37

До 42

преди 1 седмица

Колко да е спорна нали те не искаха Южен поток и АЕЦ Белене,и нашите послушковци изпълняваха и сега щели да подаряват реакторите дето ги купихме от Русия на Урколандия,А да и платихме неустойка и вместо да имаме втори АЕЦ за 5 милиарда долара,ще правим два допълнителни блока на АЕЦ Козлодуй за 15 милиарда минимум ,а цената е такава щото американци ще го правят,ама дали ще са 15 или 20 никой не знае ,а може и 25-30 да са

36

....

преди 1 седмица

Ударете ким убиеца на народа си това дебело джудже и го заключета малка клетка до края на живота му.

35

Анонимен

преди 1 седмица

Как върви руският наступ към Вовчанск?Харков го забравиха.

34

Руснаците

преди 1 седмица

кога най-накрая ще признаят, че езикът и писмеността им идват от България и руският език идва от старобългарския език, а не от църковнославянския език???................защото такъв език(църковнославянаки език) няма!!!!

33

Великобритания

преди 1 седмица

също винаги е била срещу България, английските дипломати и политици са подкрепяли зверствата на Османската империя.............а оня тъ***пак и алкохолик Чърчил е искал да изтрие България от картата на Европа и да направи София една нива с картофи!Искате ли още доказателства за вредната роля на Англия???

32

Пича

преди 1 седмица

Под "дръпна ушите" се има предвид "взе пръчка и удари Русия по сянката", както има една такава народна приказка.

31

Израел

преди 1 седмица

само за няколко месеца изби повече палестинци (деца , жени и мъже) отколкото са жертвите на Украйна от началото на войната през 2014.Къде е ООН, бе???Защо мълчат ???

30

от големите държави

преди 1 седмица

само Германия и Русия са помагали на България............Русия с няколко изключения, Франция и Англия са били много вредни за България, а ролята на САЩ е спорна!!!!

29

Франция

преди 1 седмица

един от най-големите врагове на България, в едно предградие на Париж се подписва позорния за България Ньоски договор, Франция въвежда латински език и католическата религия в Румъния, а власите са пишели на кирилица и са си били българи..........искате ли още доказателства за вредната роля на Франция???

28

Анонимен

преди 1 седмица

Те кремълските уши вече са станали дълги като на магаре от дъране. Ама пустия магарешки инат не им позволява да се осъзнаят, че водят себе си към катастрофа.

27

:)

преди 1 седмица

още санкции сложете.....между другото в тубата вече има как живеят хората в Северна Корея, заведенията бяха пълни и слушаха тази "забранена" западна музика.

26

До Ужас

преди 1 седмица

Така е, приятел......................100 % си прав, Израел извършва геноцид над палестинците и ООН и "демократичният Запад" позорно мълчат!!!

25

стига

преди 1 седмица

антируски статии, бе...............най-големите врагове на България са Франция, Англия, Турция и Гърция!!!

24

Ужас

преди 1 седмица

Какво ООН,това което гледа и нищо не прави докато еврейте избиват хиляди жени и деца ли,това ООН ли се обажда?!

23

Кой го брои ООНето

преди 1 седмица

За живо? Скоро идва юбилеей - новата 1 000 000 санкция срещу КНДР

22

Да

преди 1 седмица

Глупости

21

Франция

преди 1 седмица

и Англия също не признават решенията на ООН................гадните франсета още крадат ресурси от половин Африка- нефт, злато, диаманти и др.Затова Франция е богата, не заради друго!!!

20

АНИСИЯ ИВАНОВА ПУТИН

преди 1 седмица

ТРЕПААААААААААААААЙ ЮРОДОПУТИНИСТИТЕ ПРОКЛЕТИИИИИИИИИИ! ЖИВ ПРОКЛЕТОПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ В УКРАЙНА!

19

да

преди 1 седмица

сащ и русия си търгуват помежду си, утилизират си стари оръжия на военен полигон украйна, ...пък пуделите да си джафкат!

18

Анонимен

преди 1 седмица

Дръпнали са Путин за любовния мускул