468

Анонимен

преди 3 месеца

А защо трябва да се радваме, че един национален предател е застанал на високи позиции в държавната власт и работи за унищожаването на българската държава. Той е пионка в ръцета на чужда държава и изпълнява инструкции оттам. Няма съдебна власт, която да е независима и да се занимава с нац. предатели -- това не е случайно. Делата му го уличават, ако някой не ги вижда това си е негов проблем, повечето ги виждат в истинската им светлина, няма грешка, числата не лъжат.

467

Ехаа

преди 3 месеца

Сефте чувам за убиец, който се знае, че ще убива някого. Все си мислех, че тези неща стават в условия на изключителна конспиративност и се разбира едва при опит/извършване на атентат. Нооо... той Буци знае по-добре. Кой съм аз че да се съмнявам в думите на този патологичен лъжец?

466

Спокойно Тиквуч

преди 3 месеца

Не е заради Украйна. Ако бе свързано с Украйна, щяха да думнат първо Корнелия Нинова, която помогна най-много на Зеленски с оръжие.

465

Анонимен

преди 3 месеца

Лелелелеле колко злобари колко простотия колко бедняци

464

Убиеца е добро момче

преди 3 месеца

Винаги поздравява и предупреждава, ако ще убива някого. Казват съседи.

463

Сидар

преди 3 месеца

Бойко Кобурга го убиват многократно. Какъв жалък и плиткоумен пасквил, пошъл опит за привличане на симпатии.

462

Анонимен

преди 3 месеца

До 472 Радев е просто генерал ве мен, не е мутра като Боку :))

461

До 471

преди 3 месеца

До Анонимен О, по това Радев и ПП-ДБ го надминават, пример Къро, Алексей Петров и някои други, не случайно западните лидери се отдръпнаха от тях!

460

Анонимен

преди 3 месеца

Ти требва да се радваш, че толкова късно са те набелязали Вожде, че много мутри преди тебе си отидоха преждевременно :))

459

Коментарите са гадни

преди 3 месеца

Коментарите са гадни и говорят за манталитета на коментиращия! Дребен бездарен, ***, неспособен да направи нещо смислено за друг, но със силни и необосновани претенции за божественост!

458

Въпросът е!?

преди 3 месеца

До Анонимен Въпросът е кои са предателите!? Той е много съществен! Защото не е едно и също дали искаш да си част от цивилизованото общество или искаш руска губерния!

457

Анонимен

преди 3 месеца

Ти си за трепане Боку, все пак проигра шансовете на БГ поне да не са последни в ЕС, за другите мутренски неща си ясен отдавна :))

456

До 461

преди 3 месеца

До Анонимен Национални предатели са хората за които работиш, а не Борисов! Не гласувам за него, но не съм кон с капаци и разсъждавам, а не повтарям до безумие опорки! Не ви ли писна бе хора!? Това не се издържа вече, шепи бездарници с различно оцветяване, които нищо смислено не са направили в живота си, а само разнасят отровно бръщолевене!

455

Анонимен

преди 3 месеца

омраза към предателите трябва да се раздухва, останалото е съучастие на тяхна страна.

454

Отгога!?

преди 3 месеца

Откога без.род.ник стана неприлична дума!?

453

Отвратителни комента

преди 3 месеца

Отвратителни коментари от ***! Всеки нормален човек би реагирал с нормална загриженост, а националните предатели, независимо дали на Изток или на Запад изпадат в захлас! То бива, бива ама раздухваната омраза в българското общество преминава всякакви граници! Съвсем явно се работи в анти български интерес!

452

Анонимен

преди 3 месеца

Хитрия дебелак пак реве нещо ....

451

Анонимен

преди 3 месеца

когато си национален предател е нормално да си на мушката, нормално е жизненият му път да свърши трагично, но той сам е застанал на линията на бързия влак, какво прави там, какво чака, той си знае.

450

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, бе защо снайперисти пазят къщата, след като Борисов по цял ден обикаля по градове и села? Борисов ли заплашват или децата в къщата?

449

Анонимен

преди 3 месеца

екзекуторът е сред снайперистите.