210

Анонимен

преди 3 седмици

Лъжете нагло че ни чувате, простокирчовците сте самовлюбени и няма как да изпитате вина, дори точно обратно 3 дни сте ни псували защо не гласуваме за вас!

209

...

преди 3 седмици

Аве Кире, не разбра ли ,че политиката не е за теб, ходи в Канада и повече не се връщай в България.

208

Резидент разединител

преди 3 седмици

Надявам се ДБ да ви остави и да се видите тогава колко процента ще вземете резидентски Бо......ци. Каквото докопахте всичко опоскахте и нищо не направихте. По-зле сте и от ИТН. Смешници. Хора без морал(парапета) и без каквото и да е усещане за съпричастност към другите. Гледате само себе си. И като имате избиратели не сте там само за тях, а за всички. Заради вас възраждане и величие и още знайни и незнайни руски проксита се появиха на хоризонта и резидента на Русия има втори мандат.

207

Анонимен

преди 3 седмици

Вместо да се засрами той се ежи като таралеж. Къде е този реванш, бе мошеник? Кой ще биеш пак? Можеш да си биеш само министрите и да заплашваш семействата им. Александър Йоловски още ходи с охрана, а и детето му е с охрана заради теб, бе побойник! Това да не ти е бащиния? Хората ясно ти казаха, че не ти вярват. Над 260000 човека се оттеглиха от сектата ти. Реванш се иска когато предишния път си паднал. Вече два пъти губите изборите. Вчера Караколев го биха твоите гардове в село Гела. Мошеник!

206

Киро ясното

преди 3 седмици

Ясна, ясна, колко да е ясна тая опозиция?! За спасяването на редник Лорер и Тафров не бяхте ли ясни с номерата на листата? А каква стана тя?

205

Анонимен

преди 3 седмици

А една зглобчица да спретнете с тиквуня, та пак да се борите заедно с корупцията, хахахаха.

204

Анонимен

преди 3 седмици

Петков ще загази в кауша,ако Борисов тръгне да се реваншира!

203

Негър Скиор

преди 3 седмици

........Кире!!?! Всичко свърши. Русия Умре......П.С. Защо не даде Тиквата на Прокурора бе "мальчик"!?! Какво си бъркахте по Гащите!?

202

Анонимен

преди 3 седмици

Шмекерчето беше с "ясна позиция" и преди предишните избори. Тогава много нагло и натъртено обходи телевизиите и радиата, за да повтори сто пъти, че "нямало да се коалират с ГЕРБ и ДПС и щели да са единствения и най-силен техен противник", а после се сглобиха с тях - кой в скута на Дебелян Змеевски, кой с тиквата.

201

Койчо

преди 3 седмици

Какъв реванш бе Кире? На фалшивите подписи и лужливи документи? На кела и кученцето с пачките? На ъгъла на парапета? Така ли ще се борите с корупцията? Айде у лево. Нема балами.

200

.

преди 3 седмици

и на кого и на какво по-точно ще си опозиция ?!?!?! Вие сте нагли лъжци и брутални крадци , вие не просто нагазихте , не просто затънахте , вие се удавихте в корупция , вие потопихте държавата в дългове , вие катастрофирахте енергетиката , вие повредихте конституцията , вие съсипахте всичко , до което се докоснахте.....вие сте ШАРЛАТАНИЯТА !!! И какво , сега заявяваш че ще пречиш да поправят нанесените от вас щети.....НЕГОДНИК !!

199

Анонимен

преди 3 седмици

Абе клакьорки що по времето на ББ частниците масово осигуряваха на 300 лв и никой не им правеше нищо ? Сега на 300 ли осигуряват ?

198

Анонимен

преди 3 седмици

Киро Кеша е като бръмбар кацнал на трънка и започнал да дрънка.Какъв реванш, бе аламколоууу, това да не ти е боксов мач?Боку ги пусна на ските като им даде цялата власт без да са спечелили изборите.Всички видяха колко са лакоми и алчни. Бяха се договорили за ротация след 9 месеца, но се изметнаха като чамови дъски и поискаха още 9 месеца да управляват без да са спечелили изборите.Няма такова нагло животно като ПеПе.Те са като конски мухи, но с жило.Къде са 9 милиарда, които изчезнаха за 9 дни?

197

Анонимен

преди 3 седмици

няма ли оставка за тебе бе измамнико

196

Анонимен

преди 3 седмици

Сърдит Кирчо празна му торбата.

195

преди година

преди 3 седмици

Къде ли съм го чувал това........ааа, "няма да участваме в правителство с ГЕРБ".....хи хи хи

194

анонимен

преди 3 седмици

Прасето се угоява с тикви до Коледа ще имаме угоен шо па р няма да е гладен народа приберете се назавет докато прасето се нахрании после ще повикате касапина

193

Анонимен

преди 3 седмици

"Как може да има хора, които могат да вярват на такъв явен лъжец " Бабичките гласуват за него.

192

Анонимен

преди 3 седмици

НЯМА ПО - ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ОТ ТОВА ДА СПЕЧЕЛИШ ИЗБОРИТЕ И ДА РЕВЕШ КАТО ЗАГУБИЛ. ТОВА Е ПАТЕНТ НА НАГЛАТА БАНКЯНСКА МУТРА. ЩЕ ГЛЕДАМ С ИНТЕРЕС КАК ГНИЛАТА ТИКВА ЩЕ СЕ ПЕЧЕ В СВИНСКИ ДЕПЕСАРСКИ СОС.

191

я

преди 3 седмици

На Кирчо само за физиономия трябва да му дадат поне три години ефективна присъда. Мошеник лъжец. Как може да има хора, които могат да вярват на такъв явен лъжец.