143

Козарче

преди 2 седмици

Затова от Козяк промениха конституцията ни - от демократична тя вече има тоталитарен характер - Главоч, Ти.квоч и Зеленьоч до последния българин и до последния украинец. Голяма радост носим на англосаксонците - славяните да се самоунищожат

142

Анонимен

преди 2 седмици

Навремето украинците гръмнаха Чернобил и навредиха на хиляди километри около тях. Как да защитим ядрената безопасност, като нищо не зависи от нас? Те си правят експерименти с ядрено гориво, което не е предназначено за тези реактори. Кой има силата да ги спре? Главчев говори колкото да се каже, че е барабар Главчев с мъжете.

141

Анонимен

преди 2 седмици

"Ами те на кАпейките от 3 поколения им намилат само за врагове и оръжия и как все другите ги лъгали." - Враговете се подчиняват със сила, най-вече диваща от по-добри оръжия. Потресаващо е, че само коепйките го наят. Нищо чудно, че набират популярност.

140

Анонимен

преди 2 седмици

За свет разбирам. И за Европа. Ама за Украйна... защо? Ако чуеш, че някой се е сбил с някакви гамени на 3 махали от вас, одиш ли, да се биеш и ти? НЕ РАЗБИРА СЕ :)

139

Анонимен

преди 2 седмици

Ами те на кАпейките от 3 поколения им намилат само за врагове и оръжия и как все другите ги лъгали. Кво да мислят за някакво забавление в Европа като европейско първенство по футбол и после олимпиада? Според мен на англичанчетата няма да им е толкова лесно срещу сърбите и по-скоро 2:1

138

Като

преди 2 седмици

Не искате да служите в българската армия, ще служите в чужда.

137

Анонимен

преди 2 седмици

тОЗИ ГЛАВУНяк на Тиквата не знае ли че Русия пази АЕЗ Запорожие от непрекъснатите атаки на Осссрайна и САЩ? АЕЦ ЗАпорожие е от 2 гдини в Руски ръце и добре, че е така. Интересно ако Русия е главната заплаха за ядреният мир Защо не атакува другите АЕЦ на оСАЩрайна /още 4/ а само тази, която е под неин контрол. САЩ и колонните и в Европа са най-голямата заплаха за Мира по Света!

136

Пловдив

преди 2 седмици

Ааааахахахаха

135

Анонимен

преди 2 седмици

Аве кАпейки, колхозниците превзеха ли Харков? Кво стана с глупостите на путинарко за мир с денацификацията и демилитаризация на урките дето колхозниците ви лъгаха в началото, че били цели на войната и вие ги подемахте като папагали?

134

анонимен келеш

преди 2 седмици

Англия-Сърбия 4-1!кАпейки стига с тези орУжия бе:):):)Седнете малко да гледате Европейски футбол мастър клас:):):)Вие сте все едно слушам Митко Медведев,Мара Захарова,Песков и Лавров:):):)Само орУжия са ви в празните кратуни:):):)

133

По Христо Ботев

преди 2 седмици

Рипна ми Главчев от радост | че в Швейцария ще иде | страшни хайдути да види | на русофобското сборище.

132

Анонимен

преди 2 седмици

На този кой му дава право да хейти България? Цял свят ни се подиграва.

131

До 126

преди 2 седмици

Пише се Уестингхаус! Не Лестингхаус! Да не си в руския Лес?! Руснаците си прибираха горивото, обаче се плащаше? Да си чел скоро да са си го прибрали??! Що се отнася до американското гориво: всеки вече иска да си го прибира, защото от него произвеждат боеприпаси! И тъй като съм завършил физика в СУ, малко по информиран съм от теб какво е вдрен синтез, разпад, как работи един ядрен реактор и какво гориво използва! Успех и късмет?

130

Анонимен

преди 2 седмици

Глава, Сърдития Либервурст Шолц тази сутрин си е обрал крушите от "конференцията", а ти, главо xyйова, банкета ли чакаш, курбанджийо?

129

Анонимен

преди 2 седмици

Защитникът Главчев седнал да мисли план как да защити ядрената безопасност на Украйна, Европа и света. Седял, мислил, седял мислил, мисли. По едно време се усетил, че само седи. Почесал се по главата и получил факс от прадядо му Главчо Главчев, който отдавна е в отвъдното. Бай Главчо му казал: "Търси Чък Норис! Само той може да ти помогне! Чък Норис е единствения, който може да вдигне ядрените реактори и да ги качи на Марс!"

128

Питанка

преди 2 седмици

Тоя центаджия успя ли да прибере нещо от тази диверсификация или още се надява?

127

Анонимен

преди 2 седмици

Явно е бил комсомолец този Главчев, личи си, че блика от акъл, едва го разбираш какво иска да каже :)))

126

Анонимен

преди 2 седмици

В конфликт между две страни, ако трета налага санкции, дарява пари и военна техника, то на дипломатически и военен език е равнозначно на ОБЯВЯВАНЕ на ВОЙНА, така че ФАЩ посредством лоста си за влияние - НАТО де юре и де факто вкарват европа във война с РФ,като целта е Т$В!Бягам на село а който иска нека ходи да брани евроатлантизъмЬ!!!

125

Копейкин

преди 2 седмици

Евроатлантика тиква така разпален ли беше, като подаряваше кученца и въртеше крана на турски потоб, бе Главчев?

124

ЛГБТ-ПП-ДЪВЪИБЪ ВГЗ

преди 2 седмици

От глупаво, по глупаво,най-глупаво...що е то?!