119

Анонимен

преди 3 месеца

Само за няколко месеца се направиха много,иначе непипани с години тротоари,подмениха се спирки,започнаха да се мият улици,София видимо се променя,въпреки атаките и спънките от конкурентите в СО.Вместо да си признаят загубата и всички заедно да започнат да работят за просперитета на столицата,както биха направили интелигентните хора,те се джавкат като бесни кучета,кое да захапе кокала.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Карам кола с мадама до мен една. Гледам стопаджия със знак стоп ме спира и пари ми иска за да си купел ракия! Гледам го, гледам го, а той към мен не гледа, а се взиза към бедрата на мадамата в автомобила! Казвам му стопирай по нататък за пари да имаш за ракия и мене ме пусни, а таз мадама ти я давам аз, за да може довечера след като се напиеш да правиж с нея чапраз. И той се съгласи! Мадамата взе и в ръка и вложи стоп да спира тя за пари Милиардери, Милионери и Милиционери!

117

Зозо

преди 3 месеца

Докатов СОС са ДС-Гей-дружина "Детелина" едно паве няма да се положи в София. И грам асфалт.

116

Аха

преди 3 месеца

Кой ще те чака до есента, още сега се махай, некадърник.

115

Кмете,кмете

преди 3 месеца

А когато вие копате непрекъснато /и в истинският смисъл/ за жълтите павета ,не е ,,малък градски проблем"??? Или когато Бонев ми с маркуч 10 квадрата от ,,Графа" не беше малък проблем. Лесно е да се намират кусури ,но да се управлява двумилионна София ,се оказа май не много лесно!?!?

114

До г-н Терзиев

преди 3 месеца

Уважаеми г-н Кмет на СО, ние като граждани гласували за Вас отправяме молба, която се състои в това да въведете контрол и срокове в повереното Ви Направление по архитектура и градоустройство! Поинтересувайте се какво се случва с проектите за регулация и др. там! Обърнете внимание, че там няма срокове и има преписки, които стоят с години без никакво движение! Това е гавра със столичани, които Ви гласувахме доверие!

113

Анонимен

преди 3 месеца

София е на софиянци не на маргинали групички алчни лъжат нагло безнаказано

112

Анонимен

преди 3 месеца

До 97 Излез и се разходи из София когато беше снегът и клоните стояха с месеци шума мръсотия навсякъде а това че стесняват платната ей тъй както и скимне това е шосе за всички не е собственост на групичката боневци а парите на София как така си ги харчат като свои Каква е тази подигравка с хората на шепа алчници Разследване съд за тези приватизирали София

111

Драг

преди 3 месеца

На шопите им трябва за кмет някоя драг кралица, която да задължи на всеки шоп да се маже с лубрикант, та винаги да е готов за лашкане , те шопите само от лашкане разбират ,понеже са умно красиви ,"шопи напред, с лубрикант отзад"

110

112,

преди 3 месеца

По-симпатичен кмет не сме имали.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Боко е пътник,но още не го е разбрал.Един Пеевски му остана за подкрепа,което е гавра с избирателите и те ще го накажат още по-жестоко на следващите избори.

108

Име

преди 3 месеца

Лустрация!

107

Анонимен

преди 3 месеца

Като е некадърен ще подаде оставка наесен.

106

До 101

преди 3 месеца

Я па тоя от Пловдив!Що не си видите градския транспорт,че хората се возят вътре при 46 градуса и всеки ден ви замерят с камъни автобусите.И само това да е,ама айде,сега темата не сте вие.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам за що става на въпрос

104

Анонимен

преди 3 месеца

Протестирам, протестирам..... пaрдон - Прането си на балкона Аз мадамата простирам с поглед към амона! А там на площада парад се вихри от Гейчoвци и СладоледкиЛезбoсладки! И ще отида ази там да хвана Кмета за тупaна, че висок го виpи той и пари раздава за нощен запoй!

103

Гогу

преди 3 месеца

До Пффф. Защо пиеш рано сутрин!

102

Пффф

преди 3 месеца

Хекимянчо-гейтянчо няма да стане кмет на София. Да ходим на избори и пак Терзиев ще спечели с огромно мнозинство. Като спечели отново, правителството на ГЕРБ ще падне, защото е нелигитимно и ще има нови избори за парламент, а ПП-ДБ ще бъде първа политическо сила.

101

до 1

преди 3 месеца

даже бие и абсолютният не кадърник Янчулев, Цариградско шосе е на дупки и коловози, Евлоги Георгиев е на дупки, ГМ Димитров е амортизиран до безобразие, а за Джеймс Баучер да не говорим, там и с джип е трудно, шахтите са запушени, мръсно е, почти никъде няма маркировка, предпазните огрди на булевардите са корозирали където ги има

100

Анонимен

преди 3 месеца

На Фъндъкова и бяха дали градинките и цветенцата(Боко сам го каза),а други уреждаха далаверите и потока към чекмеджето.Тя трябваше само да не пречи.И да се усмихва пред камерите,щастлива от "успехите"и невежеството на избирателите си.За жалост.