109

Анонимен

преди 4 седмици

Време е Франция да поеме своя исторически дълг към Европа и да спре татаро монголските орди от Азия.

108

жив е още проси

преди 4 седмици

прилъстен и изоставен -артисчето го чака съдбата на Садам и не от руснацита ,а от собственият му народ ,колкото и да е останал +

107

Анонимен

преди 4 седмици

Догодина Ф -35ки и бой по блатните!!!

106

Анонимен

преди 4 седмици

Украйна никога няма да бъде член на НАТО.

105

курвата Украйна

преди 4 седмици

Вместо да се обединят срещу агресора, те избягаха, вместо жените да работят на нощни смени в стоманолеярните да произвеждат снаряди както рускините през Великата отечествена, да отидат медицински сестри на фронта да спасяват ранените под грохота на снарядите, те укрокypвичките избягаха да забременяват от французи, белгийци, немци за да могат да останат в западна Европа, вече много са родили деца от местните. А мъжете се дегизират като жени за да избягат от Украйна.

104

6

преди 4 седмици

А ние се надяваме скоро да те приберат в психото или при...Дядо Господ!

103

Ас се надявам

преди 4 седмици

Да видя Зеленски яхти в атлантическо дъно потопени.

102

Анонимен

преди 4 седмици

Много raднu са руснаците - вместо сами да отгърмят голямото Зелено вонило, оставят евпопейците сами да свършат тази *** работа, защото иначе ще ги вкара във война.Иначе дотук свърши отлична работа за Русия - подари й 20% от територията си и отказа всеки украинец да служи в армията, освен по принуда.

101

Бай Кор

преди 4 седмици

Президентът на Украйна е председателстващия Рада-та.Не си ти г-н Зеленски.И точно, как спасяваш Европа, след като се опитваш да ни набуташ във войната, която ти създаде?Вместо да се кротнеш и да изпълниш Минските споразумения, то там е и подписа на този до теб, ти реши да водиш война.Е каквото повикало, такова отговорило.Ама понеже се поведе по акъла на онова бостанско плашило, да повоювате.Само да те питам, знаеш ли какво пише на Цар-бомба?Казвам ти : "После меня, тишина".Само вятър....

100

Анонимен

преди 4 седмици

Две килимни бомбардировки над Киев и Лвов и укронацистите ще се поcepaт. Ще се влачат по корем пред Путин и Русия и ще молят за милост.

99

Споко

преди 4 седмици

Споко, Крим вече не е важен, стига сте питали за Крим, ми че то Крим не е важен, ми че то за какво да го връщат като не е важен, ми че то има ли смисъл като не е важен.

98

Анонимен

преди 4 седмици

До 103, ей ако те намеря ще ти се приплаче, ей нещaстник! Дано yмреш и си заровиш рода! И коя е най-силната армия бе от*репко - украинската ли? Защото срещу НАТО-вска армия още не сте се изправили, а ако се изправите с Расиа ре свършено!

97

Анонимен

преди 4 седмици

Френски самолети кацат ли в задният двор на жена ти?

96

Анонимен

преди 4 седмици

Русия може да приключи с Украйна буквално за няколко часа. В момента тази фашистка държава съществува само благодарение на милостта и благородството на Русия.

95

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен "Че то Крим загуби значението си на военна база! Виж, за туризъм е много хубав!" Ми че то Крим, не е важен, не е важен. Ми че то Бахмут не е важен, ми че то Бахмут не е важе, ми че то Авдеевка не е важна, ми че то Авдеевка не е важна ...

94

Анонимен

преди 4 седмици

До 103, какво е направила за смях, Расиа СТАНА ЗА СМЯХ бе бо*кл*уко! Не можа да се справи с една много по-малка и слаба държава! ХАХАХХАХА! РУСИЯ ПУКНА!!!

93

Анонимен

преди 4 седмици

До 98, Расиа е мъртва разпорентия! Всеки я подмята както си иска

92

Анонимен

преди 4 седмици

Русия показа и доказа, че целия план в руските украйнини е стар, добре замислен от сащ, добре пласиран в европските пишман политици и добре реализиран. От френския некрофил или немския пдеал нищо не зависи! Кой взриви северен поток ?!? Кой продава газ на "умните еврогейци" ? Кой продава БТР-и на българите и сума ти друга стара техника на европейците - американците разбира се!

91

Анонимен

преди 4 седмици

Русия като регионална сила според един *** планктон направи за смях цялото НАТО, ЕС, сащ и целия колективен Запад и смачка най боеспособната армия в света.Представете си ако беше световна сила какво щеше да направи ?

90

Анонимен

преди 4 седмици

До 100, най-много да ти изгори Расиата! Готови сме да я направим на въглен!