448

Анонимен

преди 3 месеца

Милиони богати украински мъже напуснаха Украйна за да подкрепят Украинския футболен отбор на Европейскота по футбол!Футболистите играят за войниците, а ние подкрепяме футболистите и така подкрепяме нашите войници на фронта! Освен това, с отсъствието си намаляваме общият разход на електроенергия и вода и има повече за другите!Това е голяма жертва, но няма как все някой трябва да я таправи!

447

Анонимен

преди 3 месеца

До Реално!Реално ако я нямаше Русия, реално нямаше да я има и България. Тия които толкова мразят Русия да са българи не ми се вярва. Честит ви скорошен Курбан Байрям. Обаче запада и вас, турците също ви мразят. Английския десант при Дарданелите, Севърския мирен договор с който са искали да приключат с Турция...

446

Анонимен

преди 3 месеца

До Реално!Реално си фантазираш жалките пропагандни тези и обиди

445

L.

преди 3 месеца

Някои гледат на Путин през комедийния му профил от американската пропаганда. Техен проблем. Посланието е следното: Нали не сте се отказали да ви бием до последно?

444

В други новини

преди 3 месеца

Сенатор Линдзи Греам убеди Зеленски да намали възрастовата граница на кандидатите ентусиасти за фронта до 25 години а най-добре до 18! Ной каза: Понеже загиналите са само 39 000, знам, че е трудно да се подсигурят свободни места на фронтовата линия за всички пламенни украински патриоти, но не бива да дискриминираме младото поколение! Все пак в него е бъдещето на Украинската нация!

443

До Слава на Русия

преди 3 месеца

аха и затова ли продажните путинофили ревът как запада НЕ трябвало да позволява на Украйна да трепе рашистан със западни оръжия! Така ли печелите!? :))))))))))))))))

442

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто путлера квиччи за мир и ходи по страните от третия свят да подарява лимузини срещу ориз и копейките обърнаха палачинката веднага. Вече се оказа, че не им трябвало Украйна, за какво им била, много корумпирани били и щели да развалят реда. Ама те всъщност от самото начало не са искали нищо в Украйна и така нататък. Жалка гледка.Какво стана с Киев за 3 дни и още 3 до Берлин?

441

В други новини

преди 3 месеца

Украинските мъже се налага вече да ги пребият за да ги спрат да отидат на фронта! За едно място в армията се избиват 10 000 доброволци! Понеже загиналите са само 39 000, не се отварят свободни места на фронтовата линия за пламенните украински патриоти ентусиасти за фронта!

440

Не е така

преди 3 месеца

Русия има конкретни цели и интереси, които си преследва тихомълком. На Русия не са й нужни западните части на Украйна. Нека за тях да се грижи ЕС. Там няма нищо интересно.

439

Българин

преди 3 месеца

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.Освен простотии от рашка говняшка какво друго полезно за човечеството да очакваш

438

Реално!

преди 3 месеца

Украйна никога няма да приеме условията за мир на кремълските тирани, както и никой не може да спаси Русия от разпада й , който жужето предизвика. И това е защото времето на феодализма изтече...

437

В други новини

преди 3 месеца

Спрямо официални украински данни са загинали само 39 000 украински войници в тази трета година продължаваща война..

436

.

преди 3 месеца

фейк

435

До 451 от Берлин

преди 3 месеца

Те и другите украински дезертйори в Германия се бият понякога..толкова свободно време цял ден..толкова мъже..кво друго да правят?

434

До 448

преди 3 месеца

Мани бе ще вземеш да хванеш някоя болест от тая дето спи с тоя

433

Берлин

преди 3 месеца

Фен зоните на Европейското по футболВ Германия са тъпкани с украински мъже!- 2300 евро на месец ей така, биричка, футбол, без война! Много им е зле!! А който е луд ири беден да фоди на фронта да гине за Байдън!

432

До 449

преди 3 месеца

Ами не само играе а се бият футболистите по между си като не могат да победят щото едните са се помислии за велики пък другите са си мислили,че всички ще им пускат фандък щото са им длъжни за нещо

431

До 441

преди 3 месеца

Е да ,защото Донбас и Запорожието са част от Русия вече

430

Берлин

преди 3 месеца

Е сега на фен зоната в Берлин застотици украински дезертйори цял ден релакс, биричка и гледат мачовете от ЕвропейскатоПо футбол! Даже и Украинския отбор играе. кеф!А другите по бедни украинци ги трепят на фронта за интересите на САЩ!!

429

мафиот

преди 3 месеца

До АнонименАз викам да ме мобилизират при тази с която спиш,а пък ти ходи в украйна!