59

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31 - 117-ми братовчед по майчина линия и 87-ми по бащина.

58

до Христо Христов

преди 1 месец

те и всички бг турци са с антибългарско самосъзнание, ама там няма проблем. Мразят бг, аз имам 3 колеги турци в държавната администрация, винаги са против българия и против бг отборите, сега са против Гришо, но винаги за Турция си дават гъзззза и путкитттте , защото са путттттки, едно време мълчаха кат им сменяха имената. Ей от лицемер и безродддддник по-лошо няма

57

Анонимен

преди 1 месец

Може. То при тях кръвосмешението е нормално и всички са роднини.

56

Хм

преди 1 месец

"Solomon Pasi в момента краде старобългарския календар.."==>>Крадял. Че те с тази професия се раждат.

55

Радослав

преди 1 месец

До 46-тата/то, не говорим за това дали евреите са виновни или невинни за нещо, а за това, че в момента в който някой стане известен и изпълзява орда от некадърници които да се изкарват роднини с него защото преди 500 години далечният им пра-пра-пра-пра дядо бил незаконно дете на пра-пра-пра-пра-пра дядото на известната личност. Не,че може да се докаже, но важното е за пред хората да се изкарат рода. За това става на въпрос, а не за етнос или вина на даден етнос за нещо!

54

Анонимен

преди 1 месец

Стига вече с тия комплекси.По света има милиони българи и все някой някъде може да успее да стигне висока позиция.

53

Изнервен

преди 1 месец

И?

52

Христо Христов

преди 1 месец

До 49 "... тоя къдравия от ПП, за чиято жена не намериха работа сума ти месеци не е българин изобщо! Той няма българско самосъзнание, той е докаран от Посолството" - важното е,че едно 120 000 небългари ПАК ще гласуват за него.

51

Анонимен

преди 1 месец

Solomon Pasi в момента краде старобългарския календар , леко го видоизменя и включва в това начинание Стив Ханке , след което искат да патентоват календара .Нали знаете какво означава това ? Световно признание и особени залсуги за принос към човечеството . Истината е , че нашите прдци са го направили и ако някой изобщо го приеме , трябва просто да се казва Български календар и признанието да е към родината .

50

Радослав

преди 1 месец

До 42: говорим за биомаса която се сеща да рови и да търси несъществуващи връзки с някой който тъкмо е станал значим в жалък опит да се отъркат с славата и постиженията на човек който няма нищо общо с тях. А дори и да имат някаква многооо далечна връзка, това не означава, че тя ако става за нещо, то непременно далечният и 50-ти братовчед става за нещо!Ако толкова държаха на род, щяха да са я намерили и да се свързали с нея преди десетилетия, а не сега да търсят родствени връзки от незаконни деца

49

Анонимен

преди 1 месец

До зиг х- дано тебе поробят най-вече белким ти налеят малко мозък

48

Анонимен

преди 1 месец

Оффф. Господи, прибери си версиите

47

Анонимен

преди 1 месец

Азис и той е 1/4 евреин и имат роднинска връзка

46

Христо Христов

преди 1 месец

До 28 "Соломон Паси, з апореден път доказва, че е самовлюбено малко човече със 75 IQ." - а матрялът дет гласува за него и Нату-то му е с ай кю 25. По-зле от шимпанзе.

45

Амгал

преди 1 месец

аз на тайсана фюрито сам братчед да дава от хорморара да дава

44

до Радосклав

преди 1 месец

Когато някаква биомаса е негодна да се самоуправлява, виновни са ,,евреите" ! И какво!? Комунистите прогонили тези хора и унищожили елита на нацията ви, което довело до това, днес да ви управлява огромна опростена биомаса в лицето на лицата от снетия билбод!

43

Анонимен

преди 1 месец

То и при българите е така. Ако някой братовчед, дори и брат, дето не си го виждал 1-2 години, дойде и моли за помощ, "Абе бягай от тука бе". Ама виж, ако направи пара - до 8-ми братовчеди се признават за близко семейство! Нищо, че има 1500 по-близки роднини - тоя ти е като брат направо!

42

Христо Христов

преди 1 месец

Ясно - пиши го бегало Мексикото...

41

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 26 - Зависи от "родът". Ако си помагатие и имате традиции, тогава е добре. За съжаленеи, ако са италианци е мафия, ако са черни е банда, ако са българи е шуробаджанащина, ако са еврей, не говорим за това :)

40

И АЗ

преди 1 месец

съм и роднина. Пра пра пра пра пра дедо ми е так..овал пра пра пра пра леля и.