22

Бкп

преди 2 месеца

Абе може да са турци ама не са прости да рипнат срещу - хората зад колисите които -бкп остави да управляват дьржавата и всички нейни активиМнозина опитаха - малко останаха за да разкажат

21

1234

преди 2 месеца

Четин Казак или по скоро Четкин демострира що е туй пъргав едик и що е туй орален сюнет. Обаче скоро ще пренастрои езика да мазния вълнясъл дирник на Делян.Четкин го маже!

20

Ужас

преди 2 месеца

Ето ви истинското лице на идеологията в ДПС!Радикален ислямизъм!По какво се различават от Хизбула например?Мен това писмо ме плаши,а вас?

19

До 7

преди 2 месеца

По-скоро малко не стигна на бай тошо да предизвика кипър 2

18

Анонимен

преди 2 месеца

От партия с лидери в сянка нищо добро не може да се очаква. От сляпо и безропотно подчинение на желанията на 1 човек пътя води към диктат, а не демокрация. А започнеш ли да оприличаваш този човек с Аллах и да правиш антологии с него става вече тревожно и намесата на психиатър е наложителна. Нищо против да изпадаш в умиление пред портрета на лидера ти и гальовно да се умилкваш в краката му, но твоите идеали и виждания за партиина линия не са съвместими с желанията на народа и страната.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Няма друг Лидер освен Ахмед Доган, а неговият Пророк е Шиши.

16

Ширк е това

преди 2 месеца

Това е ширк.Как може да споменаваш Аллах сут и Пророкът сав в едно изречение с този пропил се татарин и агент на дс? Който е окупирал някаква партия, за собствени облаги? Колко го е еня доган за Исляма знае всеки вече. Нямам как да минете с тези приказки. Ислямът е непреходен, а не този дребен циганотатарин, който накара хората да се делят, да се топят и да се отдалечат от Вярата в Аллах. Като много го беше еня, какво направи за толкова години във властта за да имаме втора джамия в София? Нула.

15

Ivan

преди 2 месеца

Просто да се потресеш!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Ей такива от Търговище ни управляват..

13

Анонимен

преди 2 месеца

Много знаеш има ли няма ли. Личните ти убеждения вярвания и представи не могат да се приемат за доказателство. Време е за 21 век. Стига с тоя 9-ти.

12

Tенгри кан

преди 2 месеца

Няма друг бог, освен Тангра! Всеки, който почита прокаженият Алла и посерливият му пророк Моамед, главата му на чаша, кожата на тъпан, от кокалете - земеделски сечива!;)))

11

Хаха ха

преди 2 месеца

Тия да не са луди да рипат срещу -един от архитектите на бьлгарският капитализьмКой е посмял да се изправи срещу кръгьт - монтерей

10

Анонимен

преди 2 месеца

Май ги е страх да не бъдат отстранени от Партията, че почнаха хвалебствени послания да пишат, да се "слагат" на Вожда. Малко мярка в мазненето трябва, бе!

9

баба мара

преди 2 месеца

изучихте се с брат си на запад станахте посланици вие сте задължени на доган догроб уважавам предаността ви но не разбрах кои вкара магнитски в дпс и с каквацел защо отбягвате отговора

8

Наблюдател

преди 2 месеца

Философи, ей! Освен да обвържем и партията с държавата и да зачеркнем последните 35 години? Продължавайте да не гласувате български избиратели и на следващите избори може да видите поредната "изненада"!

7

Стилиян

преди 2 месеца

Малко време не му стигна бай Тошо да ви оправи всичките ***

6

Анонимен

преди 2 месеца

Един е Тиквата нема друг лидер у Гербалъ :)))

5

Хаха ха

преди 2 месеца

Умните хора знаят който е рипнал срещу доган - сам алах го е наказалПоследният бе лодкаря който е в отставкаШиши да му мисли

4

Анонимен

преди 2 месеца

Много подмазваческо, много сервилно, чак нагарча. Бива ли чак толкова?!

3

нема лошо

преди 2 месеца

*** си при Аллах у турско.Тука бог е Христос.