117

Анонимен

преди 2 седмици

бившият пионерски лагер край морето ли е, спомнете си сагата със сливенския митрополит, изхвърлиха всички, които пречат, там има имоти за 3 млрд. в Бургаска област са край морето, стават за голф игрища и луксозни вили.

116

обективен

преди 2 седмици

Спецов прехвърли фирмите си с над 1 500 000лв задължения на безимотен ром ,който не беше открит!Кой и защо накара измамника Спецов да скача на тези страхотни пичове от Възраждане?Страната ни се управлява от престъпници ,които рябва да висят по стълбовете на Цариградско.

115

Анонимен

преди 2 седмици

Обърнете внимание "Фирми, в които Михайлов участва, имат дългове към НАП за над 306 хил. лв.", т.е. дълговете не са на лично на Михайлов, а на фирми, в които той има дялове, а в съшото време се запорира имот, който той е придобил в качеството си на частно лице, отделен въпрос е, че въпросните 300 хиляди са вероятно текущи задължения, каквито имат всички по-големи фирми, явно някой е харесал тия 21 декара и си ги иска :)

114

ГНЕВЕН

преди 2 седмици

Величие ще помете цялата оядена и угоена политическа банда от разбойници.Въпрос на време е достойните българи да изметат ГЕП-СДС-ДПС-ПП-ДП и останалите.

113

Анонимен

преди 2 седмици

Кога започват протестите на Величие ?

112

Анонимен

преди 2 седмици

Държавният апарат(мафията)обслужващ най вече Доган и неговият лакей Лоестото,се активизираха на мига!

111

Руя

преди 2 седмици

Нещо много ги оплюват.Не са от досегашните мошеници.Страх ги е да не си загубят власта досегашните политикани.

110

Я па я..!

преди 2 седмици

До Анонимен 103 Шиши го провериха и отпадна от Магнитски. Магнита го пусна.

109

Ученика

преди 2 седмици

На другаря Слепцов му натиснаха бутона за да притиска другаря Михайличенко...Началника отгоре гледа...

108

Анонимен

преди 2 седмици

Ще ги плати от субсидията от народната пара

107

Да допълня...

преди 2 седмици

До Анонимен 86 И много добър съсед. Винаги поздравява.

106

А пък на нен

преди 2 седмици

На 29 декември ми се обадиха от НАП,че станала някаква грешка и трябва да доплатя 13,63лв.до 30 декември,защото приключвали годината.

105

Мда

преди 2 седмици

Пак изгря звездата на *пп/дб да водят протеститеТия имат егати кьсмета с -герб/дпсА вече ги бяхме отписали

104

Анонимен

преди 2 седмици

А какво стана със стотиците милиони, които Лукойл дължи?За кокошка няма прошка!И е лицемерно точно Спецов, който е продал фирма с дългове на бездомник, да седи на върха на НАП и да чете морал!

103

Анонимен

преди 2 седмици

Защо не проверят имотите на шиши и там всичо ли е законно?

102

Анонимен

преди 2 седмици

какъв град на мечтите ще строи? 6 блока по 25 етажа,без ПУП,без проект,без разрешение за строеж,а вече продавал апартаменти...пирамида,защо го пазите тоя измамник,че и в паррамента го вкарахте,кой е зад него,кой е чадъра?руснаците,президента,Герб,***,кой?

101

Пловдив

преди 2 седмици

Защо не правите новини и за останалите длъжници към НАП?Има доста политици с много по големи задължения,но предполагам ,че не е удобно да се говори за това.

100

Анонимен

преди 2 седмици

а на Цветан Василев не се сетихте да му запорирате акциите в сръбския му стъкларски завод в Парчин, та ги дари на Сръбската държава и сега си живурка там спокойно:)

99

aaccc

преди 2 седмици

Съвсем скоро историческия парк ще се окаже в несъстоятелност и ще фалира, защото липсват приходи.Тогава, случайно ама съвсем случайно(вие да не си помислите нещо друго)ще се появи един богат чичко руснак, който изкупувал исторически паркове и точно този много му харесвал и всички въпроси тогава ще отпаднат и всичко ще си дойде на мястото.

98

Счетоводител

преди 2 седмици

До Анонимен 87, когато инфлацията е по-висока от лихвата, това е обичайна практика, и последните 2 години бих казал дори и масова практика, и наказателната лихва е ОЛП + 10% т.е. 13 % а не 23 %, както е написано в статията