79

Анонимен

преди 3 месеца

Гърцките и Българските политици се държат с Македония като Путин с Украина! Само едно да знаете, зад Мицкоски е Турция, а не Сърбия! Заради това , много внимавайте с него! Турция е с третата най-силна армия в света!

78

Рендето

преди 3 месеца

""""Мицкоски: ...винаги печеля накрая"""" ------- Всеки "печели" накрая, дори "Губещия". Въпросът е кво??? Например, ти може да спечелиш: Куршум в слепоочието, Въжето на бесилото, Албански Член у за:::а..., абе с една дума: Всичко въпрос на гледна точка!!! -)))))

77

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 79 Само араби са ти в главата да. Ти ще решаваш какви са били гърците а те самите не знаят какви са да бе сигурно.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Винаги гълта последен.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Гърците са араби и нямат нищо общо с античните Гърци, а за нашия произход все още не се знае ,защото има само теории!

74

Анонимен

преди 3 месеца

Радев е Путинист и всеки в Европа знае това! Подобре да си мълчи за всички въпроси! Мицкоски печели след вяско едно исказване на Радев! Хайде сега да каже Радев ,Крим Руски ли е ? И да каже дали все още в Украина има специална операция! Мицкоски защо не питал Радев и Мицотакис, Крим Руски ли е и ще ги приключи!

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 71 Ти май не си наясно че самата дума Европа идва от Гърция. Гърците нямали европейски лидери егати вица. То те ако нямат значи няма кой да има. Тия номера да се изкарваш за по-голям Папа от Папата няма как да минат.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Според мен е нормално България да спъне Македония и Украйна за ЕС поради голяма корупция забрана за следващите 5-10 години докато изпълнят изискванията.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Кой даде власт на тези? Ще се карат с всички съседи. Сега ще търсим Зоран Заев, Буяр Османи, министър на външните работи, също беше добър.

70

АнонимеН

преди 3 месеца

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ КАЗА, ЧЕ НЕ ИСКА ДА ВЛИЗА В ЕС ТЪЙ, ЧЕ ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!

69

Анонимен

преди 3 месеца

За разлика от България и Гърция, в Македония имат Европейки лидери! Тук все Путинусти. Не знаех, че толкова задърстен народ живее тук и в Гърция!

68

Pen

преди 3 месеца

Тия са смешници като украинците :)

67

печалбар

преди 3 месеца

Накрай никой не печели.Отива в отвъдното.

66

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

Винаги печелиш от трите най-дългото!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Бла...бла...както винаги общи приказки и нищо конкретно...

64

Борис III

преди 3 месеца

Македонската "армия" я разгромихме за един ден, ако бях останал жив щяхте да имате ядове с Велика България, македония е измислена държава от тито и най-големите предатели на българския народ георги димитров и васил коларов които я продадоха за дамаджана ракия със сланина.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Циркажилък. Аз още от моите генетични Деди, които ги чувствам в основата на Гръбначния си Стълб - в първата си Чакра получава информация, че Мизийци, Траки, АрМагедони(Амейски Македони), Легионери - Легиони, всички са служили в Армията на Боговете на Арийците(БогАриани - БългАриани) на Балканите. Всички сме тичали едно време като Богове - Мъже(Армагедони) и Богини - Жени(Амазонки) по необятната Космическа Земя, не само с Мечове и Лъвове, но и с Рози..... Мойта леля се казва Розка!

62

Един Българин

преди 3 месеца

РСМ най-накрая си имат правителство, което иска да ги вкара в каменната ера. Много като теб опитаха и видяха че ще ги изядат живи по улиците,защото няма работа и няма какво да се яде. Тази твоя политика е срещу народа, защото без ЕС няма икономика и няма и да има скоро, а без икономика няма заплати, без заплати няма деца и РСМ ще продължи да се свива и ще стане по-малка от София. Ако това целите хващайте се на потъвщият кораб сърбия и се возете още 10 години. Мнозинството тогава ще е албанско.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Македония си е Македония! Защо се занимавате с нея бе хора? Не желаят да " влязат във вашият ЕС" и това си е!!!-:)

60

Анонимен

преди 3 месеца

Фен съм на средновековната династия ТЕРТЕР - от там идва и ТЕРВЕЛ. В жилите ми тече част от синята кръв на ТЕРТЕРОВЦИ. Изпитвам мистичен интерес към областта наричана от европейците ТАРТАРИЯ. Понякога се изживявам като ВЕЛИК ТАРТОР. Много, ама много обичам да ям ТАРАТОР. Като чист българин споделяйки с македонисти съм се самоиндентифицирал забавно като ТАТАР, след ядене на ТАРАТОР. Любимите ми планини за каране на ски са ТАТРИТЕ. В детството любимата ми кола и камион бяха ТАТРА!