632

Анонимен

преди 4 седмици

Американското посолство ви го казва рая, стягайте се да дадете крвънина за евроатлантическите ценнонсти. Нямя да ви се размине

631

Роза

преди 4 седмици

Смятам,че половината от тези хора не са казали истината!На думи всеки е патриот и храбрец,но на дела -не е!

630

В Гугъл катопуснеш

преди 4 седмици

Центъра за изследване на демокрацията ЦИД и първия резултат е страницата на Посолството на САЩ в София ..

629

Анонимен

преди 4 седмици

Когато беше посланик г-жа Херо Мустафа, приятелството на българския и американски народ крепнеше. После на власт дойдоха демократите и някой тикна на Байдън да ни посочи Кирето за спасител. И Кирето напълно орезили себе си и препоръчалите ни го. а намесата е факт, защото кирето е директно спуснат, но некомпетентен. излага ги.

628

Само копейките няма

преди 4 седмици

да отидат. Те не биха си дали живота за тази презряна територия България, възхваляват тяхната родина Мадър Раша, но в същото време искат да карат БМВ и Мерцедес, да ползват айфон и да почиват във Франция, Испания и Италия.

627

Анонимен

преди 4 седмици

И КАК ЩЕ НИ НАПАДНЕ РУСИЯ, КАТО НЯКОЛКО УКРАИНСКИ НАЦИСТА ДЕБАРКИРАТ НАДРУСАНИ С КРАДЕНИ РУСКИ УНИФОРМИ ПРИ кАВАРНА ЛИ? ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДИВЕРСИОННО-РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ГРУПИ НА ЗЕЛЕНСКИЯ ДИКТАТОР ЛИ? ЛОШОТО Е АКО ПОПАДНАТ НА ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, КАКТО ФРЕНСКИТЕ КОМАНДОСИ В ПЛЕВЕНСКО. ХЕМ ЩЕ ИЗЯДАТ БОЯ, ХЕМ ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СА УКРОДИВЕРСАНТИ.

626

Българин

преди 4 седмици

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ СОФИЙСКО РОБСТВО!

625

Това си е

преди 4 седмици

Чиста матипулация на общественото мнение чрез платен Чужд Агент- Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД),

624

Ивелин Михайлов

преди 4 седмици

До 666 аз отдавна правя много повече неща и готвя Варненска народна република и трупам оръжие и обучавам частна армия

623

цитат

преди 4 седмици

По-голяма част от българското население смята, че чужда намеса в изборите за Европейски парламент и в националните избори на 9 юни може да дойде от правителството на САЩ. На второ място се посочва Европейската комисия. Много по-малко българи смятат, че подобна намеса може да дойде от Русия или от Турция.ЗАЩО СКРИХТЕ ТАЗИ ЧАСТ ОТ НОВИНАТА О ЧЕСТНИ МЕДИИ НА ЕВРОАТЛАНТИЗМААА И ЦЕНТИЗМА ЗА ТРОЛОВЕТЕЕ

622

Уточнение е нужно

преди 4 седмици

Дайте подробни данни от проучването. Иначе, този резултат е манипулативен. Колко процента от българите сме готови да се бием за родината ако ни нападне Сърбия, РС Македония, Гърция или Турция? И колко процента сме готови да се бием ако ни нападне Руската Федерация? Защото всъщност това е въпросът.

621

Допитването е извърш

преди 4 седмици

От НПО - Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД), финансирано от САЩ, тоест Чужд агент!НПОто пропагира интересите на САЩ в България!

620

Анонимен

преди 4 седмици

Защо цензурирате наечните достижения на Центъра за изследване на демокрацията и това кой се намесва според народа в честността и демократичността на изборите ни?!?!?!?!?!?!?! Вече всичко е под ножа на цензурата, даже и ортаците наборсовия спекулант Сороз.

619

Анонимен

преди 4 седмици

Ама дайте всички изводи от изследването, например кои се намесват в изборите в България и лековатото обяснение с конспиративните теории.

618

Анонимен

преди 4 седмици

БЪЛГАРСКИ НПО ИМА ЛИ В САЩ НА РАВНОПРАВНА ОСНОВА ДА ВИДИМ КАК ТАКА СЕ СЪДЯТ БИВШ ПРЕЗИДЕНТ И СИН НА НАСТОЯЩ ПРЕЗИДЕНТ. ТО НАЙ-ЛОШО ЧОВЕК ТАМ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ...ЩО НЕ ПИСАХТЕ ЧЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ВЯРВАТ ЧЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ СЕ НАМЕСВА В ИЗБОРИТЕ НИ

617

Анонимен

преди 4 седмици

Общо 48% от българите определят като голям проблем опитите на чужди сили да повлияят на изборите за Европейски парламент,>>>>Че то само 25% от българите изобщо гласуват на тея избори за Европейски парламент!!

616

Според същото НПО

преди 4 седмици

Което е направило проучването, ППДБ ще спечели изборите с 58% ;))

615

Анонимен

преди 4 седмици

Почнаха се навивките! По-голяма глупост отдавна не сме виждали: ще ни нападат и 58% ще отидат на фронта!!!!!! Тези "изследователи" не са със всичкия си! Никой няма да се бие, защото никой не ни напада. А за Украйна не си струва и капка българска кръв да се пролее! Да се бият тези, които разпалиха тази война и спечелиха милиарди от нея!

614

Хаха според проучван

преди 4 седмици

Според проучването близо 70% (69,9%) от анкетираните българи споделят конспиративно мислене, 48,8% показват релативизъм на фактите, а 36,9% дезинформационни и конспиративни схващания.

613

Изпълнител

преди 4 седмици

На проучването е НПО, което трябва да се регистрира като Чужд агент, ако България имаше закон за чежди агенти като САЩ!!