281

Чичко Паричко

преди 3 седмици

Мечтатели! Освен ако не става въпрос за руски рубли.

280

Анонимен

преди 3 седмици

До =Скръндза, ама за майбах имаш нали?

279

Работодател

преди 3 седмици

Ами като заплатата ви се разминава с желанията, напуснете бе, защо стоите и работите на ниски заплати които не ви удовлетворяват, махайте се, подайте заявление за напускане, кой ви кара насила да работите на ниски заплати, а шефа да се вози на джипка?

278

Руси

преди 3 седмици

За стартова заплата става ,на 4 дневна работна седмица нали? Искам три почивни в седмицата и 45 отпуска на година,платена !

277

Анонимен

преди 3 седмици

Между другото и думата пара.зити са цензурирали. Нея използвах преди малко.

276

до Маг Минчо

преди 3 седмици

човек, провокация е тази статия, спокойно, не се връзвай.

275

дано

преди 3 седмици

Петър Бойчев да е взел поне 1000 лева, за да направи реклама в днеса на тези поредни ***.

274

Маг Минчо

преди 3 седмици

Онзи ден публикуваха средната заплата в 3-тата световна икономика - японската! Интересно как нашите младежи са пожелали точно такава ,каквато вземат японските работещи - 2200 $???

273

Нурофена !

преди 3 седмици

Мдддаааа белото поскъпна и няма кинти,та така за заплатите ! ХОХОХОХО

272

Анонимен

преди 3 седмици

стартова чисто 4300 и след една година започва мрънкане до небесата, че са малки, т.е. на втората година искаме поне 7000, което е депутатската заплата от тази година. Нагли, неграмотни, киселеещи за всичко, но за сметка на това компетентни по всички въпроси. Не могат да свършат работа за 2 лева без да омажат всичко и после някой да ги забърсва.

271

Аз

преди 3 седмици

До =. Напълно сте прав, но едва ли някой заплатаджия ще разбере и проумее колко е трудно и колко усилия са нужни, за да създадеш работеща фирма и работни места. Идват на готово и викат "Дай", само защото да дошли. Ама се плаща за свършена работа и изкарани пари. На никой не си му притрябвал да пушиш цигари и да пиеш кафета в офиса, затова не се плаща. Затова и взимате по 1200 лв. Като започнете да изкарвате на фирмата добри печалби, тогава ще има и добри заплати. До тогава просто няма от къде.

270

Анонимен

преди 3 седмици

аз пък си мисля, че абв всъщност е Ели

269

Анонимен

преди 3 седмици

До Абв, фактът, че завъртам буквите не основание да се нарече "неграмотност". Явно и вие имате нужда да се върнете в трети клас. Мизерното ви отношение към хората си личи от един ваш коментар. Колко ли сте нещастни? Въпросът е реторичен. Зная, че много. И да, оправете вашата неграмотност преди да правите забележки :) Хайде, хубав уикенд и намали злобата :)

268

асддае

преди 3 седмици

"Този Дейвид има над 50 правописни грешки в четири реда текст." - Човек, това е провокатор, не осъзахте ли някои хора, че само ви карат да се вълнувате да давате повече коментари на поредната агенция.

267

Анонимен

преди 3 седмици

Много съм се чудил, защо за толкова години не видях протести на пенсионери заради мизерните пенсии? Явно са доволни от положението си. Или нямат време от обикаляне по цял ден да намерят най-ниската цена на киселото мляко?

266

Анонимен

преди 3 седмици

Дъртите небинари пощръкляха лмао. Ходете си коментирайте Путина дето го обичате толкова много, не се занимавайте с младите. Те са много по-кадърни от вас.

265

Путин ги плаща

преди 3 седмици

Младите направо да отиват.

264

=

преди 3 седмици

Този Дейвид има над 50 правописни грешки в четири реда текст. И бавноразвиващия субект си мечтае за 10 к заплата, може но в рубли

263

Анонимен

преди 3 седмици

Малко са дори, спрямо цените говоря това е някъде 2к чисти преди спекулата или т.нар. инфлация. Като правихте спекулата ви беше гот нали, сега ще си платите.

262

=

преди 3 седмици

Имам от 30 г. малка фирма в Пловдив. Минах през какви ли не фалити и кризи в скъпата ни родина и оцелях. Но да давам 4300 на месец и то на новобранци които не знаят на къде да се обърнат,няма как да стане. Това означава,че този човек трябва да изработва по 10000 на месец. Пловдив има силна индустрия,но няма такива заплати. Да вървят да стават наркопласьори, там може би даван такива заплати