94

Фитьо

преди 2 седмици

Този дето пита за курс долар рубла - вчера е бил 89,31,което леко поскъпване на рублата от началото на месеца,когато е била 92 за долар,а на 22.02.2022 бе 90,така че особена промяна няма,не станаха и предсказанията за курс 1000 месец след войната и санкциите А на фронта украинците дето сънуват за 400 обкръжени във Волчанск,вместо това след въздушни удари са загубили 495 убити и са обкръжени,а за денонощие на целия фронт загубите им са над две хиляди и 70 единици бойна техника

93

82-ОМБР

преди 2 седмици

Втори ден руснаците укрепили се в агрегатния завод на Вовчанск са отрязани от основните руски сили. Евакуацията,както доставката на муниции,продоволствия и лекарства е невъзможна. Руските сили,укрепили се там се предават на групи. Слава на Украйна!

92

100 000 е квотата

преди 2 седмици

дадена от запада за изтребления на Украйна до края на годината.

91

заблеяло ми яренце

преди 2 седмици

тоя кога ще го пратят на отчет при бандерата та да мирне региона?

90

Ха ха

преди 2 седмици

Без Русия това е театър, а там Зеленски плува в свои води.

89

Анонимен

преди 2 седмици

Миризливия наркоман пак ще демагогства от луксозен курорт докато сънародниците му се опитват да избягат от Украйна за да не ги пратят на фронта.

88

Анонимен

преди 2 седмици

Зельо, като един наивник на средна възраст, се надявал да постигне справедлив(както той го иска) мир възможно най-бързо. И това без участието на Русия! Интересно, като как ще му се получи!?

87

Вовчанск-и

преди 2 седмици

откъде тия укро - лъжини? няма нищо за Вовчанск. А на Волчанск обаче - руснаците мелят урките на нискооборотна мелачка. Фейк новините от Уруина са димна завеса.

86

Ти

преди 2 седмици

До 99,Лъжеш...

85

Анонимен

преди 2 седмици

Рашка уверено отива на кино .

84

Анонимен

преди 2 седмици

Мир ще има когато седнеш на масата за преговори, а не на шведска маса в швейцарски курорт.

83

82-ОМБР

преди 2 седмици

Срещата е внушителна! 92 страни приемат участие в Срещата на върха в Швейцария, за мира в Украйна. От другата страна, руският диктатор може да се среща с Ким Чен Ун, Лукашенко, Си Дзинпин и някой африкански вожд.

82

Анонимен

преди 2 седмици

А всички извън политиката се надяват политиците харчещи парите им за Украйна, да се гърчат в адски мъки.

81

Анонимен

преди 2 седмици

При Вовчанск руснаците се предават при първа възможност сезала не стига да ги навързват не искат да воюват хората, да умират за нищо , никой не ги е нападал , нямат мотивация .

80

Пак

преди 2 седмици

Глупости

79

рублата ли?

преди 2 седмици

До Анонимен от 88 на 89 - направо катастрофа! ха ха ха!

78

Анонимен

преди 2 седмици

От парти на парти, от банкет на банкет, Зелено гурме пикант за капак, този му хареса този живот е как да се спре. Цялата планета се занимава със слипи-наркомански щенията

77

Анонимен

преди 2 седмици

"в началото на първата украинска мирна среща на върха, която се провежда в Швейцария без участието на Русия"---------------Не мирна конференция, а фарс. Ще изхарчат няколко милиона за луксозен швейцарски курорт за да си начешат езиците и нищо повече. Това трябва да е ясно на всички.

76

Анонимен

преди 2 седмици

напротив, зеленски се надява войната никога да не свърши, с края на войната идва и неговият край, поне трябва да се проведат избори, той дойде на власт с обещанието да спре войната в Донбас, не изпълни минските споразумения и ето докъде се стигна

75

Фитьо

преди 2 седмици

Събрали се държавите налагащи санкции и даващи оръжие на Украйна плюс още толкова,като Бразилия,Индия и ЮАР чета дори са пратили с по-нисък пост от министър.И какво ще се промени след поредните решения в полза на Украйна?НИЩО,дори РФ няма да изпрати представител на втората среща в Киев след като не е поканена на първата,което е достатъчно основание да не го стори отделно няма да иде за да слуша какво са решили тези без нея.И предложенията и ще стават все по-лоши за Украйна за руски мир.