракети са тенекии, а една тенекия не може да направи таквиз работи. Тва ще е натовска ракета

44

Анонимен

преди 2 месеца

Много Бг копейка е налазила, още поне няколко мил. струва атаката на рушшляшките фашисти.

43

бай Бай

преди 2 месеца

да де, ама укронацистите да не броят милионите, похарчени от Армията на РФ. Май са забравили, че ще трябва да ги компенсират при евентуално примирие? Това отдавно им е обяснено. Ако ги нямат трилион трилионите или пък не могат да осигурят злато, ще трябва да плащат с територии. Как става това- могат да се информират от приятелска Германия (там това е ставало два пъти след унизително капитулация).Но за бивша Укриана туй същото се очертава да е в още по-тежък и по-унизителен вариант (за назидание)

42

Анонимен

преди 2 месеца

айде стига глупости. На въпросната болница е имало или зенитна установка, или радарна инсталация. При всички санкциии и прочие Русия няма да изхарчи толкова пари да удари обект с ниско стратегическо значение. Не е икономически оправдано да се хаби високоточна умна ракета циркон за маловажна цел. Не ни казвате всичко и се задъхвате от праведен ентусиазъм да покажете колко лоши са руснаците. Режима на Зеленски трябва да падне!

41

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен38 Гледах видеото. АИМ-120 ракетата от НАСАМС ПВО комплекса буквално неуправляемо пада върху двуетажната сграда в Двора на Болницата и се взривява. НАСАМС ПВО комплекса е направен основно да се утилизират огромните запаси стари ракети Въздух Въздух на НАТО. Ако АИМ-120С унищожава цели на 80+ километри изтрелвани от самолет От НАСАМС обсега едвам достига 20км. Но тези ракети просто не са в стихията си стреляйки от долу нагоре.

40

КРИСИ

преди 2 месеца

По ТВ сутринта казаха,че тази ракета е украинска и това ще се разглежда като факт в ООН! Споделено бе от български журналисти следящи събитията...

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ударите по цивилни сгарди са от Украинското ПВО, паднали ракети, се пак използват бракувани и разположени в жилищни райони, също складовете им за оръжия нарочно са до болници и молове на украинските фашисти

38

BG форумни мужици

преди 2 месеца

Aбe рубладжийски другари ! Не ви ли омръзва денонощно да лижете катеричката на Митрофанова и да чешете макарите на Путин ?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Генерал Путин - пускай и много редки Сатанки по Урсула и ФАЩ :)))

36

НаглоСаксиЙ

преди 2 месеца

След като си думнахме болницата сами точно преди срещата в нашингтон , за да накараме целия свят да ни вярва , че войната срещу русия не трябва да спира , за да има повече изтрепани . Същото беше и в ирак и сърбия. муа ха ха

35

Анонимен

преди 2 месеца

Да, урките са свалили 40 от 38 изстреляни ракети и днес ракетите на руснаците са свършили ...пак.НАТО - венсеремос и серемос!

34

от резерва

преди 2 месеца

ракетата е била от специалния резерв предназначен за Лондон. Голяма чест за учениците на МИ6.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Това е Буча 2, Буча го изиграха, за да имат повод за пред обществото да прекратят преговорите за мир. Сега американците думнаха болницата, за да може при срещата на НАТО да изцедят още пари от васалите на САЩ и да ги натикат с пряко участие. Орбан преди месец каза, че такива скрити разговори вече се водят. Каквото и да накарат да подписва, нашият плу жек ще го подпише. За САЩ е важно преди изборите каквото е останало от украинската армия да бъде хвърлено напред за някакъв временен успех.

32

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 25 Защо Атаката над Плажа над Севастопол е ЦЕЛЕНАСОЧЕНА? 1. Ако АТАКМС с кастетна БЧ бъде свалена тя защото не бронирана се взривява във въздуха(тоест ракетата не е поразена от ПВО). 2. За да се разпределят съб боеприпасите равномерно в боен порядък АТКМС се завърта около оста си. На плажа в Севастопол половината съб боеприпаси са извадени от морето невзривени като все пак са разпределени като при бойно ползване - Ракетата е била изправна до последния момент.

31

Зевс

преди 2 месеца

В Х има публикувани кадри от удара, всеки може да ги види, ракетата е цилиндрична с двойно оперение, 3М22 "Циркон леко сплескана и с оперение само в опашната част.

30

Ръст на грешката!

преди 2 месеца

Започна като специална операция, прерасна в локална война, тя на свой ред се вече се превръща в стационарна, с тенденция да стане глобална, а според някои - с възможност за поредната световна.

29

IQ 3.14

преди 2 месеца

гладния реактор мина и позатръка кеворкянщини... утре другиден украинците ше му позатръкат егн-то

28

таварищ паПутин

преди 2 месеца

към Zеления потник...ЯнаХ.ЙтебяНадел !!!!

27

Анонимен

преди 2 месеца

До Рядка боза - Русия има ракети, но няма топ_ки. Нали американците са им криви? Защо не атакуват американците, а се занимават с украинците?

26

кои тоно!

преди 2 месеца

"съобщиха руски медии." - а като преписвате от западна гадост