94

Дядо Йоцо

преди 3 седмици

Всичко знаете ей, и то всичко разбирате. До ушите сте в л.a. й.нaта но една уста сте овторили, еша си нямате. Хак ви е и Бойко и мафията дето с години в клатурка. Много сте добри като седнете на мас или грабнете клавиатурата.

93

Степан Бандера

преди 3 седмици

до Малко за политика - абе ти още ли не си разбрал, че ВСУ е основно още с руския образец артилерия - 122 и 152 мм, за които нашите заводи само им произвеждат и доставят достатъчно боеприпаси, които да изсипват по главите на рашистите. Смятай, че поне 40% от убитите рашисти всеки ден са с нещо произведено в БГ.

92

Анонимен

преди 3 седмици

Много ми хареса вчерашна карикатура,на която руска мечка е уловена за муцуната в жълто-син капан,а ухилена китайска панда доволно потрива лапи зад нея..

91

юлиян

преди 3 седмици

А Байдън казва съвсем друго;''Путин няма да се спре в Украйна,Европа е застрашена''.На кого да вярваш?

90

Анонимен

преди 3 седмици

Русия е единствената държава в света,която след смъртта на президента си,ще получи от останалите страни не съболезнования ,а поздравления!

89

Тео

преди 3 седмици

Тази война е параван. Ще си заминат един милион от двете страни, 3-4 ще бъда ранени, 20 милиона изселени и за какво? За да може западните политици да се оправдаят за неумолимия ход на Историята. Погледнете цялата картинка - Китай правят агрегати и машини на равно с със запада. Още са малко недодялани на външен вид, но функционалността, качеството, ЦЕНАТА ... о-хо!Това са милиард и половина работна сила. Какво им противопоставяме? В Германия - 11 стачки на година на железниците!

88

Лавров

преди 3 седмици

Така е вярно е....

87

Пак ала-бала

преди 3 седмици

Времето работи за Русия. Целта на Запада е да предизвика припряност в прецизно премерените руски действия.

86

Кеша

преди 3 седмици

Украински военнопленници съобщават, че на мобилизираните военнослужещи от Въоръжените сили на Украйна са престанали да се издават уоки-токита, а само на командирите на части. Защото щом новият войник приеме радиото, веднага започва да звъни на частота Волга за да се предаде.

85

Точно обратното

преди 3 седмици

До Анонимен 89: САЩ са тези които трупат дългове към Китай. Отрицателното търговско салдо на САЩ към Китай за миналата година е 100 милиарда долара, докато Русия не трупа дългове към Кирай - стокообменът им е балансиран и е към 240 милиарда долара.

84

абе

преди 3 седмици

то още от началото бяха тия приказки от 1001 нощ! тези англо драскачи имат ли понятие че русия още не е почнала войната както трябва? малко изтощение ли е че в украйна вече население няма?

83

Анонимен

преди 3 седмици

Искам да подскажа на автора, че парите не воюват, воюват хората. Какво стана като държави с БВП по-голям 20 пъти от руския не можаха да помогнат на укрите? Ако парите решаваха всичко, Римската империя щеше да е още жива. Доказателството е пред очите на всички, Русия е изхарчила за войната около 10 пъти по-малко от НАТО, а не виждам да са победени.

82

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 89 Няма дда ги вземе САЩ за твой ужас.

81

Сми си го признават

преди 3 седмици

Американските запаси от боеприпаси бяха изчерпани през последните месеци на фона на конфликти в Украйна и Израел; САЩ не могат да произвеждат артилерийски снаряди с достатъчно количество, за да противодействат на Русия, въпреки факта, че мобилизацията на военно-промишления комплекс в САЩ е сравнима по мащаб с периода на Втората световна война, съобщава Bloomberg.Сега САЩ харчат повече от пет милиарда долара за реконструкция на остарели фабрики, за да произвеждат 100 хиляди снаряда месечно.

80

Анонимен

преди 3 седмици

Така е в живота. Натрупаш пари и си мислиш че си цар но живота веднага ти праща някой който ти взема парите. Русия натрупа пари Китай ще ги вземе

79

Фък дъ ЕУ

преди 3 седмици

До Анонимен Викаш само харварски ментета и сапунени академици по-добре а?

78

Факт

преди 3 седмици

Да ама НЕ....

77

Малко за политика

преди 3 седмици

Изчерпват се силите не на руската, а на украинската армия. Води се война на изтощение, която Русия ще спечели. Западът доставя техника, но се оказва, че не може да осигури даже снаряди за украинската армия. ЕС обещаваше до март да достави един милион снаряди, а достави само половината. За сравнение Русия през миналата година е произвела 3.5 милиона снаряда. А в Киев вече ловят хора по улицата за да ги изпратят на фронта.

76

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 82, Да нямаш предвид Мексико, Хаити, Ирак, България, Япония как благоденстваме? И Германия е тръгнала към това благоденствие.

75

Анонимен

преди 3 седмици

България.... Единственото място в Европа с голям процент дефектни Путинопоклонници.... Няма российская колония при която хората да живеят добре... Няма колония на САЩ , при която хората да не благоденстват.... Казах.... Амин....