270

до 227

преди 1 седмица

До Анонимен"Украинците имат много пари." Това какво би трябвало да ни говори? Че хората са си живеели добре (много по-добре от "събратята" си в Русия) преди матушката реши да ги освобождава от хубавия живот. Точно затова те със зъби и нокти се боят да го запазят и не искат и да чуят за русский мир.

269

Анонимен

преди 1 седмица

А извънземни завръщат ли се? Смешковци...Ще се завърнат след Харков и Киев....

268

Анонимен

преди 1 седмица

Украинците имат много пари. На почивка съм и в нашия хотел е пълно с украинци. Колите им под 100 000 лв. няма, дрехи и накити въобще не коментирам. Чувстваме се ката дошли от гетото. Ще си продадат колите най-малко и ще помогнат на родината си. Какво чакат на мен, прошляка?!?!?

267

АЙ СТИГА БЕ

преди 1 седмица

Както навремето виетнамските общежития бяха решили проблема с бездомните кучета в София, от тези наверно се очаква да решат въпроса в проблемния човешки материал в Русия. Източна мъдрост

266

Анонимен

преди 1 седмица

И сега като се завърнат путлероджендърите и като се отдадат на канибализъм ще настане рай според копейките в Просия. Мужиците ще имат право на избор, да умрат от глад или да ги изяде някой герой на социализма и путлероджендъризма. На изядените ще се полага ли една лада поне, за приноса им за путлероджендъризма? Или който ял, ял, който не е да е?

265

Зозо

преди 1 седмица

Нищо ново в монголската блатна територия. Убийства, грабежи, изнасилване, дрога.....

264

Яйце

преди 1 седмица

87,37,само че няма долари и домати!

263

Анонимен

преди 1 седмица

И кой работи във фабриките?

262

Анонимен

преди 1 седмица

Токмаков, днес $1 се обменя за 87,37 рубли, а 1 кг домати в Севастополь се продава за 80 рубли. Какъв разпад, какви 5 лв?

261

Токмаков

преди 1 седмица

Бях в Китай през април. На една жена от групата и бяха останали доста юани. Преди да си тръгнем от Китай никъде не пожелаха да и обменят юаните. Или и предлагаха неблагоприятен курс с голяма за нея загуба. Та това е брикс. Съществува единствено на хартия. Юана скоро ще стане като рублата. Тоалетна хартия. Предстои разпад на русия.

260

пияница мистик

преди 1 седмица

Двама канибали задържани в Русия. 23-годишен сериен убиец изяждал черния дроб на жертвите. 23-годишен младеж - сериен убиец е задържан в Русия, съобщи Франс прес, като цитира в. "Известия". Според разследващите, канибалът -, изяждал черния дроб на някои от жертвите си. https://btvnovinite.bg/svetut/dvama-kanibali-zadrzhani-v-rusiya.html

259

Анонимен

преди 1 седмица

Путин сигурно е еднoмъд. Много е странен.

258

пияница мистик

преди 1 седмица

"Въпреки че престъпленията от по-нисък ранг намаляват, броят на убийствата и сексуалните престъпления, особено срещу деца, не е намалял през последните две години." === Колко е зле да живееш в свободна и демократична Европа, където можеш да си пишеше и кажеш каквото искаш, но пък има разни гейове, джендъpи и небинарни и колко е хубаво да обожаваш и обичаш (обаче без да живееш в нея) мракобесническия Мордор, пълен с мизерно от бедност население, убийци, канибали, педофили, страхливи дезертьори...

257

пияница мистик

преди 1 седмица

Колко пyтлepacтко. Това са носители на семейни ценности, ревностни християни, извор на богатата съветска душевност и истински славяни. Къде по света в днешно време има канибали, освен на остров Тамбукту и в необятната мордорска шир. Повод за гордост, дрогаре. Не щем вече да сме с Европа, искаме да сме с канибалите :)))

256

Анонимен

преди 1 седмица

На Путин му хареса да го e6aт в Украйна и бе иска да си ходи

255

Анонимен

преди 1 седмица

Ще се върнат в Украйна ,нема такива *** като бг журналята .не си гледат бг че е пред умиране гледат Вагнер

254

До 260

преди 1 седмица

Копейките ще кажат, че така се бори демографска криза

253

Анонимен

преди 1 седмица

"Непристойните посегателства срещу непълнолетни са нараснали с 62% в сравнение с периода преди войната, според изчисления на Bloomberg, базирани на данни от Върховния съд." - рускинчетата и русначетата да се приготвят, както и техните *** и татита

252

Анонимен

преди 1 седмица

Упси ;-)

251

Анонимен

преди 1 седмица

АМА ВЕРНО ЛИ,ПО САДОВОЕ КОЛЬЦО В МОСКВА ОТКРИЛИ 32 РЕСТОРАНТА ЗА КАНИБАЛИ??!!!...