20

До Анонимен

преди 6 дни

аз съм 40 годишен системен *** с 20 години трудов стаж като такъв. мразя империалистката политика на американския кърлеж и виждам залеза на последната римска империя (то вече всички го виждат де). може ли да ме анализираш дали съм неграмотен бедняк или съм полезен индивид според тоите броилерски американофилски критерии? :)

19

не 81 а 1000

преди 6 дни

Хората в Русия деббилно вярват на руските медии и социологически агенции собственост на олигарсите на Путинопитека, а ако случайно си позволят да се усъмнят затвора е от 3 до 15 години, зависи колко голямо е съмнението, а ако въобще не вярват може и да ги поизлекуват с Новичок... Други алтернативи там просто отдавна няма !

18

Доверието расте..

преди 6 дни

...ама и руснаците намаляват...

17

Име

преди 6 дни

Ако всичко това не е договорка между САЩ и Русия, то тогава Путин е най-доброто за Русия! Иначе ако беше в ръцете на някой като Горбачов или пияницата след него, то от Русия нищо нямаше да остане.

16

До 1

преди 6 дни

Голташка Русия и силна държава?! Ако РФ беше силна, щеше да е икономика 1 в света, а не с БВП колкото на Сан Франциско, ама само южните квартали...

15

пияница мистик

преди 6 дни

В България доверието към бакшиша Джyджанка Пyтapaнка също е 80%. То идва от 80 процентовите на професор Иво Христов :))) Това е така, защото пенсиите и заплатите им ги плаща не държавата България, член на ЕС и НАТО, а бакшиша лично им превежда рубли всеки месец и така взимат повече пари, отколкото им дава България. Затова толкова го обичат. Няма иначе друго обяснение

14

Анонимен

преди 6 дни

Поне не като дъртия бидон.. как може да го избират тия хамериканският народ просто нямам думи..

13

Анонимен

преди 6 дни

Аааа малко му е още на жужето бе,120% трябва да е.

12

Мисля че

преди 6 дни

Скоро ще мине 100-те !

11

Анонимен

преди 6 дни

Не е удобен, щото не е избран от урлула, както зеления наркоман например. И не могат да му налагат американски решения. Хахаха, трън в очите на краварите.

10

Анонимен

преди 6 дни

81% е малко. Доверието към Чаушеско няколко месеца преди да го разстрелят беше цели 99.7%

9

Анонимен

преди 6 дни

Ами така си е. Там само сибирските мечки останаха опозиция на Путин :)))

8

Анонимен

преди 6 дни

Доверието на интелигентния заможен руснак към Путин е почти нула. Отделен въпрос, че в Русия руснаците са 40% и сред тях няма много голям процент интелигенция. Нещо като българите, но доста по-бедни и ***. Като човек с кадърни, заможни и образовани роднини там казвам кой тип руснаци какво мислят. Мисленето е като тук- кажи ми какво мислиш, аз моментално разбирам дали си неграмотен бедняк или полезен индивид.

7

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 2 За Фюрера не знам дали има надежда но за теб...всяка надежда е умряла...

6

Анонимен

преди 6 дни

Иначе казано - цели 19% руснаци събират смелост да говорят против Вожда, въпреки опасността да бъдат убити, подложени на репресии, или пратени в ГУЛЛаг!

5

Зозо

преди 6 дни

Хахахаааа, а доверието в Бай Тошо и БКП беше 101% едно време, ама официално.

4

оффчи народ

преди 6 дни

Руснаците сами и си го избират и напълно си заслужават това бункерното чекименто. Навремето Сталин ги избиваше с милиони и сега историята се повтаря.

3

Анонимен

преди 6 дни

Ама разбира се че се справя добре...повече от добре вече половин милион руски войници оставиха живота си в чужда страна а на НАРОДА не му пука...промита нация..

2

Петко

преди 6 дни

Дори повече. Някъде към 181% е доверието.

1

Анонимен

преди 6 дни

100% e, a не 81%. Всички си го обичат. Затова са силна държава, а не като в България да плащат на пропагандатори като нашия тррол русофоб.