183

Анонимен

преди 1 месец

Обикновения човек в ЕС няма никакъв проблем да започне война с Русия. За тях Русия е бедна и изостанала страна, а те са победителите в студената война. Обикновения човек на запад дори не е чувал за Сармат, Ярс, Кинжал, Циркон, Калибре, Авангард, нито за хиперзвукови технологии, и не иска и да знае. Западняка знае, че е победил Русия през 90те, Русия е нещо като Африка, и няма никакви хуманни съображениия ако EС унищожи някакви си полyxopa с ядрената мощ на НАТО.

182

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 213 Тоя КГБ му свитна щерката, а когато дойде време ще свитне и него, когато на дедото в бункера не му остава път за бягство и започне да "разчиства".

181

Анонимен

преди 1 месец

Дугин: Големият успех за Русия ще дойде с прекратяването на Украйна като независим субект. Първо взимаме Харков, Николаев и Одеса. Преговори после! Руските власти в момента обсъждат две дефиниции за успех минимален и максимален. "Минималната победа е освобождаването на Харков, Николаев и Одеса с техните региони, Запорожието и Херсон. Тоест, ние възстановяваме Малорусия, която е част от Русия като мощно образувание без никаква степен на автономия. Ние освобождаваме тези райони и казваме: Новорусия е наша. Това е програмата минимум. Оттук нататък ще влезем в мирни преговори."

180

Руски цирк

преди 1 месец

До Анонимен 211 Страната на изгряващото слънце е Япония, а тя няма нищо общо с диктаторчетата като руския фашист :))))

179

Анонимен

преди 1 месец

Дори в природата слънцето изгрява от изток за нов живот и залязва на запад . Всичко добро идва от изток ! Запада е поквара упадък ,жендария , нарокомания , кредити и още един куп недомислици

178

Анонимен

преди 1 месец

В Холандия има едно местенце, единственото в целия свят, където правят литографи. И покрива там изобщо не е укрепен, ако падне нещо от небето нищо няма да остане от литографите.

177

Развеселен

преди 1 месец

До Юлиян до 174 "че нещата вървят именно към ядрен конфликт." Що бе, кой мисли да използва ядрено оръжие?

176

До 205

преди 1 месец

Какво става с тридневната руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?

175

Юлиян до 174

преди 1 месец

Поставих ти"плюс",но се страхувам,че нещата вървят именно към ядрен конфликт.Причината за това е ужасяващо ниското ниво,което демонстрират сегашните"лидери"на натовските държави.Такова политическо късогледство и посредственост направо ужасяват.Само като видиш в ръцете на какви неуки"екземпляри" е поверена съдбата на планетата и те облива студена пот.Но това е закономерно в следствие на политиката на"профанизиране"налагана от над националния елит на Запада.Каквото са посадили,това и ще берат.

174

Руски цирк

преди 1 месец

Русия ТЕПЪРВА ще го закъсва в стил Оруел. Сега още не са ги изритали от Украйна. Когато това стане, ще започнат да се самоизяждат вътре. Тогава ще видят кон боб яде ли.

173

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

172

Имаме нужда

преди 1 месец

"Надявам се всички, които имат право да служат в украинската армия, да отидат там. Не мога да повярвам, че това се случва на 27 години. Вие се борите за живота си, така че не трябва да служите на 25 или 27 години. Имаме нужда от повече хора в редиците" , каза Линдзи Греъм. "Имаме" нужда.

171

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна обявиха, че започват да развъждат крокодили в река Тиса.

170

Истината

преди 1 месец

От 1917 до сега тези в блатото наречено русия и нашите рус0р0би мечтаят и вещаят Европа,САЩ и останалият цивилизован свят да се разпадне. Там е работата че става обратното. Тази утопия наречена ссср се разпадна, същата съдба се очаква и за сегашното руско тресавище.

169

Анонимен

преди 1 месец

Лондон и Вашингтон настоятелно препоръчват на украинското правителство да намали наборната възраст до 17 и да я повиши до 70 години, а също така най-накрая да започне да мобилизира и жените.

168

крундел

преди 1 месец

русия е още по- зле, защото я управляват зли клоуни, интересното е, че пропагандата им е на световно ниво поради простата причина, че менталноограничените са изключително много в наши дни...

167

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 194 "Фронтът в Украйна е пропукан" А сега РЕАЛНОСТТА: само за един месец руските окупатори са загубили близо 40 хиляди души в Украйна. Това е почти ТРИ ПЪТИ повече, отколкото загубиха в 10 годишната си окупация на Афганистан.

166

Анонимен

преди 1 месец

17-годишните в Украйна вече започнаха да получават призовки. Украинските сухопътни войски побързаха да успокоят своите съграждани: това е само регистрация, привикването до военната служба няма нищо общо с мобилизацията.

165

Анонимен

преди 1 месец

Споко, на 16ти юни в Швейцария в Щокенбергендорфенхаузенвалдщадтбург целият цивилизован свят ще осъди Русия и ще поиска от Путин да се предаде и ще окаже натиск на Русия, и в Кремъл ще изпаднат в паника и ще свалят Путин, и Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтини нефт, газ и всичко каквото ни е кеф ще си взимаме от там за стотинки и ще живеем като самодоволни и оядени западняци.

164

Руски цирк

преди 1 месец

До Анонимен 189 Само дето тоя път няма Запада да й доставя пилешки бутчета, за да я спасява от глад. Трябва да видят кой ще е, защото Запада ПРИКЛЮЧИ с третирането на Русия като нормална държава