159

До 190:

преди 2 седмици

Другият им самолетоносач го продадоха полу завършен на Индия и тя го подкара, а рашистанците без да искат повредиха последният си като падна кран върху него и няколко пъти го палят. А да ремонта които щеше да е година започна 2021 и още не е завършен.

158

И правилно!

преди 2 седмици

Браво!

157

До 190:

преди 2 седмици

Хаха, те *** 30 години един самолетоносач не са способни да довършат ти искаш да купуваш от тях, хахаха.

156

Анонимен

преди 2 седмици

Китай, арабите, Япония и много други са щастливи притежатели на трилион долари с които не могат да си купят НИЩО от държавата, която ги е издала. Китайците могат да ги по харчат като си купят китайска стока, защото те са фабриката на света,което е абсурдна идея.

155

До 183:

преди 2 седмици

Селянино, изми ли си яйцата? Табели които показват от колко до колко часа може да си изтръскаш покривката и бельото през балкона на главите на хората. Идвай починал на работа. Граждани, не хранете по улиците и тротоарите.

154

Анонимен

преди 2 седмици

Този ОЧЗ съюз няма да съществува!! Рашка-педерашка ще загуби във войната, която започна Хипофизния азиатец !!!

153

Соца свърши

преди 2 седмици

Който си е оттаковал на рускинчета без пари, си е оттаковал! Конец филма!

152

Анонимен

преди 2 седмици

З"атова китайските банки отказват преводи в рубли и искат долари" Това току що го измисли, нали? Чаай сега да помисля, какво може да се купи с рубли: нефт, газ, всякакви метали, атомни електроцентрали, храна, оръжия, които вършат работа, и пр. и пр. Какво може да се купи с долари, ако Китай и арабите откажат да ги вземат? Какво продава САЩ в този момент?

151

До 183:

преди 2 седмици

И понеже тогава образованието и здравеопазването бяха 27 в света (според путлероджендъри ни), затова лозунги като: срамните въшки са срам за комсомолките, всеки кооператор - свин*, всеки комунист - две. Любимата партия ни осигури първокачествен нерез за общо ползване, който желае да се запише в общината. И любимият ми: при капитализма човек експлоатира човека, при комунизма е обратното

150

Браво

преди 2 седмици

ще влизат в съюз със заплата 300 долара, гоуеми са баце

149

Анонимен

преди 2 седмици

До пияница мистик. Показва, че си много глyпaв, типичен евроатлантик. Ако Китай има 860 милиарда в американски правителствени бондове как може бързо да се отърве от тях. Защо не ги посъветваш? Кой ще им даде тази сума, за да получи хартии без стойност. Същото за доларите, ако има 1.3 трилиона долара какво може да си купи с тях? От САЩ, какво, фейсбук, операция за смяна на пола може би. Кажи им, посъветвай ги, ще ти бъдат много благодарни.

148

Анонимен

преди 2 седмици

На тия некадърници им беше дадена възможност 70и кусур години да управляват една империя +сателити,с огромно население,с милиони кв км земя а резултата е войни,агресии в суверенни земи,робство,разруха,и мизерия!А даже в малки държави като Швеция например са успели да осигурят свобода,добър живот на населението си та даже произвеждат самолети и коли!А някой има ли нещо в дома си поне 1нещо ,,сделано в россии"?Няма,нали?Няма и да има!!!Не държава а мъ...рша!

147

Бонго Бонго

преди 2 седмици

Ония русняци дето крадаттоалетни чинии ли?? Ха ха ха и бягат

146

До 179:

преди 2 седмици

И понеже чакат удобния момент, затова китайските банки отказват преводи в рубли и искат долари. Защото са съюзници и искат да свалят омразният долар.

145

До 179:

преди 2 седмици

Абе то и варшавския пакт чакаше удобния момент, Ана нещо не го доживя. Как беше лозунга: всяко произведено яйце, пирон в ковчега на капитализма.

144

До пияница мистик:

преди 2 седмици

Понеже Брикс са супер съюз, затова путлероджендъра обикаля като цветарка всяка пропаднала държава да проси ботуши и шепички с ориз за умрялата си суперсила.

143

До 178

преди 2 седмици

Ами ще каже,че са хитри и чакат точния момент

142

До пияница мистик:

преди 2 седмици

Брикс от 10 години ще събаря долара, а все още държат основните си резерви в долари. Какво повече да се каже за тях? Те са като клуб на анонимните алкохолици, понеже никъде не ги искат решиха да си основат собствена лига където да се чувстват значими и уж да си помагат с обща терапия, но блатото вече 3 години само буксува в Украйна (която дори не е член на ЕС или НАТО) и путлероджендъра му се налага да се предлага като евтина рускиня на Ким Чен Ун за да получи 1 кашон патрони за АК-47.

141

До.173

преди 2 седмици

Абе виждам,че ти си пияница дето ръси евтини лозунги.И кво пари за алкохол ли няма

140

Анонимен

преди 2 седмици

Вие сте като Хиро Онода, потърсете кой е и ще разберете защо.