20

Анонимен

преди 3 седмици

до 25, такива ли са монголоидите - руси, със сини очи?

19

Нормалния свят

преди 3 седмици

днес беше на Нормандия....а късия таксиджия в бункера.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Русия винаги е уважавала Сърбия. За нас вече не знам.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Айде лягай в гроба бе дърт пpъдльо, на пръст мирише щял да подобрява на мaйка си сливaтa! Можеш да подобриш единствено почвата, като час по-скоро легнеш в нея

16

Китайска провинция

преди 3 седмици

щяла нещо си някъде да оправя. Вова, какво става с финансовите резерви на пропадналата ти държавица, които чудно изгарят в украинската месомелачка заедно с руската работна ръка? Как сте с полека разпадащото се оборудване за добив на нефт и газ, като ги няма нито западните специалисти, нито доставките на резервни части? Още какво обеща на чичко Си, за да те крепи с боклучави китайски модули за боклучавите руски оръжия? Някой ден ще ти направят паметник с шутовска шапчица на тиквата. Със звънчета.

15

Шефрет

преди 3 седмици

Айде скоро руснаците да правят учебни стрелби на Корен ,че НАТОвците ги видяхме кво и колко могат)

14

възродителния

преди 3 седмици

беше малко за някои типажи

13

Шефрет до 9

преди 3 седмици

Това и имам в предвид ,че най заклетите комсомолци ,доносници и партийни секретари ,станаха първи демократи. Ако ,обаче палачинката се обърне ,същите ще изкарат пат от шкафа партийните книжки) Това е характерно за нашият "елит" )

12

Анонимен

преди 3 седмици

който е минавал през Босна е могъл да сравни сръбската част с останалата част на страната

11

Анонимен

преди 3 седмици

Колкото помогнаха и на армения, а уж имаха споразумение

10

Айде нема нужда

преди 3 седмици

Нали дюдюка до края на май щеше да излиза от федерацията? Какво стана? Поредните сръбско шовинистични простотии. Нищо няма да могат да направят в Босна, колкото и на тези двамата да им се иска война. Путин да гледа неговата си държава и задният си двор, че средна Азия ги задмина по стандарт и са съюзник с Китай, защото видя, че тези нямат развитие от кубилай до ден дневен в главите.

9

Ко

преди 3 седмици

Айде време беше. Повръща ни се от джендария и евроатлантизъм. Не искам фуражнибанани, искам заводи и здравеопазване. Тия дето ревяхте за банани, знаете къде да си ги..... За това да си белите бананите ви взеха заводите и бъдещото. Децата ви са наркомани и хазартно зависими и ги убиват на пътя.

8

Ха ха ха

преди 3 седмици

До Шефрет. Че те от комсомола са тръгнали. Тагаренко е учил в Москва. В Русия ходеха да учат само активните комунистически дейци. Пасито също е от тях. Сега се пишат на големи демократи. Продажник ли си, продажник си оставаш.

7

1 помашки мелез

преди 3 седмици

от маалъта сме с бате пу т кин

6

Зозо

преди 3 седмици

Психото има спешна нужда от нов конфликт след като израелците разгромиха Хамас. Ще мъчи пак да запали Балканите - Босна. Чрез сръбските си слуги разбира се.

5

Ze nigmar

преди 3 седмици

Отр*пките служат на силните на деня, а не по друг начин...:)))

4

Дарк

преди 3 седмици

Върви ли руският наступ към Вовчанск?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Когато евреите избиват малцинствата е демокрация и справедливост, а когато сърбите и руснаците избиват малцинствата е диктатура и комунизъм. Така пише в Дейтънското споразумение.

2

Dodo

преди 3 седмици

По-добре да си гледа неговата ситуация. Балканите все някой ги Оправя. Затова са на този хал.

1

Шефрет

преди 3 седмици

Ами крайно време е да я подобри. Да видим Тея уаячни елементи тука като Тагаренко,Минджев,Пасито,Плевняка дали после няма пак да се запишат в Комсомола))