155

Атом сега

преди 3 седмици

Козлодуй ще бъде паметник на човешкото безумие.

154

Анонимен

преди 3 седмици

Само КГБ ще има - ще продължават да преследват хората..да нтернират и избиват собствения си народ...да командироват саботьори,убийци,отровители -да създават и подържат конфликти,с военни и терористичти дейности - а бре ще продължават да се борят за Нобеловата награда за Мир с всякакви школи обучения и дейности все за "хуманитарини и културни изяви" не само по Европа а и света - те за тва са школите на КГБ и производни..като подполковник Вова друг С а трап няма- кремълски бащица- от комуналка

153

Анонимен

преди 3 седмици

До Фют 199. Е кво си постигнал бе не си изтрепал комунистите и да тръгнем нагоре...

152

Притча

преди 3 седмици

Така е изчезнала и атлантида . И камък вурху камък няма. Тогава атлантиците решиха да струпсат мбнонго по големи камъни и създадоха пирамидите. Пирамидите създадоха фараоните. Фараоните създадоха мутрите. Мутрите създадоха политици . Те пък избиратели.

151

Фют

преди 3 седмици

До 195. Ти за моите мечти не мисли. Аз съм ги постигнал. Мисли за собственото си жалко съществуване :)))))

150

Анонимен

преди 3 седмици

До Фют 197. Ти и смислено съждение е някакъв виц.

149

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е нисък и оттам му избиват комплексите. Като малък е ял шамарите по коридорите в очилище

148

Анонимен

преди 3 седмици

До Фют оригинал 187. По цели дни и нощи ривете "трябва това или трябва онова" и после вече чакате някой да ви осъществи мечтите, а вие да гледате от диванчето. еми няма как да стане. Ще си останете само с мечтите щом не искате да си мръднете пръстчето самички и да свършите работата. Изглеждате много комично.

147

До Фют

преди 3 седмици

Добре че не лаеш че какъв купон беше бе тpaH3истор рaзч ekнат...

146

Додик

преди 3 седмици

Съгласен с теб,напълно мой фюрер...но защо не ми позволи да те целуна....сърцето ми плаче...

145

Анонимен

преди 3 седмици

До Фют оригинал. Мчи въри ги трепи че да тръгнем нагоре не знам какво се туткаш още...

144

Фют

преди 3 седмици

До 187. Явно скоро не си усещал краставицата и затова виеш на умряло. Направи си една чи ки я и мирясвай. Аре чао, щото имам по-приятти занимания от тези, да ограмотявам пеперунгели :))))))))))

143

Анонимен

преди 3 седмици

Ако не сте гледали Евровизия и други подобни песенни конкурси и техните "победители" да кажете, че не е прав. Но е прав.

142

Анонимен

преди 3 седмици

До Хахо 186. Щом си рекъл...

141

Хахо

преди 3 седмици

Е то руснаците нямат никаква култура.При тях не е и идвала.

140

Нощков денков

преди 3 седмици

Оцеляването на паметниците има вероятностен характер във времето е функция от коефециента на тяхната аеродинамика и ориентация спрямо розата на ветровете. Затова моят екип предложи на скулпторите . Паметниците да са приклекнали като скиори. Едните на запад . Другите на изток.

139

Фют оригинал

преди 3 седмици

Когато чебурашка не може да те опровергае с факти, напада като улично псе. Затова сме на този хал в България. Докато всички червени *** не бъдат изтрепани, няма да тръгнем нагоре. Аъде, цъкайте минусчета, малко ви остана:))))))))))

138

Анонимен

преди 3 седмици

До 174. Я кажи каква култура по-конкретно е получила ?

137

пияница мистик

преди 3 седмици

Фют това е моя реплика бе гей

136

Фют

преди 3 седмици

Когато европейската култура се е създавала от траките, елините, римляните, московията е била едно блато. Европейските държави са преминали през много трансформации и катаклизми, но все още са тук. А московията скоро отново ще бъде едно блато. Културата на народите се гради със знания и развитие, не с войни. И ако путаранката си мисли, че ще съсипе тези хилядолетни култури, наистина е изтрещял. И...чебурашките да не ми цъкат минусчета, а да вземат да се ограмотят, щото ще ядат бой по канчетата.