14

Дядката

преди 3 месеца

Решението е да се бие дузпата на ЕС и поемане на курс заедно със Сърбия , Унгария и Турция към БРИКС!Но трябват смели български дейци , а не пудели и ***!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Това русофилчетата са ментално увредени, тупи като ***, но всичко знаят :)))

12

Анонимен

преди 3 месеца

А долара е мъртъв!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбия не е обявила срещу Русия и не е със санции от САЩ. Не е изненада че тситса и от двете.

10

Пфф

преди 3 месеца

Ако Европа е икономическо джудже, няма как да инвестира в държави извън ЕС. Това е все едно да кажеш, че един програмист на 30 хиляди лева чист месечен доход е работещ беден в България. В Сърбия не знам какво е инвестирано, но в частния бизнес заплатите са по 400 евро макс, и то ако им ги платят.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Ей тоя пръч редом с онова очилато червено keлеме Васил Велев,винаги нещо им пречи,ами вземайте си бизнесите и се изнасяйте към Сомалия,Еритрея или пък Афганистан и без това прогонихте милиони българи сега дойде и вашият ред да се махате!

8

пияница мистик

преди 3 месеца

Още от първото изречение ми стана ясен контекста на това което иска да каже този: Сърбия е добре, защото е с Мордор, а ние сме зле, защото сме с ЕС. Пълно е с такива пропутиноидни "бизнесмени". Чакайте да се оправим с такова мислене за работодателите. Ама иначе казва, че чакат пари да им дава пропадналия и лош Европейски съюз и иска (в последното изречение) човешки ресурс. Заплати яки трябват, не като сега Ами не става с тази шизофрения и разкрачване между Мордор и ЕС бе, шефе, разбери го

7

КНДР произвежда

преди 3 месеца

1 000 000 едрокалибрени снаряда годишно, ЕС - 300 000.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя голем мечтател да намалеела цената на енергоносителите. Как бе спец, като твоите партньори взривих северен поток за да може жените да се дигнат. Толкова *** народ излиза да блещи простотии по талавизора.

5

ахахаха

преди 3 месеца

егааси жужето на което БВП е колкото на китай и сащ по номинални стойности, стига с платени анти европейски простотий

4

Британски учЕн

преди 3 месеца

Няма как да е иначе, 85% от бизнеса в България се ръководи от мутpи и престъпници, цените на стоки и услуги се надуват като за последно а качеството стръмно върви надолу. Почивка дори в Испания вече излиза по евтино отколкото в България.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Уникален ТЪ ПУНГЕР.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Еее тоя много лъже, бива ли така. Какви инвестиции в Сърбия има точно ?

1

Анонимен

преди 3 месеца

Европа не е икономическо джудже, само едно *** умно русофилче може да твърди такова нещо :)))