55

Разбира се

преди 3 месеца

Ще бъде много трудно, САЩ смучат от целия свят вече 70 години, от както наложиха долара като световна платежна система. Но бавно и постепенно с помощта на Русия, Индия и все повече съюзници САЩ бавно но сигурно се превръщат в обиновена регионална сила. Нека са си богата и силна страна, но нямат място на Континента.

54

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 54 Я обясни как ще се съберат Китай и Индия? Та те бяха стигнали до война преди 5 години. Затова и забраниха тогава ТикТок в Индия.

53

Христо Христов

преди 3 месеца

До 55 "Само германците харчат повече от целия Брикс." - Ц. Само Русия има бай пауъра на германия.

52

ристУ простак кръгъл

преди 3 месеца

а ти надмина простащинатаНавсекиТрол тук. Нарицателно заИдиотщина си.

51

Христо Христов

преди 3 месеца

Още преди 2020 година броят на китайците с доходи колкото средните доходи в САЩ надмина този на американците.

50

Христо Христов

преди 3 месеца

До 45 "Скоростните влакове в Китай са дело на немската компания Трансрапид. " - 32 километра... Толкоз са скоростните влакове в Китай на Трансрапид. Нещо друго?

49

Някои си мечтаят,

преди 3 месеца

но АМЕРИКА винаги ще е първа.

48

Факт

преди 3 месеца

Китай нито говори, че иска да в господ, нито говори, че иска да в модел за подражание и номер 1

47

Анонимен

преди 3 месеца

Китай произвежда всичко от до на най-изгодната цена.

46

До край 51

преди 3 месеца

И какъв е бай паура на Брикс? 80% бедняци, 10% средна класа. Само германците харчат повече от целия Брикс.

45

Анонимен

преди 3 месеца

На Китай да, но ако се съберат с Русия, Индия, Бразилия, Африка, Саудитска Арабия, Иран, Турция нещата леко ще се ускорят. Приятелите на САЩ са в рецесия, защото САЩ ни ограбват безмилостно.

44

рушки трол

преди 3 месеца

"произведено в Америка...." товариш, производство ПО западна технология има в много азиатски държави, което НЕ го прави тяхно. Кое не ти е ясно...освен ако е заТроленето?

43

Край

преди 3 месеца

До 50 западните пазари са малки на фона на Брикс. Като продаваш нещо и получиш някакви пари за него - срещу тях трябва да можеш да си купиш нещо. Скоро с долара няма да има какво да купиш.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Китай без западните пазари са никой. Малко им трябваше да задминат щатите по мащаб на икономиката, но сами се прецакаха.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Китай не бързат за никъде, затова са цивилизация на 5000г, а САЩ само за 200г видяхме що за стока са. Преврати, войни, световни зарази и ограбване на васалите си.

40

Край

преди 3 месеца

Разгледайте къщата си. Ако откриете нещо произведено в Америка ще се съглася с горната пропаганда.

39

Анонимен

преди 3 месеца

500 милиона консуматори срещу 1.4 милярда работническа класа, корава калена да оцелее с 3 картофа седмица. Влизат ...на общ пазар, без да смяташ , само погледни трудолюбието на единият и чуденето къде да почива на другият и ще разбереш истината.

38

моята прогноза

преди 3 месеца

Америка днес е единствената суперсила в света. И това положение ще се запази в следващите 400-500 години. Друга велика сила в света, равна на нея няма да има. Каквото реши Америка това ще става в света. Разсъждавайте трезво! Без илюзии и самозаблуди! Следващите 4-5-6 века ще бъдат "векът на Америка"

37

до 36

преди 3 месеца

Скоростните влакове в Китай са дело на немската компания Трансрапид. Китай е платил за жп линия 32 км 1 милиард евро.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Китай е най голям пазар по вичко . САЩ даже не може да си събере данъците а е тотално фалирал . Общия обществен дълг е за над 100 трилиарда долара . Държавен щатски и общински . Калифорния фалира . Чист фалит . Спря да си плаща дълга . За Детрит да не говорим също субсидиран град заради огромния дълг и защото живеят бездомници в изоставени имоти без никой да плаща данъци а сега и другите градове на САЩ стават като Детроит .